32

До 31

преди 3 години

Днес приятел го приеха в Александровска с двустранна пневмония и положителен след като преди 3 месеца изкара вируса и имаше антитела! За кви тестове за антела плямпаш, какъв имунитет, кви 5лв! Спрете да слушата на Мангъра глупостите и осъзнайте,че това не грипче и нещата не отиват към подобрение, а напротив!!!!

31

До 29

преди 3 години

Кой ти е казал, че всеки ще бърка бе палючо! Като искаш да е част от обществото и като искаш да ходи на училище гарантирай, че няма да пръска зарази! Толкова е лесно! Като не ти оттърва си го дръж вкъщи! За една награда от 200лв си снимате децата по памперси и ги пускате в хиляди групи да ги гледат педофили, ама за здравето на околните голям рев! Никой нямаш в главата, защо ти дават да се размножаваш, не разбирам!!!!

30

Анонимен

преди 3 години

Стига сме си чешали клавиатурите, чашата преля!Или те или ние, времето е разделно.

29

Ехааа

преди 3 години

Хитлер и Менгеле ряпа да ядът пред нашите ЧЕРВЕНИ ФАШИСТИ!

28

някой

преди 3 години

Твърдо и категорично с двете ръце и двата си крака гласувам ПРОТИВ тестването на децата ни!!!Няма значение дали е е с тампон или кръв. Всъщност, за протокола, кръвното изследване е по-приятно.Но не това е определящото. Това, което трябва да се направи е масови тестове за антитела, за да се види колко процента са преминали през зараза с коронавирус и са изградили имунитет.А с антигенните тестове да се проверят учителите и училищния персонал и всеки с положителен тест да не ходи на работа.

27

Аматьори

преди 3 години

Питат лелките и беге мамите, които сами си вярват, че разбират от всичко и знаят всичко. Резултатите е ясно, че ще са плачевни да питат некомпетентните родители.

26

Смешен плач

преди 3 години

Миналото лято пред ланораториите беше пълно с деца докарани от родителите, щото за почивката в гърция искаха PCR и нямаше проблем да им бъркат и в дупенцата даже, за може тати да се налива с узо и да ръфа октопот, ама като е по предложение на правителството и е свързано с училище е голям проблем. Толкова са ви смешни принципите, че е за реване!!!!

25

Недо

преди 3 години

И какво всъщност като се тестват децата?!? Какво ще има стане??? Да поставят някакъв процент под карантина!!! Като ги оставяте да се наливат с енергийни напитки няма проблем, като се продават амфетки пред учелищата се правите, че не виждате, като дънкат цигари в междучасията си мислите, че вашето не пуши! Ама да му бръкнат в носа за 2 секунди е голям проблем!!! Ей *** народ!!!

24

Герб активист

преди 3 години

Децата на вагони и т.н. И без това не гласуват, данъци не плащат полза никаква от тях...

23

.

преди 3 години

Тествайте си вашите деца, свободни сте. С тези бъгави тестове ще изпратите в карантита здрави деца, повечето от които прекарали ковид. И кой гарантира, че няма да се заразят с грип и ковид здрави деца с това масово пипане по лицата и бъркане в носовете от кой знае какви "специалисти"? И къде ще отиват тези резултати, ще ги види ли някой родител? Това са лични данни! Или ще карантинират масово по телефона, без да знаеш за какво!

22

Фермер

преди 3 години

Не мога да питам всяко животно във фермата си дали иска да бъде първо изследвано и после боцнато. Същото е и с хората и държавата с много питане нищо не става - трябва да се действа не питане.

21

21-ви ВЕК

преди 3 години

Все още има такива случаи по детските градини деца с всякакви па-р-а-зитии, гллистии и дори въшкии. Да и някой да не каже само ромчета били така не това са Българчета с родители уж интелигентни и образовани. Родителите НЕ СА КОМПЕТЕНТНИ по медицински и здравни ВЪПРОСИ.САМО СТРОГА ДИСЦИПЛИНА И ВАКСИНИ ПРИ ВСИЧКИ ДЕЦА и то всяка година.

20

родител

преди 3 години

Нека да тестват децата които ходят на присъствени детски градини и на училище. Така ще се види положението с градините как през тях се пренася вируса и ще може да се обмисли дали да не се затворят до лятото.

19

ВАКСИНАР

преди 3 години

НИКАКВИ ТЕСТОВЕ Поставяне на ВАКСИНИ и обезпаразитяване на децата ВСЯКА ГОДИНА МАСОВО.СТРОГ ИМУНИЗАЦИОНЕН КАЛЕНДАР.

18

Аз

преди 3 години

Не ви ли е срам да да посягате на децата бе ***.Когато всички политици и олигарси се ваксинират и минат поне 10 г. без странични ефекти тогава може да направите запитване към народа. Не вярвам въобще, че тези ваксини са безопасни.

17

Анонимен

преди 3 години

Който обещае да спре ковидлъжата и да натика ковидидиодите в миша дупка, ще спечели изобрите.Айде да видим.

16

Kiro

преди 3 години

Нека всички деца които към момента посещават детска градина или училище да бъдат тествани. Просто защото са контактни с останалите. Тези деца коит са на дистанционно вкъщи, те няма защо да се тестват. Но най-вече детските градини следва да се тестват масово, и където има зараза да се затварят.

15

Анонимен

преди 3 години

С това си предложение ГЕРБ току що загуби изборите!

14

Анонимен

преди 3 години

А за английските лай*ненца дето ви ходят да карат ски няма всекидневно ръгане в носа, но на "нашите" ще им извадите и мозъка ако трябва!

13

Анонимен

преди 3 години

ЗНачи на границата не искате от влизащите в страната такива тестова , но за децата искате.Фашисти, българоубийци.