Снимка: БГНЕС

Бившият президент Тръмп се чувства по-щастлив след като напусна Белия дом преди няколко седмици - отчасти защото е бил извън социалните мрежи, казва бившият му помощник в кампанията Джейсън Милър.

В интервю за британския Sunday Times Милър казва: "Президентът каза, че сега се чувства по-щастлив, отколкото е бил от известно време насам. Той заяви, че това, че не е в социалните мрежи и не е обект на омразна кампания, която често се развихря в социалните медии твърде често, всъщност му се е отразило добре."

На това мнение е и бившата първа дама Мелания Тръмп. Тя също е забелязала, че съпругът й е много по-щастлив, наслаждава се на себе си повече и е много доволна от това.

Тръмп също се възползва и от това, че вече не е под натиска на най-високия офис.

"Откакто Тръмп напусна Белия дом, за първи път от години виждам президента наистина отпуснат. Само още 45 души в историята на САЩ са изпитали това, какво е да имаш света на раменете си... и да можеш да издишаш спокойно, знаейки, че не всичко е на плещите ти за първи път от четири години", казва Милър.

"Беше забавно да наблюдавам това от първия ред. Емоциите улавяха цялата гама. Някои хора бяха много тъжни, че дойде този ден, но имаше чувство на гордост, че това е най-успешният първи мандат в историята на американския президент", допълва той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase