19

По нашенски

преди 3 години

А др. Радев как ли ще се чувства, когато загуби на изборите?

18

Анонимен

преди 3 години

Доналд бешв последния опит Америка да направи света свой,но това беше.Навлизаме в период напомнящ Византия през 7 век.Сами срещу всички,с орязани възможности.

17

Баи дончо

преди 3 години

Обичам президента тръмп само тои мисли мащабноНека има - белина за всички по светъ

16

Чичо Пейо от Монтана

преди 3 години

До Чичо Джак от ТенесиНо не разпали нито един военен конфликт по света и защити белите, работещи хора на САЩ.

15

Чичо Джак от Тенеси

преди 3 години

Рижавия е най голямото недоразумение което САЩ са имали за президент

14

Анонимен

преди 3 години

Trump- the Great.

13

Анонимен

преди 3 години

До Велик- много добре казано

12

Анонимен

преди 3 години

Харесвахме Тръмп като Президент, различен интересен, истински с обществото.

11

на руския туитър

преди 3 години

там Путин му е отредил челно място, Трамп учил трескаво руски само кирилицата го мъчила, но Сноудън щял да му помага, а Чапман му правела масаж.

10

Питър

преди 3 години

Затова ще сме винаги последни във всичко, защото винаги се прехласваме по най-големите ***.... Тиквундера е абсолютен хибрид между Путин и Тръмп, взел най-лошото и от двамата.Но БГ гащниците това не ги интересува, те живеят в имагинерния свят на парлър и фейсбук.Ще си говорим пак, когато идолът ви започне да гледа света на лентички, а защо не и на квадратчета. Нормалните хора по света са повече, в резерват БГ нещата са традиционно наопаки

9

Питър

преди 3 години

До !!!!"Не започна война" - поредната лъжа. Направи два преврата - в Боливия и неуспешен във Венецуела. УВЕЛИЧИ американските войски в Саудитска Арабия и Йемен. Даде казус бели (бас ловя, че не знаеш какво е това) на Иран, убивайки високопоставен генерал на територия на трета държава. Изстреля 60 ракети по Сирия, започна търговска война с Китай, за която всички ВЕЧЕ плащаме, някои и с живота си... Ама *** БГ гащници тия неща не ги знаят

8

Питър

преди 3 години

До Анонимен 11Такива *** като тебе най-обичат да повтарят като папагали заучени фрази. Икономическата политика на Тръмп беше пълна боза, напълно излишно пилеене на пари - увеличи държавния дълг с 14 процента, за да намали безработицата с 2. Оряза данъците на най-богатите, с което натовари бедните И СРЕДНАТА КЛАСА с по-високи данъци за поне 15 години напред. Единствената му работеща икономическа политика беше КЕЙНСИАНСКА, т.е. крайно ЛЯВА... Естествено, папагалите не знаят какво е това!

7

Анонимен

преди 3 години

велик президент, никой не е правил повече за средната класа. съвсем скоро ще схванат какво си избраха

6

Един от Юг

преди 3 години

БраФо ***, трий и дрискай статия след статия за Тръмп! Може и Пулицър да ти дадът!Нъль тъй!

5

!!!!

преди 3 години

Не започна нито една война..................браво на Тръмп!!!!

4

Бау

преди 3 години

виси сумати пари и го разследват. Щастлив бил вика :D

3

Анонимен

преди 3 години

Нека Бидона да си решава сам проблемите с чернокожите,които създадоха Демонократите за да го сложат на власт.И моля, пускайте снимки с вицето Камилата по-рядко защотосънувам кошмари когато я видя.

2

Анонимен

преди 3 години

Вече е далеч от смиярника и ме по-добре.

1

Велик

преди 3 години

Чакаме те обратно Президент Тръмп! Почини си 4 години и се върни с нови сили, за да въдвориш справедливост в морално погубения ни свят, сравни единствено със Содом и Гомор! Чакаме те Президенте, Америка се нуждае от теб, света се нуждае от теб!