20

Мария

преди 3 години

Дами и Господа,Свиделствам тук, че това място е наистина ужасно. Самото спешно отделение!!! Не зная как това продължава повече от 20 години.Спешното представлява тесен коридор, с дължина около 12м.Тесен!Има един прокъсан, кожен диван от Соца.Страшно е да оцеляваш там.Допускам силно, че спасените там са големи щастливци.

19

Ердал

преди 3 години

Управляващите държавата са виновни за състоянието на болниците в България.Часните болници източват парите а зад тях са държавните управници,който си получават техния дял.Здравните доктори в държавните заведения работят за мизерни заплати и те излизат вечно виновни за състоянието болниците!

18

Az

преди 3 години

Там винаги е било така, плюс отвратителен персонал.

17

Анонимен

преди 3 години

Бай-*** управлява държавата с широк размах, затова народа живее в мизерия,бедност и нищета.......Така ще е след като същия този червен *** е на власт от 76 години насам! Дойде на власт през Септември 1944 и не ще да си ходи! :)))))Поколението и наследството от Тошковата династия си вилнее и като гледам колко е "недаред" българския народ още доста години занапред ще си остане с пръста в едно тъмно място! Е, "богоизбраните червени" ще са добре на негов гръб - както винаги е било!!!! :))))))))

16

Анонимен

преди 3 години

Голямото крадене е през демокрацията преди до всяко легло имаше дупка - баня и тоалетна с шише.Всичко беше по ново и поддържано за времето! Беше обаче яка мизерия откъм машини и уреди! Българските болници по времето на Тошко бяха най зле от целия соц лагер в сравнение с Унгария, Чехословакия, Източна Германия, Полша и Сърбия! Киро Брейка е прав като каза че всяка болница си имаше кухня но също така не беше на ниво като гореспоменатите братски държави! Най зле преди и сега! Обаче Киро Брейка трае около факта свързан с правителствена болница и валутната аптека!

15

Професионалист

преди 3 години

Бай-*** управлява държавата с широк размах, затова народа живее в мизерия,бедност и нищета.

14

Къде е гейчо министъ

преди 3 години

Да види какво управлява мършляка

13

Анонимен

преди 3 години

Години занемаряване, неглижиране, безотговорност и престъпно присвояване на публични средства, които трябва да отиват за болниците, водят до точно това. И за съжаление, болницата в Сливен съвсем не е единствената в подобно състояние. Боко и другите мутри няма с какво да се оправдаят тук, вече са 11 години на власт, а не са направили нищо в сферата, напротив - задълбочили са проблемите.

12

Анонимен

преди 3 години

Тоест искате да ми кажете че болниците в България не са предвидени да имат отделения които да се изолират в случай на вирус и там да има всичко необходимо? Не мога да повярвам! Убеден съм че болниците са предвидени да се ползват в условията на пандемия и там има всичко необходимо. Самите сгради са проектирани са такова нещо. Явно някой не си върши работата или хората които работят там са маллоумни и не знаят какво трябва да правят.

11

БКП

преди 3 години

Голямото крадене е през демокрацията преди до всяко легло имаше дупка - баня и тоалетна с шише.

10

а ,що недоволни бе

преди 3 години

нали при боко всичко е шес...ония на протеста са *** а останалите на изборите пак за герп ще гласуват .корупция НЯМА и здравната каса не се източва. бе важното е за асфалт да има а хората кучета ги яли

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 8Ами така е във всяко едно ковид отделение в България.Всичко е една мизерия която психически може да съсипе пациентите.

8

Анонимен

преди 3 години

До Fenasi KerimВ ковид отделенията в България няма тоалетна.По малка нужда се ходи в шише а по голяма в тоалетен стол.

7

Анонимен

преди 3 години

До Турчин Шенаси Керим Анадоолу Тоалетна има и в Сливен, но няма организация при ползването на т.н. Ковид изолатор.

6

Анонимен

преди 3 години

А стига бе само там ли някой да не би да иска да ходи да лежи в болница някъде из страната изключвам частните там си плащаш точно за по добри услвия не за по добри лекари Лекарите са добри навсякъде из страната това което е остансло от старата генерация Условията са такива навсякъде където са АД или ЕОод все тая за бившите общински болници

5

Папаята от Танзания

преди 3 години

Когато се изссерат на бюрото на тамошния директор на болницата , може и да има оправия

4

Fenasi Kerim

преди 3 години

Няма тоалетна в болница!Държавна болница в Анадола. Град Адана:***/3rGfwlI

3

Анонимен

преди 3 години

За хора със заплати в плик- толкова.

2

Анонимен

преди 3 години

То в затвора ще се окаже че е по-добре.

1

Папаята от Танзания

преди 3 години

То навсякъде е така в държавата от 30 години , то голямо крадене а сега се загрижили за здравето ни и пак ше падне едно крадена..