60

до 57 от славянин

преди 3 години

''Мангъров е ***. Заради него ( и подобни на него) си заминаха 9500 души официално. А неофициално сигурно двойно. В града, в който живея десетина мои приятели и познати починаха. Най-младият нямаше 40 години. Отивам тая сутрин до магазина му, а съседът му вика: Ами той почина от короната, господине преди седмица. Аз съм на повече от 50, нямам спомен за подобна напст.''Казаното и реалността са различни неща, и на мен преди 20 + години ми казаха, че ще умра скоро, но аз не умрях!

59

Анонимен

преди 3 години

Вече няма грип. За пръв път от стотици години няма грип. Отиде си една от най-смъртоносните болести. Оказа се скучен и напусна партито.

58

Анонимен

преди 3 години

До пецатаАбе не беше обедително но....има един дребен човечец :), бил е министър на пропагандата в 3-ия Райх :) Та човечеца е казал - една лъжа ако я повтаряш 100 пъти става истина :))

57

Анонимен

преди 3 години

Бабини сороспетини, само *** и стеапо-ни са ви у *** кралупи.

56

до 60

преди 3 години

Няма и помен да свърши,защото се крием като МИШКИ,ПОД Т.НАР. ИЗВЪНРЕДНИ МЕРКИ. Тогава никой от нищо не се е крил и който се разболял,разболял,който не издържал-най-вероятно е починал,всички други продължили по старомиу. Ако не бяха тези "мерки" досега най-малко да сме се успокоили и да му виждахме края през лятото

55

Анонимен

преди 3 години

Абе всеки ще си научи урока, ама по трудния начин. като си ***, то е за цял живот. Не е само в България - и това е някакво успокоение, но когато стане необратимото, нищо не се връща.

54

до 57

преди 3 години

че Мантъров не е обещавал да оживеят, че да са умрели заради него

53

пецата

преди 3 години

всеки с малко мозък в главата след 1 година вече се е усетил какво се случи, въпреки че първоначално го направиха наистина ефектно за да ни убедят , защото аз през живота си не съм виждал извънредно положение, представете си колко струва да платиш на министри да затворят държавата и смятай какъв гръб им даваш за да не бъдат подложени на натиск от крупния бизнес , тоест имаме една сериозна инвестиция , или правителството е избрано от тези които измислиха вирус кризата

52

Анонимен

преди 3 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ 41Ако ги знаеш , защо постоянно пишеш глупости ?Платен от Козяк съм? Само защото казвам ,че Ковида не е грип ?Не мислиш ли , преди да напишеш нещо ?

51

Анонимен

преди 3 години

Е да ама оня грип свърши за 2-3 месеца а тоя "грип" няма изгледи да спре 2-3 години.

50

до 54

преди 3 години

"Към групата на респираторните вируси прибавяме още един и продължаваме живота си нормално", добави доц. Мангъров. Реалността обаче показва, че Мангъров трябва да се лиши от диплома и звание и да се изпрати да рие уран с голи ръце."Обаче от видеото е видно, че не го каза доц. Мангъров, а дамата - проф. Мира Кожухарова. Грешка на редакторите на Днес.бг и манна небесна за ковид психарите да плюят по доц. Мангъров.

49

БАЙ ХОЙ

преди 3 години

Това Ухан ще се окаже голяма ко-чин-а...Редно е да се замислят всички , защо това се случва отново и отново на едно и също място ...

48

Анонимен

преди 3 години

Мангъров е ***. Заради него ( и подобни на него) си заминаха 9500 души официално. А неофициално сигурно двойно. В града, в който живея десетина мои приятели и познати починаха. Най-младият нямаше 40 години. Отивам тая сутрин до магазина му, а съседът му вика: Ами той почина от короната, господине преди седмица. Аз съм на повече от 50, нямам спомен за подобна напст.

47

лиили иванова

преди 3 години

До Анонимен 53аз си спомням по времето на динозаврите че имаше некъв вирус от който кихахме всички и хора и динозаври. тогава се носеше слух че е плъзнал от птеродактилите

46

Анонимен

преди 3 години

Предвестника на апокалипсиса, неудържимата нова чума на човечеството :)) Тези които дърпат конците в сянка на световната сцена, може да бъдат спокойни, изглупели са стадото :))) Дори и да има някой глас който да смути обществото, просто ще си нагънат лай*ата които поглъщат и ще викат с пълно гърло за "подходящите" :))

45

Анонимен

преди 3 години

Към групата на респираторните вируси прибавяме още един и продължаваме живота си нормално", добави доц. Мангъров.При него всичко е лесно и спокойно. Миналото лято Ковид изчезна. Преувеличено е да се очаква, че хора ще измират от Ковид без лекарска помощ. Ковид е вид грип, който с чайче и аспирин Ц се преболедува на крак.Реалността обаче показва, че Мангъров трябва да се лиши от диплома и звание и да се изпрати да рие уран с голи ръце. Ако сме затворили всички уранови мини, да се отвори една.

44

РЕПТИЛ

преди 3 години

Не разбрахте ли, че всичкото това е театър.Естествено, че КОВИД-19 е сериозно заболяване, което продължава неедна седмица като обикновения грип, а 2-3 седмици, през които организмасе изтощава.Верно е, че много хора у нас умряха от стреса, че това е едва ли не рак илипроказа, а тези в САЩ естесвено са 200 килограмови без никаква имунна система.НО ОГРАНИЧИТЕЛНИТЕ МЕРКИ --НИКОГА-- НЯМА ДА БЪДАТ ВДИГНАТИ В МЕЖДУНАРОДЕН ПЛАН.ДОБРЕ ДОШЛИ В НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!ВАШ КЛАУС ШВАБ.

43

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА помниш ли Петроград 1917-та? Какъв страшен вирус тръгна тогава!

42

Анонимен

преди 3 години

паникьорите ще се споминат

41

Анонимен

преди 3 години

а помните ли Ухан 78 - ееее какъв вирОс беше, спомени, спомени