73

дядо йоцо гледа

преди 3 години

До Анонимен Относно турското робство -намали фолклора и наблегни на архивите.

72

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 78"До Анонимен Чудо голямо !Сиреч на американска ракия. Аз пък съм на Вилямова ! Собствено производство ! А де ?"Не е американска. Неграмотен си даже и на битово ниво.

71

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЦели градове са били навързани като роби от турците и пратени в Анадола, има няколко такива български градове ,които изчезват с нахлуването на турците на Балканите,как да не е имало робство?Ами еничарите,ами робите,ами отвличането на девойките?Нос Каликара носи името на българката Калиакра,която е била една от жените отвлечени от турците и навързани на синджир и която хвърляйки се в пропастта,повлича и останалите девойки в пропастта и умират,за да не попаднат в робство

70

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен А живеят в пещери и хрупат тревица ? Значи някой лъже ?

69

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Чудо голямо !Сиреч на американска ракия. Аз пък съм на Вилямова ! Собствено производство ! А де ?

68

Киро

преди 3 години

Тая държава си е като извънземна цивилизация.Няма ама нищо общо с другата част на света

67

Реалист

преди 3 години

До Анонимен Тц, тц ! Не било робство ,само дето са били РАЯ -БЕЗПРАВНИ ХРИСТИЯНИ.

66

Анонимен

преди 3 години

До Вуйчо ВаньоПич, аз когато съм варил ракия, ти си бил в Ташкент. Сега, след десетилетия яко бачкане, съм на уиски. Стандартното дневно ми е Талискър или Аберлор Абунадх. И за тия десетилетия бачкане и доста книжки съм прочел. А такива като теб, дето си мислят, че със селските ви изпълнения можете да респектирате някой, щото сте "олд скул" предизвиквате само смях.

65

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Ракията и пръжките с лук ги остави на простаци като мене пичага.Вие умната младеж - авангарда на нацията се боцкайте с каквото и колкото пъти искайте.И за да повярваш колко много съм добронамерен ще ти предоставя личната си квота за ваксина, ако изобщо дойде, че нещо явно бусовете на Леки, се бавят.Имаме сделкаРакията за нас - ваксината за вас.

64

УбавиНовиниДнес

преди 3 години

Много убаво! Или много лошо? Руснаци откраднали Навални и демокрация от Европа, корейци крадат пари и сън от Япония и Сащ.

63

Анонимен

преди 3 години

До Вуйчо ВаньоКак се съчетават високопарните ти коментари за ядрени оръжия и национален суверенитет и "топли пръжки с лук"?

62

Анонимен

преди 3 години

До Вечерний УргантИма много руски артисти, не от забавния жанр, класически музиканти и танцьори които са познати и ценени в целия свят и на запад и на изток, в Япония особено ги боготворят, почти всички от тях са били гости в предаването на Ургант. Само българите тотално са опростачени и си знаят само Азис, Слафчо и американските джастибибарофци и бритни-спритни меги-пери или както там се казват.

61

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

На Ким ще му дишат аналния дим.Баща му за маааалко аха аха да се разоръжи ама малкия храст - буш младши взе да освобождава половината свят и корейците се усетиха навреме.Ядрения арсенал е гарант за нацонален суверенитет!!!Те знаят, че не могат да спечелят война срещу ЮСА, те не я и искат, и не я търсят!!!Те просто казват, че ако им посегнат ще отвърнат.Точка.

60

Анонимен

преди 3 години

До Вечерний УргантКефиш.Даже не схващат колко тънко ги пързаляш.:)))))))

59

До Ургант

преди 3 години

Навремето имаше книги за другарството, за младежи, полезни на обществото, на Родината, младежи - борци, смислени Човеци и велики герои. " Тимур и неговата команда", " Сините скали", " Овчарчето Калитко" + книги за бригадирското движение, което изгради една нова България от руините на фашагите.Сегашните младежи да четат книги ли?Само " Порнхъб" и " Хвидеос" ги възпитават.

58

Вечерний Ургант

преди 3 години

Представяш ли си в какви *** времена живеем. Вместо личности като Путин, Терешкова, Жуков да са примери за подражание на подрастващите поколение, те си имат кумири като Никлозета, Валантери, Слафчу, Гери Никоууу...Нищо хубаво не ни чака.

57

Анонимен

преди 3 години

До Княз ИгорБългария никога не е била под робство, била е част от Османската империя и българите са имали всички права на гражданите на империята. И въпреки това са го възприемали като нещо неестествено, като наложено робство и от там се утвърждава понятието "турско робство". Докато сега под американско партньорство мизерстват и са принудени да проституират и слугуват на запада, считат ги за хора втора категория, трябва да приемат джедърска култура, но впреки това се навеждат на западняците.

56

Анонимен

преди 3 години

До ДемократАбе, аз когато и да вляза тука ти винаги си на линия: абе ти никаква ли работа нямаш?Иначе, виждам, че си схванал, ама май само на думи.

55

Княз Игор

преди 3 години

намесват в случай на американски провокации на българска територия. Изграждане на АЕЦ " Белене " от руски специалисти. Построяване на тунел под Шипка. Поставяне на националните ресурси под руска опека с цел опазването им от враждебни американски акции. Провеждане на съвместни българо - руски учения..

54

Княз Игор

преди 3 години

Продължителност - 2 години за мъжете, година и половина за жените. Възстановяване на българската армия с руска помощ, превъоръжаване, за да можем с гордост да се похвалим с нея на деветомайския парад в Москва. Премахване от учебниците на скверни понятия като " османско присъствие ", изтъкване на положителната роля на Русия в българската история, засилено изучаване на руската литература, заменяне на английския с руски като задължителен за изучаване език. Забрана за излъчване на пошлите холивудски помии. Сключване на договор за протекция с Русия, според който, руски войски да имат право да се на