130

ДртПрч

преди 3 години

Българите сме с изострено чувство за справедливост. Глупави мерки не спазваме. Съжалявам, г-н Начев, обаче си гледайте Вашата работа!

129

Анонимен

преди 3 години

Ние българите не признаваме мерките наложени от who.

128

Мерките

преди 3 години

са си съвсем адекватни. Сутринта разправяха, че по 18 часа работят всеки ден и не могат и не могат да открият британски, южноафрикански и т.н- щам в България. Просто в България е така - БЦЖ то ли ни пази, климата ли, или просто в момента сме в такава фаза ... Даже и на ресторантите можеха да им разрешат поне навън да сложат маси, като беше 20 градуса.

127

Начев,

преди 3 години

Аз съм на противоположно от твоето мнение, т.е. мерките, особено за някои хора са направо непоносими (да не можеш да ходиш на работа, да нямаш доходи и т.н.), камо ли лежерни. Хората са изключително дисциплинирани - носят си маските, където е необходимо, спазват дистанция... Не знам ти какво повече искаш? Нещо подмазваш ли се на колегите си от НОЩ, МОЩ и сие, или какво?

126

Анонимен

преди 3 години

Феодално старче.

125

Ильо

преди 3 години

Една и съща реторика навсякъде... прибрам се от Испания и абсолютно същите глупости им разправат. Колко са недисциплинирани, как заради хорското безхаберие умирали лекари и старци и всякакви глупости. А те горките са с вечерен час от месеци и без маска на улицата не можеш да видиш никой. Идеята е да се насъска народа едини срещу други и докато навсякъде текът брутални промени в обществения и икономически строй. Самия факт, че се опитват до посочат "виновни" за въздушно-капкова епидемия е смешен

124

Анонимен

преди 3 години

Ами то с мерки и без мерки все си има вирус.Даже без мерки вируса щеше да мине по-бързо през 70 процента от населението понеже щеше да има мачове и концерти.

123

Анонимен

преди 3 години

Генчо, аз ща дисциплинирам тебе

122

Анонимен

преди 3 години

Когато мерките са предизборно либерални и няма контрол.. Естествено, че няма дисциплина.

121

Анонимен

преди 3 години

На Генчо заплатата върви, дали знае че глада е по силен от тока и смъртта.

120

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 126Българина го изкарват ще кажеш е излязал току що от гората, мислят ни за някакви бавноразвиващи се :)) Че има хора които се държат като такива има, но това се отнася за всяка държава по света, не е "български" този "феномен" :)) Едва ли не сме слепи и требва да им верваме на политиците, еми хората имат очи и виждат какво става, не са толкова глупави....трябва да се срамуваме че имаме мнение ли ? :)

119

Анонимен

преди 3 години

С коремни хирурзи, математици и пожарникар, толкова.

118

Анонимен

преди 3 години

Генчо начев е по-изведтен с това, че го чичаха в готова разработена болница на стола на Чирков. А хората искат да колят прасето преди операция, понеже у нас не се носи нилаква отговорност за настъпили усложнения и не знаят ще станат ли от мадата изобщо, или не. В щатите знаете ли колко струва застраховката на хирург? И генчо не знае, ама не го интересува въобще

117

Калин

преди 3 години

Как смееш да обиждаш и плюеш по собствения си народ бе "професоре"!? Всички много големи професори по тази бутафория станахте!

116

Анонимен

преди 3 години

Не лежерни, това са най неадекватните мерки в Европа. Според изискването над 120 заразени на 100 хил. и дадената област е в червено, така обясняваха същите тия нощници, сега пак доста области са в червено ама щели да чакат да станат 200 на 100 хил. После хората били виновни. Смех.

115

Обективен

преди 3 години

Като в Гърция и много други страни има вечерен час и се излиза с есемес, защо заразяването не намалява, а се увеличава, платен професоре??? Всички до един сте за затвора!

114

Хей хей

преди 3 години

Айде да се вдигаме нороде! Няма да ни върнат нормалния живот никога, трябва да си го отвоюваме сами правото на свобода и нормален живот!

113

Анонимен

преди 3 години

Всичко е според ситуацията.Един познат ми е разказвал за плаванията си в "Океански риболов". Как пълни пройдохи и хаймани на сушата, като се наложи и им замирише на премиални в океана стават други хора.Ясни цели плюс личен интерес и ела да го видиш българина на какво е способен.

112

Анонимен

преди 3 години

Поредния нагъл лъжец от т. н. докторска мафия!Въобще тая дума стана грозна и негативен оттенък меко казано!

111

Анонимен

преди 3 години

Тоя професор мога да го светна какво правеха германците когато в Нидерландия не бяха толкова строги мерките, Дюселдорф е на 2 крачки от границата и местните ходеха на разходка и пазар в Нидерландия. Тоест нарушава ха мерките, масово. А немците са дисциплини рани, поне според някои. А ние сме винаги сме и ще бъдем не дисциплини рани, такъв ни е гена. Свиквайте.