100

истината

преди 3 години

най-вероятно е същия вирус и жълтите комунисти са го бутнали малко да е по-заразен

99

тулупче

преди 3 години

Сега няма да се казва Ухан-19 защото китайците яко плащат на СЗО и ще бъде расизъм... хахахах Тръмп беше прав като го нарече кунг флу

98

Анонимен

преди 3 години

Ехеееееее, че то това обикаляше из фейса още преди година - голяма новина хахахахах!

97

1234

преди 3 години

Очевидно групов имунитет не съществува. Трябва да отслабне или изчезне. Нонявно нес е случва

96

Анонимен

преди 3 години

До 103Не се нарича коронавирус на ГРИПА,защото не е грипен вирус.Грипните вируси са с други наименования.Коронавирусите са открити отдавна,но точно този щам SARS-2 е нова разновидност която причинява тежко респираторно инфекциозно заболяване Ковид - 19.И в двата случая има грипоподобни симптоми на настинка,но последствията и усложненията са различни както и инкубационния период.За съжаление китайското начало се среща често и крайно време чайните да се освестят и променят навиците си.

95

АБЕ, ДЪСКАРИ....

преди 3 години

КОРОНА вирусите, са цял раздел от вируслогията.... ХАХАХААА....НЕ си мъчете простите глави....!!!!!!

94

Анонимен

преди 3 години

голяма реклама на тоя Мангър, голямо нещо

93

Анонимен

преди 3 години

91 ...До Анонимен"Ами свърши за два три месеца, защото не ни блокираха тогава. Седиш като бръснарски каиш у вас седмици, излезеш и го лепнеш. Другия не се показвал еди колко си време и той. То няма ей така да изчезне. Ако щеш и в мазето се наври. Нещо за Швеция?"Вие знаете, вие напишете за Швеция.Но, следейки техните съобщения, по-добре недейте - ще обори теориите ви.

92

Анонимен

преди 3 години

До 99 Handel"Коронавируса на ГРИПЪТ е изолиран през 1962-р година и е наречен "коронавирус", защото клетката му наподобява слънцето и неговата "корона" от слънчеви изригвания.И сега въпрос с трудност за 5 стотинки - ако ковид-19 е нов вирус, как е бил изолиран вирус от такъв тип през 1962-ра година?""Коронавирус", всъщност, не е един вирус, а група вируси! Сегашният коронавирус е новооткрит вирус от тази група.Почетете малко по въпроса, но в по-специализирани издания от нашите медии.

91

Анонимен

преди 3 години

До HandelРеално нови вируси няма, защотои всизки са някаква версия на себе си от преди 50 години .... това ли искаш да кажеш?

90

Анонимен

преди 3 години

Евала и лъжи ...

89

някой

преди 3 години

До: HandelПоздравления!!!!!!!!!!!Ти си един от малкото трезво мислещи!Споменатият вирус никак не е познат в България. Дотолкова е непознат, че положих върховни усилия да събера информация за него.Открих кратки бележки.

88

Handel

преди 3 години

Същността на статията "Здравейте, ние току що открихме топлата вода!"Коронавируса на ГРИПЪТ е изолиран през 1962-р година и е наречен "коронавирус", защото клетката му наподобява слънцето и неговата "корона" от слънчеви изригвания.И сега въпрос с трудност за 5 стотинки - ако ковид-19 е нов вирус, как е бил изолиран вирус от такъв тип през 1962-ра година? Просто сега за първи шът се вдигна шум за уж "пандемия" защото китайци, политици,крадци и мошеници усетиха че "пандемията" е жива далавера!

87

Анонимен

преди 3 години

Е как ще сравняваш грипен вирус ,тогава е имало и ваксини обаче,с тази гад корона вируса.Понякога и грипните епидемии са тежки ,но това което е сега никога не е било така бързо разпространение,заразност и тежко протичащо.Виждаме какво е във Великобритания,САЩ които взеха късно мерки,защото и те не вярваха ,че може да стане толкова критично.От друга страна това подейства бързо да се съсредоточат за производство на ваксини,защото няма друго спасение с тези непрекъснати мутации.

86

до 92

преди 3 години

Няма още грип и по добре,коронавируса го измести,шета си наволя и не си е отивал от една година.Хората по малко контактуват,има някакви мерки,маски,дезинфектанти ,локдауни в много държави.И в южното полукълбо е бил за кратко, и тук евентуално от децата които ходят на училище може нещо да изкочи примерно.Миналата година беше след средата на февруари пика когато имаше грипна ваканция.

85

Анонимен

преди 3 години

Мангъров отново се държи накриво,само и само хората да неглижират мерките или щаба да отпусне още да се върнем в положение на препълнени болници,повече починали.Грипн.вирус "Ухан 95" не е тъждествен с коронавирус САРС -2,със сериозни усложнения,интубиране,съсирване на кръвта.Никога не е имало ситуация на препълнени болници,строеж на нови в Ухан,Русия,недостиг на персонал навсякъде,критичното положение в Италия,Британия,САЩ които преустроиха военни кораби на болници.Прави го за политически пиар!

84

(-_-)

преди 3 години

Такива хора като Мангъра се срещат рядко. Независимо от власт, политика и пари - ще ви кажат истината в очите.За съжаление тоя свят не отива на добре и една птичка пролет не прави:(Е, дано пък съм в грешка и всичко да е за доброто на човечеството.. Едва ли, бизнеса единственото, което го вълнува е печалбата. Печалба на всяка цена!

83

Пак ли бе

преди 3 години

Тоя кандидат депутат мангръцов и от чешмите тече вече бе!!!

82

Това

преди 3 години

показва, че дофторите морят хората умишлено.Направете разследване с какво са лекувани и какви отровни лекарства са ползвали.Тотална проверка за всеки починал.И после майтап.

81

...

преди 3 години

И един въпрос. Защо тази година няма грип? Ковидът ли го унищожи и него? Производителите на терафлутата ще го закъсат... ааа забравих, те ваксини правят