222

ББ

преди 3 години

ммм да и Асан обедня...няма достатъчно български деца които да продава в робство през фирмите си,европейските държави ги наплюха...Народа ни ги наплю като предатели,обслужващи чужди интереси...шмекерите винаги свършвът като *** Асанчо...1400 ни има и сте шутове...Народа ни е преживял и оцелял срещу империи...евтини айдуци ли...Асанчо

221

Асан ага знае всичко

преди 3 години

По време на криза винаги е така - богатите стават по-богати, а бедните по-бедни.

220

Анонимен

преди 3 години

Такива сигнали трябва да идват от бг щото все ни натискат, че сме с руснаците. Няма как да имаме някакви отношения с руснаците без да играем русофобски театър. Но пък сега има къде по- големи русофили като унгарци и чехи, а бг с доза двуличие е на път да се измъкне!

219

NIK

преди 3 години

Тоя турчин пак го изкопаха от прахта.Като ги позабравят някой, запаяват да ги показват като чучола.Ред е на ПлевнАлиев,или там как му беше името.

218

Анонимен

преди 3 години

До Г-н Агов !Неграмотен си, а в Русия нищо почти не расте, освен зърно, и на него му сложиха забрана за износ, защото иначе ги чака ГЛАД.

217

Г-н Агов !

преди 3 години

В Русия е забранено ГМО, и да ви кажа европейските храни може да са евтини но не са здравословни !Плодовете и зеленчуците са безвкусни и като пластмасови. Говорете за качество на храните в България !заболелите от Диабед, и други заболявания хранят фармацевтичните индустрии на другите държави.Искате и Русия ли да стане техен донор ???

216

г-н Агов се загрижил

преди 3 години

Г-н Асен Агов каза " Руснаците гладуват, задари тези високи цени" на храните. Но парите от покупката на храна г-н Агов остават в Русия, и в Руската икономика, а не излизат като в България към Турция , внос на домати, Полша, Германия и къде ли още не ...

215

51971

преди 3 години

Когато ЕС спря да изнася храни за Русия, се очакваше глад и революция в Русия. Забраната стимулира местното производство - не само на Малофеев. Дългогодишната политика на Кремъл за оземляване на хората с по хектар и половина, за да произвеждат. Тези нововъзникнали вилни квартали сега ще получат статута на самостоятелни села. Битката срещу руския газ доведе до газификация на отдалечени места в Русия и жителите там са доволни. Другарят Агов да чете повече руски документи, не само антируски статии

214

Край

преди 3 години

Асан Агов ми е излишен

213

Ceci_

преди 3 години

Агов, я раскажи как е в България. Как живее българинът, с тези темпове на развитие кога ще го подминат сърбите, албанците и македонците, защото румънците са вече напред ;-)

212

Анонимен

преди 3 години

Какъв пък му е на Агов проблемът с руските олигарси? А може би Путин трябваше да възложи строежът на Кримския мост на външна фирма? Или "евтините" европейски храни ще нахранят бедните руснаци?

211

Извинете!

преди 3 години

В целия свят олигарсите станаха по-богати.

210

Анонимен

преди 3 години

"Ще ти го обясня, като се надявам просто да си сравнително млад и да не знаеш, а не да тролиш."_______Не съм млад, но и не троля. Лично мнение на база много четене от много и разнородни източници, документи вкл.Убеден съм, че е както пишете. Отговарях на пост, че Хрушчов бил британски агент.Не съм попадал дори и на слух в това отношение.Та ми стана смешно как британския агент дава ултиматуми на американския президент, като заплашва с пуск на ядрени ракети...

209

1

преди 3 години

До Анонимен 215Ще ти го обясня, като се надявам просто да си сравнително млад и да не знаеш, а не да тролиш.В комунистическите диктаторски режими, ВИНАГИ е имало една и съща практика: когато новия диктатор успее да заграби властта, започва да си разчиства пътя от предните прислужници на стария, като обикновено ги обвинява и обявява, за "агенти" на външни сили/държави. Понякога, когато диктатора започне да параноясва, че някой ще му заграби властта се случва същото.Това и до ден днешен е така

208

Анонимен

преди 3 години

Асане ти по добре ни разкрий кой открадна милярдите на бай тошо садам и кадафи ! Щото така твърдяхте че имат милярди_____________Милиардите от онова време, на този или онзи, изкарани от българския народ, се усвоиха от организиралите преврата с помощта на Русия, комунисти.Само те имаха достъп до валутните сметки в банки в чужбина!

207

Анонимен

преди 3 години

Ами така казаха във филма,осъдили са Берия и са го изхвърлили,защото е бил английски шпионин, за Хрусчов също казаха,че е бил шпионин,даже обясниха как е предавал материали и записи.__________Смях!Филма...А Хрушчов и Кубинската ракетна криза?

206

Анонимен

преди 3 години

"Заради него, за да може той да спечели, Русия наложи санкции на вноса на хранителни продукти от ЕС"-------"някой май послъгваТази забрана не беше ли в отговор на санкциите наложени на Русия"На народа на Русия не са налагани санкции.Само на управляващи и олигарси - списък с имена!Това не лиши обикновените руснаци от нищо!!После, Путин наложи санкции - забрана в русия да се внасят храни и някои други стоки от Запада!Спря храните да стигат до обикновените руснаци! Така им осигури глад!

205

И тоя

преди 3 години

е мошенник.

204

Анонимен

преди 3 години

*** като З. Стоянов и подобни нему до ден днешен, са тези, които доведоха до превръщането на България в територия.Това е държавната политика на Русия от поне 18 век - да няма силна държава България!Така да имат свободен излаз до Бяло море!Затова и воюват толкова с османската империя!Затова подкрепят Сърбия през 1885, и по-нататък...да ни попречат!Затова са против Съединението на Княжество България с Източна Румелия!Затова са против Независимостта ни от 1908!Своеволни сме, а? ;)

203

Анонимен

преди 3 години

Агов идва от Ага, което е турска дума правете си изводите.Ха-ха-хаПоне една трета от българските фамилни имена са със същия произход, повлияни от турцизми в българския език.