71

Анонимен

преди 3 години

Хора, които си мислят, че тия койни са бъдещето.... просто не знаят на коя планета живеят. вчерашни пишлемета.

70

Богат

преди 3 години

До печеливш 2 - не се пъни да им обясняваш. От 2017 досега купих 3 апартамента в центъра на София само от търговия на крипто като хоби в свободното си време. Периодично се опитвах да отворя очите и на други хора, но раята, както виждаш от коментарите са горди с невежеството си. Даже ми трият коментарите, да не би случайно някоя тиква да прогледне и разбере как инфлацията ще му обеззцени левчетата и ще изстреля Биткойн до невиждани висоти...

69

Анонимен

преди 3 години

Ако биткойн бе алтернатива на сегашната монетарна система, щяха да я забранят. Близалка за наивници. Като лотариите. Един двама забогатели, тиражират се по медии, всички останали дотират същите тия двама и на-вече организаторът на тази измама.

68

до Печеливш 2

преди 3 години

пич никой не казва че не може да се спечели, печели се но накрая винаги някой плаща сметката, днес си спечелил утре може да занулиш винаги има риск добрите трейдъри се различават от другите с това че могат да минимизират и управляват риска. не се нервирай, със здраве си харчи печалбите....

67

V

преди 3 години

Бъдещето е в частните монетарни системи като биткойн и етериум. Шиткойните ще умрат. Инвеститорите на борсата няма да останат с изключение на няколко балона .Това е бъдещето свиквайте. Никой няма доверие на държавните пари. Виждаме Урсулата с ква лекота отпечата 750 милиарда по случай ковид. Даже ковида ташкън им дойде .Те само си мислиха как да ви вземат бъдещето и си намериха повод. Биткойна щял да падне .Естествено после пак нагоре и надолу .Важна е тенденцията ;)А тя е само нагоре.

66

Анонимен

преди 3 години

Ко *** интересуват койните. Ази продадох на дедо ми 5000 декаро у Добруджата и сега си карам аудито кю 7-ца. Сега ако мога да продам земите и на баба, ще си взема гарсониера на пъпа на Варна.

65

Дам

преди 3 години

И един безплатен съвет, LTC към момента е около 180$. Покупки в рамките на 150-170$ ще ви се отплатят доволно до края на лятото (+400$) .

64

Дам

преди 3 години

От 6 години съм в криптото. Не съжалявам нито за миг, прекарал съм хиляди часове пред монитора. Към момента освен биткойна съществуват стотици други проекти в различни категории. След 4-5 години криптото ще е нещо нормално, Visa скоро ще имат собствена дигитален канал за крипто разплащания и транзакции. В рамките на следващото десетилетие хората, които не могат да оперират с елементарен криптографски портфейл ще бъдат в категорията неграмотни.

63

Печеливш 2

преди 3 години

Пирамида било, н'ам си кво си било, че така и "един бакшиш ми обясни па и пред блока слушам инвестиционни съвети от хора, които от години са вряли и кипяли в бизнес с мултинационални търговски вериги та и те няма как да не разбират" та "щом те казва, че е пирамида, 'начи е пирамида!Всичко това е много хубаво, само дето аз от тази "пирамида" вчера направих повече от колкото всички тук коментиращи и разбирачи от всичко, че е "пирамида" от колкото за целите им "смислени" бачкаторски животи

62

Анонимен

преди 3 години

...грижехме се за тамагочита, после гонихме покемони, а сега - копаем биткойни. И докато има ***, ще има такива забавления.:)

61

сс

преди 3 години

аз търгувам на Binance за мен една от най добрите платформи за криптовалути много се развиха през последните години, може да си купиш всякакви криптовалути на спот пазара може да търгуваш с маржин, може с опции с фючърси всико може може да вземаш на заем криптовалути който не притежаваш и си плащаш почасова лихва, може да отдаваш своя криптовалута под наем за лихва абе всичко може.....но най вече може да си изгубите парите който сте вложили така че умната ;)))

60

4epa

преди 3 години

ПИРАМИДИ ФАРАОНИ И БАЛЪЦИ ЗА МИЛИАРДИ !!!! НАЙ ЛЕСНО Е ДА КОПАЕШ ВЪЗДУХ- А ТРУДНО Е ДА КОПАЕШ ЗЕМЯ , КАРТОФИ, ЦАРЕВИЦА - ЖЕЛАЕЩИ НЯМА !!!!!!!!! ИСКАТ БЪРЗО ЗАБОГАТЯВАНЕ - ПАРИТЕ ЩЕ ДОЙДАТ ОТ НЕБЕТО !!!! ЗАПЪНИ ДУПЕ ТЕ ПАРИ !!!!

59

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Доста Приятели - Копаха биткойнти,Първите които почнаха - спечелиха дребни суми - но се настървиха и после загубиха от високите сметки за ток, последните които Копаха - само загубиха , остави тока - даже и компютрите не можаха да си изплатят,Биткойн те използва за да живее при теб - и ти харчи тока. Печелят фирмите производители на компютри и енергото - ако си плащаш тока.

58

Анонимен

преди 3 години

Едно време така стана с доларите в БГ.Изкуствено напомпаха курса играчите и от 2лв,даже държавния курс беше 98 стотинки,скочи на 3000лв за 1 долар.После въведоха валутния борд и падна на 1,300лв за долар.Така който беше купил на 3000лв за долар изгоря с пи 1700лв за всеки купен долар.После деноминация махнаха нулите и така.

57

Ужас

преди 3 години

Прочетох и коментартие. Трагично е положнеието...Никой не отрича, че доста хора направиха пари покрай това, НО всичко това е измамно. Алчността, тя е най-важната и винаги взима връх. Може някой да си е купил кола с печалбата от биткойн, но ще дойде ред да я продаде и да се вкара стабилно и ще се чуди накрая що стана така! Това не са акции на компания, която произвежда нещо, прави добавена стойност и се развива! Това е пирамида с неизвестен край. Много хора ще реват жестоко от алчността си!

56

Богат

преди 3 години

Абе, титани на мисълта - вие знаете ли, че може да инвестирате малка сума в Биткойн, да не говорим, че има и много други. Не е нужно да купувате цял Биткойн. Триехте билетчета до скоро, но криптото било измама. Ще си умрете бедни и слепи, дори когато истината е пред очите ви...

55

Анонимен

преди 3 години

Овчици какво повече да ги коментираме. Изкопаването на последните биткойни е вече в началото на финалната права. Максимум година и пирамидата ще рухне.

54

убиткойн

преди 3 години

виртуална пирамида да Б А Л Ъ Ц И!

53

сс

преди 3 години

всички видове валути и криптовалути и каквото се сетиш е "договр за доверие" това са теоретичните характеристики. хартиийката в джоба ви е договор в който вярват продавача и куповача, и преди всяка хартийка е отговаряла за определено количество злато така наречения златен стандарт, сега на нищо не отговаря, отговаря на договорки между институциий банки , правителства организации.....

52

неандерталец

преди 3 години

В момента е изключително скъпо да купиш или копаеш биткойн. Това вече е по силите на големи играчи с много пари. За обикновения човек печалбата е ако е купил преди години, за да продаде сега, но колко души за имали акъл или може би по-скоро късмет да са купили тогава?