51

Ужас

преди 3 години

Престанете с тези статии, защото много наивни хорица, които не са запознати с този вид инвестиции и хазат, ще реват горчиво накрая и ще се чудят какво е станало! Българина няма голяма финансова грамотност! Отделно движеща сила на тези инвестиции са алчността, алчността и малко наивността! Биткойн има капитализация почти 1 трилион долара! За да се вкарат толкова пари в това, някои хора са кеширали много пари, но много повече хора са изгубили спестявания. Дали има бъдеще, ще видим...

50

Анонимен

преди 3 години

Мъск може да хвърли и още 2 милиарда за биткойни.Обаче обикновен човек сега да купи 1 биткойн със спестените си пари примерно за 40 000$ е глупаво и наивно.Не си заслужава риска.

49

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Биткойн е просто игра - какво покритие има една игра. Повечето Игри поне имат Официална Фирма - Създала, поддържаща и отговаряща за играта, Биткойн и Това - Няма.Няма фирма, няма нищо - биткойн е компютърна програма - създадена със друга цел , и случайно се разпространили - никой не отговаря за тази програма .Биткойн - живее при миньорите - които копаят,Затова харчи много ток - като Вирус е.ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

48

Анонимен

преди 3 години

Няма валута в света вече със злато и активи на банката,с малки изключения.Това го забравете.Сега виртуалната валута обаче е определен брой и като се изкопае цялата ще рухне пирамидата.Въпроса е кога и колко да чакат инвеститорите.

47

Анонимен

преди 3 години

БОл със финансови спецове тука! Само чакам чебурашката, който ако има деца, дано ги загуби в същия инцидент, в който ще загуби и репородуктивните си способности, че да не мърси света с гена си...

46

Анонимен

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААГлупендер ... Нали ако купиш кола, с каквото и да си я платил, ще трябва да докажеш откъде са ти доходите... Ако щеш и в мидички плащай. А и още нещо - пак се опитваш да черниш на два фронта - ако валутата нямала покритие, що па ще я пиремат?

45

Анонимен

преди 3 години

Няма покритие бе това е пирамида и всички знаят.Регулиран е пазара обаче а не както твърдят някои.Играе се през борса и за да се регистрираш ти искат и майчиното мляко.Не е като пирамидите едно време отиваш в някой офис и ти взимат парите.Търговията си е съвсем законна и се плащат данъци,както се доказва и произход после.

44

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Едно време, ако компания се изложи на такъв риск като Биткойн, акциите й ще се срутят. "Добре, че си ти да ни даваш акъли и финансови съвети.

43

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Илон Мъск е Бизнесмен, има подземни хора които не могат да докажат доходи и си плащат с биткойнт, купуват кола - Тесла, и Елън - няма нищо противХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

42

4epa

преди 3 години

САПОНИСВАНЕТО Е ЖЕСТОКО - НЯКОЙ ЩЕ ВИЯТ НА ОМРЕЛО !!!!!! ДОКАТО ИМА БАЛЪЦИ ЩЕ ИМА И ТАРИКАТИ !!!!!!!!!!! АЗ ЗНАМ 4Е НЕ САМО МЪСТ Е КУПИЛ А И ГЪС !!!!!!!!!!!!

41

Анонимен

преди 3 години

До човека с многото ХАХАТи нямаш покритие.

40

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40Някой от най-големите VC-та са изнвестирали яко в Тесла. Ако сред клиентите им има и 20 годишни с акаунти за милиони, то супер, но се съмнявам.

39

Анонимен

преди 3 години

...тоест, при еднократна покупко-продажба данъкът е 10%! Когато се извършва регулярно и по занятие е 15%! Нещо неясно? Кво спорите за глупости, и аз така си мислех, че са 10% и после НАП ми пратиха писмо с доуточняващи въпроси и 15%...

38

Анонимен

преди 3 години

До Един от ГерманияКакво се обръщаш към това ***? Това е бот, който преточва статии през Google Translate. Да не мислиш, че изобщо знае какви ги пуща тука? Тя даже теста на Тюринг няма да мине.

37

Анонимен

преди 3 години

келепира е в политиката -аксиома!

36

Анонимен

преди 3 години

ала бала далаверата е да направиш партия и там е лапаницата- бай *** го е казал още..Вижте Тикватат и Путин, който дворец даже си направи. тия койни са бошлаф работа...

35

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 35Да, но важи само амо може да се проследи от съответната агенция, която отговаря за него.

34

Анонимен

преди 3 години

"Инвеститори" в Тесла, биткойн и къде ли не, са някакви 20 годишни, които са били лапета по времето, когато не се печатаха пари и сега си мислят, че парите растат по дърветата. Тази им неопитност ще им изиграе голяма шега. Едно време, ако компания се изложи на такъв риск като Биткойн, акциите й ще се срутят. На Тесла се вдигнаха. Смятай за какви истерия и невежество говорим.Иначе Мъск го разбирам. Той просто спекулира и манипулира пазар, който не е регулиран и не могат да го разследват.

33

Анонимен

преди 3 години

До възрастенОнбясни ми моля те, ако се върнем 5000 години назад, как е имало пари. Кой е бил тоя, дето е имал ТОООООЛКОВА МНОГО, че днес има стотици трилиони долари? Трябва да е бил много ядосан, като е загубил? Или като комуниситеите - Взели били ... всички от топ банкери и фабриканти, до дребни занаятчии и фермери, взели от купчина *** селяни, дето са нямали и два лева в джоба.

32

Анонимен

преди 3 години

ТОВА Е ПИРАМИДА!