26

До 24

преди 3 години

А ти си забравил какво беше през примерно 1943 година, или през 1939 година. Утре някой "умник" ще казва, че сме забравили какъв ад е били през 2020-2021 години.

25

Тошо

преди 3 години

Пътищата си бяха екстар, а *** защо оставихте каруците и се качихте на БМВта.

24

Анонимен

преди 3 години

ДОЛУ АПИ И КАТ В ПАНДИЗ

23

ТУЛУПИН

преди 3 години

ДНЕС СУТРИНТА МИНАХ ТРАСЕТО СОФИЯ-РАДОМИРИ БЕШЕ ЗЛЕ ПОЧИСТЕНОКОИ ЛЪЖЕШ БЕ

22

Емо

преди 3 години

АПИ-Агенция Пътни Инциденти!

21

Анонимен

преди 3 години

Ти май си забравил какво беше в СОФИЯ ПРЕДИ 10 ГОДИНИ!***, БАЛИТЕ!НА СТОЧНА ТАПА!НА ТЕЛЕВИЗИОННАТА КУЛА-ТАПА!ЗА ДРАГАЛЕВЦИ-ТАПА!ЗА ПЕРНИК! ЦАРИГРАДСКО!С АВТОБУС ОТ МУСАГЕНИЦА ДО ЦЕНТЪРЯ 1 ЧАС!КАКВИ БЯХА ТРАМВАЙТЕ,АВТОБУСИ, ТРОЛЕЙ!БРАКМИ!СЕГА КЛИМАТИК В ГРАДКИЯ ТРАНСПОРТ! МЕТРОТО ОТ ЛЮЛИН ДО ЦЕНТЪРА! Колкото и да плюете хората виждаме и някои ПОМНИМ каква смрад беше!

20

Анонимен

преди 3 години

КОМУНИСТИТЕ продадоха ХИМКО на руснаците, които бяха търсени от ИНТЕРПОЛ! ИДЕАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ! ПОСЛЕ НАРЯЗАХА ЗА СКРАП ЧЛК, МЕСОКОМБИНАТ/ С НОВО ОБОРУДВАНЕ И ЛИЦЕНЗ ЗА ИЗНОС В ЕВРОПА И АРАБСКИ СТРАНИ/,ВОЕНЕН ЗАВОД ОГРАБИХА,ЦИМЕНТОВ ЗАВОД ПРОДАДЕН ЗА ЦЕНАТА САМНА ЕДНА ОТ ПЕЩИТЕ!ОГРАБИХА ВСИЧКО И ПЛАЧАТ КОЛКО Е ЛОША ДЕМОКРАЦИЯТА!ВРАЧАНИ СА ДЕБЕЛОГЛАВИ, НО ВИЖДАТ КОЙ РАБОТИ И КОЙ САМО КРИТИКУВА АМАДОЙДЕ ЛИ НА ВЛАСТ КРАДЕ КАТО ЛУД!

19

Да

преди 3 години

В Перник са правени върху винкели, затова не поддават !

18

Обективен

преди 3 години

А най-лошите пътища в цяла Европа са в България!

17

до 20

преди 3 години

Пътищата във Видинско са си ОК. Редовно пътувам, по-големите и кофти пътища, също предпоставка за ТПТ са в гр. София, където всяка по-главна улица прилича на след бомбардировка. Да не говоря, че всеки е наспирал, както му падне.И понеже ГЕРБ оправиха София, която управляват от десетилетия, тръгнаха и България да оправят.Да споменавам ли за пропадналото, протекло метро или няма нужда? За ремонта на ремонта на ремонта на ремонта на коя да е магистрала, или няма нужда?

16

Анонимен

преди 3 години

Видин и Враца не ядоха асфалт!КАТО ВИДЯХА какво става при ядките асфалт гласуват 70 % ЗА кмет от ГЕРБ !РАБОТОХОЛИК! И ЗА ТЪГА НА КОМУНИСТИ ПРАВЯТ ЗАВОДИ!

15

реалист

преди 3 години

Най-лошите пътища в България са в община Елин Пелин.

14

+-

преди 3 години

На излизане от Монтана има едно кръстовище ...там по 1-2 катастрофи стават в седмица...преди нямаше знаци ...направиха хубав път,но забравили да сложат предопредителни и ограничителни знаци поне 1-2 години ..имаше само 2 стопа... .Сега вече сложиха ,но мислите ли ,че се спазват(80-90% не ги спазват),нито камери има ,а там има възможност да поставят,има мост и към двете страни могат да сложат камери с радари...,щом не нямаха ум да направят кръгово там..ама хубава рабюота ама българска..все куца..

13

Офроуд

преди 3 години

Движението по пътната мрежа собственост на АПИ и общините прилича на нещо средно между бързи и яростни, нийдфорспийд и офроуд рали сървайвър моуд. На оцелелите - честито!

12

ТУЛУПА

преди 3 години

ДНЕСКА ЕДВАМ С 20 АМА УТРЕ ПАК С 200 .....АКО НЕ ВАЛИ СНЯГ

11

Анонимен

преди 3 години

сигурно България е единствената държава в света с подобна статистика

10

Рикиджия Северозапад

преди 3 години

Боко верно ли е че обеща навремето за Северозапада да е като картичка ?Къде са заводите, къде са младите хора защо ги прокудихте ***, като и шведите избегат кой ще гласува за теб бе

9

Анонимен

преди 3 години

А сега някой може ли и една статистика да покаже по тези области Боко колко пари е дал/усвоил за ремонти, нови пътища и както там му вика.

8

от северозапада

преди 3 години

До Кръстьо: Мини един път между Враца и Дунав мост-2, и ще те питам после, какви каруци, какви пет лева - турски и полски тирове, баце, летат на изтребител!!

7

ВАЗ 2101

преди 3 години

Да направят статистика в коя област *** шведи карат с книжка, или да намерят един и да го покажат оп телевизията!