62

Све

преди 3 години

Ако Скатов беше изгледал поне това видео, можеше и да отиде ПОНЕ малко подготвен.Пълен лаик. Чуйте какво говори от 4.20 мин в едно от последните му интервюта преди да замине: "ЗА ПРЪВ ПЪТ бях решил да прочета малко и за върха. Почнах една книга за К2, но някакси викам по-добре НА МЯСТО да усетя нещата!"Това е ПРИМЕР,който НИКОЙ не трябва да следва! Видеото е: "България сутрин: Атанас Скатов тръгва на историческо зимно изкачване на К2" от 9.12.2020

61

Све

преди 3 години

До Вуйчо и ***,Реално е Скатов да е преминал на сантиметри от главата. Минал е на инчове от главата му. Това пише. Слизат вертикално надолу. Има видео в ютюб, в което е записано изкачване на К2 с камера. Виждат как пада канадецът serge dessureault и после части от екипировката.Показал е само падането на екипировка, предполагам е заснел и падането на самия човек, ама няма да го слага във видеото много ясно! 2.40 мин от видео K2 Abruzzi Route Climbing 2018 в youtube.

60

До Уйчо

преди 3 години

Не се е сетил след 10 дни. Сайтчето тук се е сетило сега, че да поддържа тъпотиите си за Скатов със седмици. Елиа си го написа още преди дни. А останалите неща ги знам добре, само дето да се търкаляш като чувал по камъни и лед подскачайки като топка не само може да те извади от костюма ами да ти извади и вдяка кост от тялото

59

Анонимен

преди 3 години

до 31И под тази статия ли ще ни пробутваш ковид шашмалогиите бе.Забий си няколко ваксини и мирясвай.

58

Анонимен

преди 3 години

Вуйче, ами то има снимки бе пич, натисни бутона на дясно и ще видиш екипа на Скатов по склона. Ако се е съдрал при падането защо да не изхвръкне? Умрял някой да те лъже.

57

До Уйчу Ваньо

преди 3 години

Първо се поинтересувай кой точно е въпросният канадец, какво е постигнал в кариерата си досега и току виж ти просветне нещо в кухата кратуна. Няма нищо странно нашият чувал да е прелетял над главите на алпинистите под него и се е търкалял поне минута, ако не и повече по склона надолу, та са имали достатъчно време да проследят падането...

56

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Ей тоя канадец лъже повече от нашите депутати..."Мина покрай главата ми..""С червен костюм, ама познах, че е Скатов""Ама падаше 5 10 секунди пред очитеми""Ами стана ми жал за приятелката му докато го гледах как пада""Ама не го познавах лично"И най якото "ама той се измъкна от костюма"Баси креттена лъжлив.На чужд труп пари трупа.

55

Анонимен

преди 3 години

Много зловещо изглежда. Колко е отвесно. Не мога да си представя да отидеш на такова място. Там за съжаление мисля, че не можеш и да искаш от Господ да ти помогне, защото няма никаква причина да си там. Жалко за човека, но предчувствието е много важно нещо, жалко че е трудно да го слушаме.

54

Досада

преди 3 години

Скатов беше просто надут неадекватен досадник, замина си, оставете го на мира.

53

123

преди 3 години

Болни мозъци

52

1

преди 3 години

Така решил, така живял, така си отишъл. На кой му дреме?

51

Анонимен

преди 3 години

К2 е много отвесен.Пързулне ли се някой,спирането е чак долу.

50

Анонимен

преди 3 години

До Височинен туристНещо лъжеш.Търсих такива клипчета в тубата.Има само едно в което се търкаля една ръкавица и се появява пояснителен надпис, че канадски алпинист се е изтърколил 30 секунди по-рано.Това на К2 де.За други върхове не съм търсил.

49

456

преди 3 години

Абсолютно никого не го интересува, че някой си е чешал егото

48

Анонимен

преди 3 години

От тази трагедия има една полза - част от *** племе научи малко география!

47

Анонимен

преди 3 години

До Поп ГруюА ти попе, що дириш във форума? Фанал някой с теб да е занимава специално, поп **ую!Гледай си аки-пакито и свещите на хората много да не горят, за да има повече за теб от парафина!

46

Чекеро

преди 3 години

А пял ли е "I'm SKAAATMAN" докато е летял?

45

Све

преди 3 години

И защо Скатов е тръгнал да слиза по отвесен наклон БЕЗ пикел, както свитеделства гръцкия алпинист? Чак пък толкова ли да е бил неадекватен? Или нарочно не го е взел?Мда...Иначе бил в добро настроение преди да тръгне да се спуска, всички потвърждават. Обаче на гърка разказал, че има гадно чувство за тази експедиция. И така... След кошмарната нощ в лагер три, където не е ясно кой с кого е бил като сардиня в консерва на минус 40...мозъкът ти почва да играе. И политаш...ъхъ...грешка?Ъхъ.

44

Све

преди 3 години

Заглавието на разказа на Elia Saikaly, което е публикувал на страницата си е цитирам: "Атанас Скатов -какво се случи на К2". Второто изречение е: ""Този човек ще се самоубие"- каза един катерач на друг, който е убеден, че ще опита да изкачи върха". В текста се посочва, че тялото на Скатов се измъкнало от червения му костюм и продължило пътя надолу. Как се измъква тяло от такива костюми? Дори и след такова падане?Нека историята мълчи. Дано да намери мир...оттатък. Май има нужда.

43

Анонимен

преди 3 години

паднал ан гел това е съд ба