57

баба мара

преди 3 години

в този студ и сняг една малка санкциика на русия към ес ще ни доиде достадобре и освежаващо защото ние не разбрахме как да се държим с другитенароди повтаряме едни и същи прос=тотии ама сега е 21 век други са временататрябва да сменим лексиката

56

Анонимен

преди 3 години

Прекъсвайте де! Откога чакаме! Мизерници.

55

Анонимен

преди 3 години

"Никога не сме заявявали, че се готвим да скъсаме връзките с Русия, заяви той по повод изявленията на руския външен министър Сергей Лавров и последвалите пояснения на говорител на Кремъл за бъдещето на сътрудничеството между ЕС и Москва."И това само два дни след като външния министър на ЕС Йозеп Борел говореше за санкции срещу Русия. Тези в Брюксел или са на много сериозни наркотици, или липсвя всякаква комуникация между отделите.

54

ББ

преди 3 години

да си "самодостатъчен"каквито са ЕСССР политиците,руснаците и китайците си е перверзно...г-н Лавров...това,че ЕСССР политиците зависими от парите ви се отрекоха от ценностите на създадетелите на ЕС...предават съюзници осигуряващи им Животите с цената на Животите на децата си...ги обрича на "самодостатъчност",назначеният от Русия пезидент на САЩ тръмп ще бъде съден строго...ще съдим и зависимите и платени от Русия...Бог да пази САЩ!!!

53

ББ

преди 3 години

ЕСССР е импотентна от към политици и държавници...зависими са от години...плащат им руснаци и китайци..с нашите пари...за да ни предават и отричат ценностите с които бе създаден ЕС...ще ги съдим разбира се за геноцид над европейските Народи...и хитлер не е вярвал,че ще му са наложи да се моли да го гръмнат...такова импотентно,лицемерно и античовешко,зависимо и алчно ...ЕСССР,до кога ще финансирате диктатори и мафиоти ЕС политици?кога Независими и Справедливи Съдебни Системи???

52

Емил Боев

преди 3 години

До Различни светове .. А хората във нормалният свят натискат на белина и антифриз .Питай твоите американски господари .А най добре американските войничета . дето пият антифриз за да не замръзнат зимата .

51

Емил Боев

преди 3 години

До руски акции Ха Ха появи се ученикът на фантазьорът Уйлям Хърст .

50

Анонимен

преди 3 години

ЕС прави уточнение, че Лавров това дето го приказва си е едностранна инициатива на Москва, тук неграмотните червени си го тълкуват като страх.Смятай!:)))))

49

Анонимен

преди 3 години

Лавров заплаши ЕС, че Русия ще скъса с ЕС.И тяхното мин. на външните работи се паникьоса току виж Брюксел повярвал и се отдръпне. И побързаха да обяснят. Почнат ли да обясняват - страх ги тресе.

48

25983

преди 3 години

Страхът от гнева на Баба Меца ще събуди инстинка за самосъхранение и у най-големите русофоби. Сега ще кудкудякат известно време за самочувствие и ще приемат тихомълком редица позиции и искания на Москва. Защото очевидно има едни неизречени и неспоменавани никъде факти, които мнозина не биха желали да станат известни на медиите. А санкциите? Кой всъщност ги спазва?

47

Анонимен

преди 3 години

Навални май всеки, който го познава би имал желание да го отрови така като гледам...

46

насраха се от страх

преди 3 години

А на бас ,че няма да има нови санкции след тия изявления!

45

Анонимен

преди 3 години

Само, че това дело не е политическо. За това е нужно поне подсъдимият да бъде политик.

44

Анонимен

преди 3 години

ЕС да си гледат собствените проблеми! А не да слушат САЩ и да провеждат тяхната външна политикаНавални е руски граждани и не е техен проблем. Той е марионетка на запада и беше пратен обратно точно с тази цел

43

Да 57...

преди 3 години

Така щяла да се вдигне цената на рублата , на световния пазар....ако ли пък не , тъкмо ще напечатат повече рубли за народа с тая хартия.

42

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

АБЕ ЩО ЛЪЖЕТЕ ...ХА,ХА,ХАААААААААА...ОНЯ ЛАВРОВ , ГОВОРИ ДРУГО...??!ТОЙ ИСКА ДА СКЪСА ВРЪЗКИТЕ НА РУСИЯ С ЕС!РУСНАЦИТЕ, МНОГО ИСКАЛИ ДА ГЛАДУВАТ ...ЗА ДА ОТСЛАБВАТ...ХА,ХА,ХАААААААА...ПУТИН ГИ УБЕДИЛ... ЧЕ ЩЕЛИ МНОГО ДА СПЕСТЯТ ОТ ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ!!!

41

Анонимен

преди 3 години

Всичките в л-***, а той в бяло...Нещастен човек е Навални.

40

Анонимен

преди 3 години

Трябва да изчакат със санкциите докато мине зимата, че заради тоз студ газовите хранилища вече се поизпразниха, а цената на газа за 1000м3 нарастна няколко пъти и мина $250 в Европа и $1000 в Азия.

39

Анонимен

преди 3 години

На Нахални да му изчаткат едни доживотна и да се свършва.То, лая, лая, лая, лая - не се спря. Когато хората загубиха интерес почна с провокациите, с татрите, та накрая и новичок измисли. Няма да се налудува, ами поне да има резон за санкциите: Нахални и цялата рода до 9-то коляно у Сибир, да развиват земеделие. Да видите как всички други рязко ще кротнат.

38

Различни светове ...

преди 3 години

Хората в нормалния свят мислят и говорят за полети до Марс...В Русия Путин се опитва да ограничи пиенето на лосион и антифриз със закони ...Различни светове ...