53

Демократ

преди 3 години

При демокрацията и американското партньорство умните и кадърните живеят добре и забогатяват, само простите некадърните и мързеливи българи живеят зле днес в България при американското партньорство и мизерстват.

52

Анонимен

преди 3 години

Премахване на кабелите, бръмбарите и др. апаратчета, поставени от американците с цел подслушване. Приемане на закон, забраняващ НПО - та плащани с пари от САЩ. Референдум за президентска република, референдум за излизане от ЕС, референдум за излизане от НАТО, безусловен базов доход. Изгонване на чуждестранните монополи, прекратяване на дипломатически отношения със САЩ и Израел за неопределено време. Премахване на незаконните американски бази. Казарма за всички лица, завършили 12 клас, които нямат намерение да продължават да следват. Продължителност - 2 години за мъжете, година и половина за же

51

Анонимен

преди 3 години

Да избиваш и бомбардираш милиони, да наложиш парите които печаташ за световна валута и да мародерстваш и грабиш жалките васали като България - тогава всеки може. Ама под изолация и санкции, и пак да си световна военна и икономическа сила и дори великите мародери американците да са принудени да се съобразяват с теб - това не вски го може.

50

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 53Ами, съжалявам те, че това е твоята реалност.Може би ако не беше мързелив, неграмотен и некадърен щеше да мислиш по различен начин.

49

Анонимен

преди 3 години

До До 50/51Ще, ще. Погрижил съм се за всичко и не само аз.:)))))))

48

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНали знаеш, че след 30 години демокрация и американско партнърство българите са тотално опростачен и неграмотен народ, първи по смъртност в света, бедни като бедстваща страна от третия свят, а България е тотално разсипана държава без икономика и производство, просякинята на Европа, задния двор на богатите, депо за евтини черноработници и ***.

47

Княз Игор

преди 3 години

Революцията на народа се подготвя отдавна. Съвсем скоро ще бъде осъществен десант на руски войски в България, за да премахне служещото на САЩ правителство. Ще бъде организиран Народен Съд, който да се разправи с виновниците за националната катастрофа. Ще бъде съставено правителство на националното спасение, начело с генерал Радев, а Владимир Русев(Валтер Калашников) ще е министър на отбраната. Ще се затворят границите до приключването на Народния Съд. След това ще стартира поетапното възстановяване на българската държавност. Премахване на кабелите, бръмбарите и др. апаратчета, поставени от аме

46

Анонимен

преди 3 години

До До 32/48Нали знаеш, че след 70 години комунизъм, на севернокорейците чипа им е бъгнат, даже повече от на русофилите в България?От тия вече нормални хора не става. Ако утре се оттърват от Кимчо, ще им трябват 60 години за относителна нормалност. Нещо като в България. РЕално чакаме да си отидат всички, живели в Комунизма, да маргинализираме троловете и заблудените и ЧАК тогава ще се оправим.

45

До 32

преди 3 години

Изолацията сами си я направиха,а не някой друг.

44

До 32

преди 3 години

Нали знаеш, че в Северна и Южна Кореа народа е един и същ. Имат обща история до 50та година.

43

Ха-ха

преди 3 години

От една страна твърдят,че С.Корея е супер изостанала и едва ли не няма въобще компютри.А от друга страна ги обвиняват,че извършват високо технологични престъпления.Последно?Впрочем за пълноценна ядрена програма са нужни милиарди,а не милиони.

42

Анонимен

преди 3 години

Руските олигарси и Путин откраднаха трилиони от несретния руски народ, вие за милионите на праси сте се загрижили.

41

Анонимен

преди 3 години

До Вуйчо Ваньо"Студена ракия и топли пръжки с лук - всяка вечер, че само с маски не става;)))"И такива пещерни изкопаеми са тръгнали да дават акъл за световните проблеми?ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХААААА

40

Karamanko

преди 3 години

Е кво да правят хакерите на корея? Нали за това им плащат? А хакерите на США, РАША, Хазаро-Израел, Великопиратска британия и тем подобни какво правят според вас, чоплят семки пред компютъра и играят стар-крафт ли?

39

Анонимен

преди 3 години

Как е хавата?

38

Анонимен

преди 3 години

Пинг Понг Ун ще се пръсне по шевовете скоро. Родман да му занесе малко наркотици, че започна да ме притеснява. Няма да има кой да страхува американските реднеци.

37

Анонимен

преди 3 години

Ако със "стотици милиони" може да се развива ядрена програма и ние щяхме да сме ядрена сила. За сега имаме само 2 Стари реактора на части. Пуснали сме ги в OLX

36

Анонимен

преди 3 години

Що показвате тия смешни снимки тунинговани с фотошоп. Що не показвахте подутите очи на пияндето Жан-Клод, или сега клиповете как Клаус Шваб се появава и разни урсули и дикаприовци седят мирно и го гледат с обожание като идол, въпреки че той не е никакъв идол а обикновен демон от среден ранг.

35

кромуел

преди 3 години

до 26. прав си брато,демонкратите,създават престъпленията,от всякакъв характер,те са самото зло

34

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА как са чекмеджетата на сините демократи - пълни с кюлчета и пачки придобити с честен труд, или?