103

САЩ

преди 3 години

Какво ще каже Байдън, ще бъде!

102

1

преди 3 години

Захариева, не разбрахте ли, нещата ще стават ВСЕ ПО-ЗЛЕ с тия, защото те са се закачили за комунистическия влак, а той е тръгнал на конфронтация с ценностите за които ние се борим?Геостратегически те вървят в обратната посока на нашата, нищо, че искат да влизат в ЕС.Затова: САМО ПРАГМАТИЧНО с тия. Никакви приказки за "добросъседство", отстъпки, или каквото и да било на базата на добронамереност. Такава няма и няма и да има.

101

Така де

преди 3 години

До Анонимен 114И всеки има право на вето, заради това което не му харесва!

100

до Диана

преди 3 години

...зае ли колянно-лакътната поза...?Гледай да не пъшкаш много за да не събудим дрУгАрЕ Тито...

99

пияч на БЕЛИНА

преди 3 години

до Диана-116Тебе чакам бре повлеканооо...нали съм мека душица и не мога без твойто розовоДУПЕ!!!

98

Еуропската уния

преди 3 години

до Анонимен 114Къде го пише това ,че всеки може да си гори БАЙРЯКО на държавата която не му харесва?Това да не ти е битака в СКОПИЕ бре серсемино?Като се научите на ДЕМОКРАЦИЯ пак кандидатсвайте за ЕС!!!!А сега ще почакате да поникнат налъмите и тагаз ША видим...кой кум ,кой сват,кой на българите брат!!!

97

Диана

преди 3 години

До пияч на БЕЛИНАщо не си си изпил белината още, бре!...хаймана, с хаймана...

96

пияч на БЕЛИНА

преди 3 години

ДИАНЧЕ маа...аре да си легамеее....бегай да сеПОДМИЕШ!!!

95

Анонимен

преди 3 години

Стига с това горене на знамена, бе!Веднъж някой в някакво село заплил знаме и го обърнахте на вселенски въпрос. Всеки има право да гори знамето на държавата, която не му харесва.

94

Диана

преди 3 години

До Анонимен107След турско, никога не е имало цялата Македония в държавата си - България! Защото голяма част от нея беше окупирана от гърци и сърби, мъчещи се да ѝ промият мозъка...Как така се изтрива история е неизвестно, но те действат на принципа на щрауса - щом си зарият главите в песъците и си помислят, че ловецът не ги гледа, той наистина не ги гледа докато не им прати куршума /нали трябва да си нагласи пушката, значи!/...Смешковци!...

93

Анонимен

преди 3 години

България никога не е окупирала Македонската народна република. България е окупирала бившите пригранични територии на Кралство Югославия, след разтурянето на тази държава. Кой да знае, че там имало някакви македонци? Нито е имало македонски език, нито азбука, нито някой се е декларирал като македонец.Имало ли е националност "македонец" в паспортите, издавани в Кралството?

92

Гацо Бацо Фиуй ЪРььь

преди 3 години

до Диана-109ЕВАЛА за туй твое умозаключение:..."настоявайки за Истината в тази земя на насилието и унижението...Ние трябва да прекратим този позор за човечеството там, няма кой друг!"...А така мойто момиче-ръгай чушки в боба и се не бой!!!

91

Анонимен

преди 3 години

Какво значи "сърбите са се опитали"Сърбите ги направиха такива българомразци, че повече нялма накъде.Македонската реса от 70 години бълва сам помия по България.На кой друг съседен народ горят знамена? Дали ще посмеят да горят гръцки знамена?На кой друг народ външната министърка си позволяват да я псуват по медиите им?

90

Анонимен

преди 3 години

Само, че не звнам защо се разпространява лъжата че искаме да се българи ДНЕС. Сега имат право *** се самоопределят. Но нарочно вият до небесата, че искаме това.НИЕ ИСКАМЕ ДА НЕ НИ КРАДАТ ИСТОРИЯТА.Написали са в техните учебници страхотни лъжи и се бутат. И как ще ги докажат тия лъжи като всичките архивни документи показват точно обратното - че "македонци" до 45 та година никъде не е имало.Не може с лъжи да се буташ в цивилизованите държави.

89

Диана

преди 3 години

До НикойЗащо си мислиш, че се държим с македонците все едно са ни подчинени или са ни длъжни?! Ние отдавна не живеем заедно, но кръвта вода не става, а и не е хубаво да не помогнеш ако можеш да направиш това...Сърбите са се опитали да ги направят българомразци, но аз много се съмнявам, че са успели - все пак, трябва да сме внимателни! Ние не правим нищо лошо, настоявайки за Истината в тази земя на насилието и унижението...Ние трябва да прекратим този позор за човечеството там, няма кой друг!

88

ЕС към макетата

преди 3 години

Я по добре се определете какви сте/антични,древни.по-древни или амеби в начален стадий/ и тогаз кандидатставйте за Еуропската уния!

87

Анонимен

преди 3 години

Чива беше желбата то да почива во Столицата на независна Македониа ,без разлика каде и да е , -------А имало ли е целосна и независна Македония во 1947 г?

86

д-р Менгеле

преди 3 години

Констатиран някакво раздвоение на личността при ДИАНА...май не си е пила днес хапчетата!!!!

85

Алберт Айнщайн

преди 3 години

до Диана-98Я си настрой приемника маПРОСТАКЕСО...в Скопската уния ДЕБИЛИкат теб не ни трябват!!!Макетата ако бяха умни щаха да си трайкат катПРЪДНЯ в *** и чак като влезнат в ЕС тогаз да си покажат рогцата на ВЕЛИКИ АНТИКИ!!! А те милитеТЪПАНАРИсе пъчат катПУЛЕ пред майка си...

84

Диана

преди 3 години

До Наблюдател от ООНТо един сърбин за какво може да мисли освен за бой и насилие?- нищо! Казвам ви аз, че от вас хора не става, пък вие ходете се оплаквайте на арменсккия поп, значи...Той може да се смили над главичките ви и да ви разясни туйцък-онуйцък.../ако се държите добре!/