177

Анонимен

преди 3 години

не лъжете бе..никой още от джи пи тата не ваксинира още

176

Анонимен

преди 3 години

Първо профанизирахте изцяло лекарите и медицината, после искате да има доверие в тях. Кога завършихте медицина, кога тръгнахте да се изказвате като професори за ваксините. Като четеш някои статии, писани от пристрастни журналисти и особено коментарите под тях, ще решиш, че живееш в Конго.

175

Анонимен

преди 3 години

Неандерталци, трябва вкупом близките ви да получат наградата Дарвин, след като се гътнете. Тъкмо ще освободите генофонда на България от дефектите си.

174

Анонимен

преди 3 години

Ваксинацията е един абсолютен провал - медиен, логистичен, организационен. Пълен хаос, бусове за кремвирши и объркани хора навсякъде . На този фон някви антиваксърски шамани цитират данни с достоверността на библията и допълнително объркват хората. Само не знам защо няма нито една оставка при този хаос...

173

това е фак нюз

преди 3 години

Как се осмелявате да кажете че на представителите на най-умната нация във Вселената им липсвало достатъчно инфо? статията намирисва на жалките опити на опозицията да клати стабилността на Чекмеджан ефенди

172

Анонимен

преди 3 години

До мхмНа колко си години?

171

Анонимен

преди 3 години

И да има желаещи, ваксини няма,. Но се очаква след края на пандемията да пристигнат и да има за всички.

170

мхм

преди 3 години

Питах личнатга лекарка за ваксината, каза че не е за мен. Питах няколко лекари ендокринолози в Александровска "оставяме пациента да вземе решение". За какво говорим..

169

Лекарка

преди 3 години

Както има листовка във всеки медикамент ,така искам за всяка ваксина+клиничното проучване с ясни параметри:брой участници ,усложнения-с точните диагнози,лабораторни показатели, превантивни терапии ит.н.ТОВА Е МЕДИЦИНА И НАУКА , А НЕ СВОБОДНИ СЪЧИНЕНИЯ С ПОЛИТИЧЕСКИ И ФИНАНСОВ ПРИВКУС!!!Направихте и нас лекарите и пациентите на луди

168

Личен лекар

преди 3 години

Ами факт е ,че повечето лекари не желаят на този момент да си поставят ваксина, да не говорим за техните деца.Само с агитация "ширпотреба" не става, трябва точна и ясна ,медицински представена информация-като медицински реферат/ние ще си го разберем/, но такава липсва!Все едно да лекувам с медикамент ,за който нямам информация?!Асолютен привърженик съм на ваксините , но това в момента е агитационен хаос

167

Разума взема връх

преди 3 години

И по-малко ще стават ,в Израел ,вече рязко намаляха ,а се бяха исилили.Хора да не мислите ,че Бай Шиле ,Кунчев мунчев и цялата шайка ще понесат отговорност ,когато след три години почнете да капете като круши ,от ваксините.Мислите ли ,че техните създатели са толкова прости ,веднага след ваксината и да *** !Не инженерно са внедрили гадни болести бавносрочни ,и след години се оказвате тежко болни на умирачка.Тогава питайте Бай Шиле и бялата мафия какво ще кажат!

166

Анонимен

преди 3 години

Гледам тука умниците лаят "нема вироС!", "Леко грипче е", "Нема нужда от ваксини- половината сме го прекарали, другите до месец"; "Ваксините са опасни- не ки ги слагайте, ще ви убият", а пък в същото време хвалят една руска ваксина срещу същия вирус и искат да си я слагат... Е, това ако не е *** френия, какво друго да е? Боже, слез си приберии версиите!

165

Контрапункт

преди 3 години

Бе вие ваксинирайте желаещите, при това незабавно, за другите не берете грижа!

164

Анонимен

преди 3 години

Само потърсете в нета колко са умрели или са имали големи странични ефекти като мед. сестрата дето миналата седмица остана парализирана в гърция след ваксинацията.Кои нормален човек ще иска да си сложи някаква течност което трябва да стои на -80 и не замръзва!?

163

Анонимен

преди 3 години

Запозната: "Благодарение на г-н Борисов сте живи!Той ни измъкна от блатото,направи ни пътища да не тънем в калта,а сега и вируса ще победи.Не съм съгласна само с това първо старците да ваксинират защото от моите пари се дава на хора ваксина не даващи на обществото. Държавната администрация също сме на първа линия и ще съм благодарна първо нас да ваксинират."------Трагикомична наглост и тъпота. Това писание е ЕТАЛОН за нивото и състоянието (умствено, морално, интелектуално) на бг чиновниците.

162

Анонимен

преди 3 години

Напротив точно неинформираните се записват,а информираните не.

161

анонимен

преди 3 години

С естествения подбор без ваксини щяха да изчезнат и бабите ти, бе умнико! Я престанете наистина и оставете хората да избират. Кара ли ви някой да се ваксинирате? Не! Какво пищите на умряло? Всъщност сте страхливци, дето чакат да видят какво ще стане? Дано си получите заслуженото, примииитиви!

160

Кире

преди 3 години

Питах и личния и друг доктор да ме запише. И двамата ми отговориха "ние не записваме, ще има онлайн платформа, където да се запишете". За какви списъци пишете,алооо.

159

анонимен

преди 3 години

Действително, веднага показаха като ваксиниран колко са агресивни и елементарни антиваксърите. Със съвсем нормален тона последните коментиращи излагаха тезите си, и веднага се намери подобен. Не се ваксинирай и не пречи на другите, бе гений!

158

един

преди 3 години

Няма смисъл да обяснявате нещо на някой, който няма никакъв ресурс да разбере за какво става дума. Също като отказващите тестове, но заливащи с десетки въпроси компетентните лица, за какво ли не относно вируса. А така откъде ще дойдат отговорите без изследвания? Може би от конспирациите?