42

anonimen

преди 3 години

и коя е тази Шени?

41

123

преди 3 години

Защо изобщо се дава форум и коментират тези болни души. Минал-заминал, нищо не е оставил освен его-то си

40

Ццц

преди 3 години

Поредният герой търсещ е намерил

39

шерпа гу ботнал

преди 3 години

в тъмното го видял,чушки лъже до немай къде ние трева пасем

38

Mda

преди 3 години

Сега сравнете шерпите, които без осигуровка в началото на сезона катерят нагоре с пикели и ледокопи полагайки новото въже и от друга страна клиенти като Скатов за които остава да са достатъчно физически издържливи за да следват въжето с джумара... когато и това не могат падат право долу.. Жалко, че заради туристи като Скатов, дето се набутаха в собствените палатки на Снори и Аши Садпара, последните не са мигнали и минута в часовете преди щурма към върха.

37

Mda

преди 3 години

Затова к К2 е толкова опасен, изключително стръмен от долу до горе и с изключително променлив климат. Падането в който и да е участък е почти сигурна смърт. На Еверест е в пъти по-леко. Може в лагер 2 да бушува буря, а в лагер 3 да е ясно и слънчево или или обратно... абе не е за туристи. Долу са останките и паметните плочи на 80 и кусур човека, а кости и дрехи още се търкалят из ледника в подножието на върха

36

Профи

преди 3 години

Някой се изкачват, други прелитат ниско. Има ли други високопланински туристи на опашката? Които много искат да "усетят тръпката", и да си пуснат историята във ФБ?

35

Скиорче

преди 3 години

"едно тяло, сякаш изскочило от нищото, буквално прелетя покрай мен"Логичният завършек на един аматьор-инфлуенсър-веган, за който алпинизмът и изкачването на високи върхове е самоцел, имидж, и средство за правене на пари по социалните мрежи. Послание и урок за останалите.

34

Анонимен

преди 3 години

Може да е било и самоубийство, да е искал да остане там горе, сред ледниците.

33

Височинен турист

преди 3 години

В ютюб има много клипове от К2 с падащи и търкалящи се по склоновете алпинисти. Онзи ден глдеах едно такова - едни си се катерат най-спокойно и до тях по склона преминаха едно премятащо се тяло. После показаха как му се е скъсало вежето на онзи.

32

Анонимен

преди 3 години

Този Елия ми е подозрителен, дали пък и сред алпинистите няма серийни убиици :)

31

Поп Грую

преди 3 години

Уф, докога ще ни занимават???

30

Анонимен

преди 3 години

Тоя в момента, в който е падал е съжалил, че изобщо е отишъл там.Горкият.

29

Анонимен

преди 3 години

Днес е починала една сърцата педиатърка от ковид-усложнения. 20тина коментара. За мечтателя, авантюстиста Скатов - 10та статия с ръсене на мозък в коментарите. На кого е помогнал Скатов с неговото мечтателство? На себе си. А лекарката, заболяла на работното място? На хиляди малки деца с прогнилата ни държавица.

28

До 2

преди 3 години

Има в ютюб видео с падане на алпинист над лагер 3 мисля с един поляк, и буквално подскачаше като топче за пинг-понг по склона надолу. Никалъв шанс за оцеляване! Между другото Елиа тези неща ги разказа още преди 3-4 дни, но днес.бг ги публикува чак днес, защото искат да поддържат темата за Скатов сакън да нв го забравим. Не съм поглеждал, но вероятно ги е излъгал да го спонсорират с известна сума и сега гледат да капитализират за последно ако може нещо.

27

Анонимен

преди 3 години

Ако беше работник паднал от някой строеж или друга трудова злополука колко статии щяхте да напишите за тях ?

26

До 2

преди 3 години

Лакпа шерпа - персоналният водач на Скатов е слязъл по въжето след като българина е паднал, не Елиа който е бил под Скатов.

25

Фин

преди 3 години

В този сайт сте се надушили като крастави магарета, браво. Турбопримати! Добре че сте ментално нефелни и няма с какво да го осъзнаете. Иначе щяхте сами да се премхнете.

24

House M.D.

преди 3 години

Ако се регистрирам като баир будала, дали и за мен ще пишат по три пъти на ден?

23

Фенъ

преди 3 години

Сигурно му се е пръснало сърцето още като се е скъсало въжето. От там надолу месомелачката.