123

Анонимен

преди 3 години

Аз я оспорвам. Георги Димитров и Тито 54 им дадоха 30 танка и вагони с пари . Ква идентичност ??? Сандански Македонци ли са тогава ? Тая да спре да си проветрява устата . *** глупостите . Стегнете ги малко тея Македонци

122

До Гузна

преди 3 години

Тя не е гузна като теб, затова няма нужда да мълчи !

121

Я да видим

преди 3 години

Колко от македонските ''националисти'' знаят нещо за Трайко Китанчев !?

120

Гузна

преди 3 години

Тази жена като е виновна за ветото по-добре да си седи и мълчи по темата!

119

Сашо

преди 3 години

Кате ,остави ги да се оправят,стига си ги четкала! Те са Голями!

118

До 133/При

преди 3 години

Какви точно са лъжите на нашите управляващи, кажи да чуем !

117

Анонимен

преди 3 години

До 137: Стига глупости! Позицията на България е много ясна, ама макетата се правят нарочно на луди!!! Кое и какво по-точно не е ясно в нашата политика и позиция???

116

МАКЕТА

преди 3 години

Германската търговска верига "Lidl" регистрира своята компания в Македония, една от най-големите компании за търговия на дребно в света регистрира дъщерното дружество Lidl Северна Македония Dooel със седалище в Скопие Център, ГЕРМАНИЯ И ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО ЗА МАКЕТА!!!

115

Анонимен

преди 3 години

То нали това е проблемът с нашата позиция,никой не знае какво точно иска България!

114

При

преди 3 години

При тях изказванията срещу България идват от определени медии,твърди се че са на Орбан и другото място от където идват е опозицията.А при нас е обратното лъжите идват от власта.

113

Реалистично

преди 3 години

Не оспорваме тяхната идентичност,признаваме правото на самоопределение,но....1. не изпълняваме решението на ЕСПЧ да признаем македонско малцинство в България... 2. Сами се отказахме да имаме правата на малцинство в Македония, защото легнахме на тезата....те са българи и сега нямаме никакви права да защитаваме хората в Македония с българско самосъзнание.3. Искаме императивно да кажат...че са с български произход,език и култура..само,че тази работа насила не става.4. Слугуваме на Русия и Сърбия.

112

И

преди 3 години

И като не искаме да са наши съграждани ,тогава единствено искаме да се заяждане с тях и да ги накараме да се чувстват зле и унижени.

111

Не са

преди 3 години

Не са Събите ,които ги направили Българомразци. Според вас има ли някой който да е на обратното, да ни обича?Единствено Македонците ни симпатизираха.Но и това вече не е така. Когато на един човек ,казваш едно , а правиш.друго,няма как да те обича. Лъжата ,особено когато е публична ,лесно се вижда. И когато е няколко пъти се стига до разочарование.

110

До Никой/100

преди 3 години

Е кой пък каза, че искаме да са наши съграждани, не знам откъде си го измислил това ! А що се отнася до лъжите и обидите, кажи го на тях, та дано спрат най-сетне !

109

до АсенИлиев

преди 3 години

Какво е туй жЮвьотно Северо-Източна Македония????В кой зоологически зверилник го видя?И на какъв език плямпотят?Дали са по древни от антиките от РСМ?

108

Анонимен

преди 3 години

Трябва да върнем Северна Македония на Турция.През 1912 година ги освободихме от Турция, Сърбия ги заграби.Ще ги върнем на Турция.

107

Анонимен

преди 3 години

Югославска Македония я признаваме като успех на Сталин-Тито-Димитров за отделяне на окупираните от Сърбия през 1912 година земи от Сърбия в отделна република.В Гърция няма отделна република Македония, Славофония или някаква друга. Чърчил е смазал движението в Северна Гърция чрез война.

106

ММ борби

преди 3 години

Ердоган бей от Туркестан до Зайо Байо-мЪкедонски:А Луната не си я даваме,тя е наша!

105

САЩ

преди 3 години

Та значи ....Луно, луно, земьо македонска!...ИНТЕНЗИТЕТО е с Лунен пейзаж...а язъйко е от древен марсиански диалект...Да живее МЕЖДУГАЛАКТИЧЕСКАТА Северна република Македония!Алилуя хванете Байдън за ***!

104

Райна КНЯГИНЯ

преди 3 години

Кой ви уши байряко бре македонски наденици...?