23

Mihni

преди 3 години

Интересно как кмета на Н.Загора намира пари и си поддържа що годе града а тоя в Раднево все още не съм видял нещо направено.Забравих тротоара които направиха до Гипсово преди две години и сега го правят още веднъж.А болница трябва да има общината не е малка.

22

За свободата

преди 3 години

, която не заслужаваме е нужно веднага да спрем да лъжем и крадем - веднага. Но тъй като сме лимки безродни, ще понесем заслужено участта си.

21

Ван

преди 3 години

Съсипа града от както управлява първо беше етническо напрежение бой между роми и българи ,после затри и болницата и накрая затри и мъжкия футболен отбор а футбола в Раднево е с история

20

до 17

преди 3 години

Като има програми защо "столицата" ни не се финансира от тях и от собствените си данъци, а е нужно да присвоява парите на цяла България? Знаеш ли, че големите данъкоплатци, разбирай АЕЦ, НЕФТОХИМ и другите се регистрират ЗАДЪЛЖИТЕЛНО в София и в СОФИЯ си плащат данъците?:)

19

1234

преди 3 години

Не е въпросът да има болница навсякъде, а транспорт до нея, ожорудвани линейки и хеликоптер. На Раднево болницата не им трябва а спешен център

18

до 19

преди 3 години

Да, има западно финансиране и програми и познай къде се кандидатства за тях и какви кметове ги печелят?:) Не говори глупости ако не знаеш. Ако си ***, то *** си на воля!

17

Анонимен

преди 3 години

До до 15Абе стига си флософствал бе има програми за европейско развитие кандидаствал ли е тоя потник за пари от там Да продава всеки може, работата му е да стопанисва, не да продава . Да не се окаже, че умишлено е фалирана болницата и някой негов роднина я тамани за старчески дом.

16

Анонимен

преди 3 години

В ресторантите на Алибегов да се лекуват!

15

до 15

преди 3 години

Не знам дали знаеш, но всеки лев приходи на общините отиват в София, а ако на общината и трябват пари за нещо, примерно аварийни ремонти започва да се моли на София за средства. Ти без пари какво ще направиш ако си кмет някъде? Отпускат ти средства за заплати и най-необходимите според София разходи. За приходите вече обясних какво става. Докато София паразитира, провинцията ще потъва.

14

Анонимен

преди 3 години

Поредното престъпление против български граждани. Няма никакви гаранции, че след приватизацията болницата ще остане болница. Дори да остане цените й ще са непосилни за хората. Това е умишлен геноцид.

13

Анонимен

преди 3 години

Кмете, кмете, викам ти кмете, че не ти знам името. Искаш болница, като в Чикаго ама в селото ти има 5 селянина на кръст, къде ти са инвестиците и как бориш демографскта криза ? Искам туй, искам онуй и един овчар знае да иска, ти за къв чeп си там ?

12

Феодализъм

преди 3 години

Направо приватизирайте цялата община заедно с кмета и общинските съветници, сградата може да се продаде като недвижим имот, а чиновниците - като роби.

11

Анонимен

преди 3 години

Ами да я купува турчина,какво лошо има ? Лекарствата в Турция се неколкократно по евтини и по-качествени от нашите! Цените на услугите по-ниски и също по-качествени,здравеопазването в Турция е на много по-високо ниво от нашето.Не разбирам защо се плашите,след като едно услуга ще е многократно по добра,от тази,която ни предоставят нашите некъдърници,но за сметка на това отлични крадци!

10

Анонимен

преди 3 години

До Бай ХойАко знаеш колко земеделска земя в силистренско и добричко вече не е собственост на българи.:) Да не ти пука за няколко болници, ние продадохме земята, продадохме оръжията си, армията ни ходи на гастроли в чужбина и се бие за чужди интереси. Политиците ни купуват стари самолети и кораби на четворни цени спрямо съседите си. Носи си новите дрехи и не похабявай ерекция.

9

Радневец

преди 3 години

Умишлено я фалираха-затвориха отделения и изгониха лекарите и сестрите.Окрадоха парите ,които уж отпускат като общинска помощ-такова крадене Раднево досега не виждало.Сега ще я продадат и пак ще приберат комисионните, а народът - да мре.Бойко да види какво правят протежетата му в провинцията!!!

8

Анонимен

преди 3 години

Един турчин иска да я купи.Колко ли парички са им обещани, сладки комисионни за да му я дадат?!

7

Бай Хой

преди 3 години

Турски бизнесмен изкупува болниците в района. Към момента е закупена тази в Сливен, като има интерес и към тази в Раднево. Ето че сега вече НЯКАК му се отдава възможност да я получи. Каква държава сме, ако не можем училища и болници да имаме държавни. Пълен провал на управлението!

6

Анонимен

преди 3 години

Някой тлъст дупетат ше я усвои

5

кръпел

преди 3 години

след като няма къде да се лекуват хората ,трябва ли да плащат здравни осигуровки ?????

4

Лъжец

преди 3 години

За състоянието на болницата са виновни точно кмета и общинския съвет.Целият този ужас бе умишлено режисиран под тяхно ръководство през последните години-окрадоха се милиони.Работещите в болницата са алармирали кмета , искаха нееднократно финансов одит преди няколко години ,но им беше отказан от същия този кмет?!Сега крадецът вика дръжте крадеца.Досега в България няма купена общинска болница и оставена община само на частно здравеопазване.Тези са за затвора!!!