25

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ унищожиха образованието! Това е.

24

Анонимен

преди 3 години

От 40 години съм учител. Проблемът със съдържанието на учебниците .не е от сега.Години наред този проблем тормози и учители , и ученици ,и родители .Промяната в условията на живот въздействат на работата в училище, а учебното съдържание не е съобразено с това.. Това съдържание е от едното време и не е за масовото училище, в което се интегрират и ромските деца.Това съдържание води до депресивност . Никъде няма приложимост на новите технологии.

23

Ванката

преди 3 години

Децата ни излизат от училище всестранно недоразвити - галопира се през много информация, в голямата си част ненужна, поднесена на недостъпен или опростачен език, без практическа насоченост, без затвърдяване, неактуална и т.н.. И не знам защо се мъчат да открият топлата вода, а не почерпят опит от добрите световни практики...

22

Анонимен

преди 3 години

След изборите БСП отива в канализацията. В тази партия всичко е ретроградно. Програмите им били виновни, учебниците били много. Дрън-дрън, та пляс! Голяма част от днешните деца нямат никакво желание да учат, защото виждат, че от това полза няма. Друго е да си чалга-звезда, мутра, наркодилър.Децата даже не си четат уроците, слушат ги в разни сайтове срещу заплащане, защото ги мързи да четта. Пазят си очите за смоартфоните, компютърните игри и чатовете.

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22: Баце ти няма нищо общо с учебниците, да не го виним за това. Той е чел Винету.Отговорност за учебниците носи образователното министерство. Не е работа на хора, които не са хващали дневник (права е за депутатката за това) да пишат учебници. Доцентите и професорите да пишат учебници за студенти, не за ученици.

20

Анонимен

преди 3 години

Червена ,синя .... няма значение , ПРАВА е жената . Учебниците са написани на неразбиравем за децата език . Браво на учителите , които не се съобразяват с тях и поднасят достъпно уч.съдържание . А колкото до един вариант на учебник по предмет , съм твърдо ЗА

19

Анонимен

преди 3 години

Поредната червена учителка :)) Резултата е 30 годишно безхаберие, Баце е продукт на това, разбира се той е виновен за всичко :))

18

Анонимен

преди 3 години

Грешките са ясни имаше турски министър Рашидов,естесвено всичко с турското робство ще бъде изтрито включително и Батак 5000 православни загинали в църквата.

17

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВсичко трябва да се съобразява с възрастта,нагласата и дали е подходящо за децата на тази възраст,а не с това какво искало министерството!

16

Анонимен

преди 3 години

Комунизъма трябва да се премахне! Затова гласувайте за БКП и БСП!Четете ни лозунгите бе хора!

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 15А у някои маали им се преподават тогава, когато се пенсионират! Но само, ако поискат, което е Много Демократично!Децата до 40 години трябва да си играят!

14

Анонимен

преди 3 години

Разбира се, че е тежък.Благодарение на комунистическата тик ва Борисов, в учебниците все още се раздуват небивалици за успехите на живковизма.

13

Анонимен

преди 3 години

В много държави вече се усетиха и сами си правят всичко,официално се съгласяват с европейската и световна политика,но де факто не изпълняват спуснати дебилни заповеди, включително и в образованието,защото има някои разпореждания,които наистина са шокиращи,лъжливи и в образованието също.

12

Анонимен

преди 3 години

Някои от нещата,които се преподават в България на децата,на запад се преподават 1-2 години по-късно и на разбираем,достъпен език за децата на тази възраст.Освен това, учебниците в България са пълна скръб, защото не дават знания,а незнания,простотия и *** на моменти от която дори и преподавателите са възмутени.

11

Анонимен

преди 3 години

До ЦК на ГЕРБ"пълноценния"А ти къде си? И къде миеш чинии?Наистина ли си толкова вдлъбнат или само се правиш на ккрреетеен?

10

Анонимен

преди 3 години

Нещата наистина са страшни, преподава се на неразбираем език за възрастта на децата, преподават се пълни глупости и фалшификации,а не знания ,даже и се изучва матерала с една година напред , това го видях западните училища, там този материал са преценили,че се преподава по-късно на децата и т.н. и накрая се получват необразовани деца.Гледайте простотия и *** от учебниците:https://bg-bg.facebook/NinovaKorneliya/videos/168310245094302/.

9

ЦК на ГЕРБ

преди 3 години

В тая държава останахте да живеете само непълноценни индивиди !

8

Анонимен

преди 3 години

Ура за Корнела!После шъ ви казваем ка да гласувате да са не обръкъте.Оти сте шашавляци и нема а са опрайти.

7

БКП!

преди 3 години

УРААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА Айде у леву!

6

БКП!

преди 3 години

Само Ние ще ви Оправим така, както ви харесва!