117

Анонимен

преди 3 години

Пфайзер твърдят неща които могат и да не се случат точно по този начен, дали са прави ще разберем след 5-6 години

116

Диана

преди 3 години

До Анонимен124Напълно съм съгласна с теб!

115

Анонимен

преди 3 години

Личните лекари прибират такси по 20 лева и хората нямат пари. А моят често ни опрощава дори потребителската такса.Въпрос на човек, не само лекар.

114

Медиана

преди 3 години

До ДианаТи само повтаряш каквото казват ГЕРБ и не мислиш много.

113

Анонимен

преди 3 години

Медиите реват, че хората нямали информация! Покъртително!_____Ирония, нали?Чудя се, какъв процент от населението знаят официалния сайт за ежедневна информация свързана с този коронавирус, съответно и ваксините?!

112

Анонимен

преди 3 години

До ДианаТва е вярно, че на много хора главата им служи само да си слагат на нея шапката и очилата.Аз само казвам, че трябва сериозно четене и търсене на информация, а не четене на статиите в новинарските сайтове. Те са само начална точка (ако въобще човек ги ползва).

111

Диана

преди 3 години

До Анонимен121Няма как да ти докажа това на теб - човекът, когото нарекох така си знае защо така съм го нарекла, а ти си лицемерен, опитвайки се да се покажеш много загрижен за него, когато всъщност се опитваш да ме нараниш...И това няма от къде да го научиш освен от БСП! - това е тяхно патентовано оръжие...

110

Диана

преди 3 години

До Анонимен114Според мен, дезинформацията не се вихри по въздуха...Има такава истина "умният човек избира умното и от най-глупавата книга, докато глупавият се хаваща за най-глупавото дори и в най-умната книга /информация, ситуация и т.н./...Въпрос на приоритети, значи...Просто трябва да се мисли, а много хора не обичат подобни процеси, явно...

109

Анонимен

преди 3 години

До Диана от 94Ами докажи, че човекът наистина е "побъркан". Докато не го направиш, това си остава лична напатка. И определно е двуличие да наричаш така хората, а да молиш да няма лични напатки към теб. Кажи си сега, наркая, от неомакрсистите ли си, или си от старите ***. На мен ми се струва, че си потомствена комунистка, а? Поне трето поколение.

108

Анонимен

преди 3 години

... Защо не ги публикувате декларациите да се види какво пише... пише че си опитно зайче и че можеш да умреш, ама те не носят отговорност..._____Ако наистина смятате, че крият нарочно документа, не сте прав!Другият вариант е, че говорите наизуст!На сайта на областната ми РЗИ е публикуван документа.Вероятно и на сайта на МЗ.Вижте на този на вашата РЗИ.

107

Анонимен

преди 3 години

До ХемусЦ, просто си си безполезен, затова преувеличаваш, защото истината е също толкова неприятна: нископлатен, с комплекси, неграмотен. Типичните характеристики на всеки е--ч. А дали ще ги надживееш - ако стане няма да е защото си особено умен, а въпреки това

106

Анонимен

преди 3 години

Дианче, ходи да правиш фелацио на там с който живееш. Мисленето не ти се удава. Тъпичка си. Айде метла.

105

Хемус

преди 3 години

Точно така пиша от панелката,скрит под леглото,безработен и не видял жена досега в живота си!Затова не общувам с хората,понеже вече една календарна година се нагледах на глупости!Както казах на едни *** с маски,смятам всичките да ги надживея!Чакам единствено лятото и морето,вирусите ги ловете с рутера!

104

Медиана

преди 3 години

До ДианаГЕРБ и ти най-много лъжете. Мисля че си калинка.

103

Диана

преди 3 години

До Анонимен110Не е двуличие да наричаш нещата с личните им имена! Колкото до обръщението ми за въздържане от лични нападки, то то няма нищо общо с истинските имена на нещата, защото аз винаги мога да докажа своите думи, а тези "лични нападки" са определено общи приказки, характерни за такива като теб, БСП!

102

Анонимен

преди 3 години

До ДианаФактите са ключова част от знанието, а фактите в информацията предлагана от медиите са минимални и често неверни т.е. не са никакви факти. Изобщо, да си получаваш ЗНАНИЕТО от медиите за масово осведомяване е гаранция за това, че ще си НЕГРАМОТЕН.

101

Анонимен

преди 3 години

Да да ама не, точно многото инфо за ваксините ги изрита в ъгъла, няма луди да се бодат с ГМ0та и не минали трета фаза, по точно малко са желаещите да са опитни свинчета

100

Диана

преди 3 години

До Анонимен103Информацията е ключова част от знанието, уважаеми! Не можеш да имаш знание, ако нямаш информация!...Въпросът е, че се вихри някаква ужасна дезинформация, която обърква знанието на много хора, явно!...

99

Анонимен

преди 3 години

До Диана oт 94Аз полът ти не съм споменал. Говорех само за двуличието ти да наричаш хората побъркани и ***, а после да казваш "без лични нападки, значи". Това двуличие е типично класическите и за нео-марксистите. За това казвам, че съм сигурен, че ти си една (или един, ако предпочиташ) от тях. От които точно, не е и толкова важно.

98

Анонимен

преди 3 години

Личните лекари прибират такси по 20 лева и хората нямат пари. Няколко дози и ще трябват 1000 лева.