146

Ще има и повече

преди 3 години

До ..."За 1 месец в Русия се произвеждат 1,5 милиона дози"? Щом има търсене, ще произвеждат и повече. През този месец се очаква да заработи нов завод на фирмата "Р-Фарм", в който ще се произвеждат месечно 11 милиона дози.

145

Поредна хибридка

преди 3 години

Чак пък фаворит ! А посмалете малко с фантазиите и анимационните филмчета !Не случайно Израел и Турция се отказаха от Спутник !

144

баико

преди 3 години

0 до номер 150 на кои какво му трябва това си взима. номера е да има ефект

143

Анонимен

преди 3 години

"Абе любовта към Русия си е любов към Русия, ама БМВ си е БМВ.Това е мотото на родния ***.Хвали руската ваксина как е направена от добри чувства, ама все пак си имай едно на ум"Всеки път преди да напишеш подобна простотия си задавай следния въпрос: Какво мога и какво правя аз и защо съм по-некадърен и от най-простия руснак.

142

Нищо ново

преди 3 години

До До Въпрос: Е, ако Сърбия започне да произвежда Спутник V, софиянци, като ходят да си купуват сирене и суджук от Цариброд, ще си купят и ваксина.Природата не търпи празно пространство, а търговията - дефицит.

141

До Въпрос

преди 3 години

ДО ВЪПРОС (може би 152) Защото ако продават ваксина Спутник V по аптеките ще си купим от нея и няма да искаме от дoлнoпpoбните Астра зенека, Пфайзър и т.н. За да ни накарат да се ваксинираме с тях предумишлено забавиха СПУТНИК V. Без да ги интересува живота и здравето на хората.Мутрaтa Борисов веднага да поръчва. Сърбите за разлика от нас не само ще имат руската ваксина а и ще я произвеждат. Та и милиони в хазната си ще налеят.

140

Minuva42

преди 3 години

Спутник V е като АстраЗенека, която пък се оказа, че не е ефективна срещу южноафриканския щам.Нищо не се казва за този детаил.

139

Анонимен

преди 3 години

Как ще се ваксинирате с руската ваксина бе? Наш *** го ваксинираха и хептен пощръкля ве!

138

Въпрос

преди 3 години

След като руската ваксина струва само 10$ защо не я пуснат у нас по аптеките за свободна продажба и не разрешат на личните лекари и медицински лаборатории да я поставят? Може да се съхранява в обикновен фризер при -18 градуса за дълго съхранение. Ако започнат да я продават, си купувам две бройки и отивам при личният лекар да ми направи първа ваксинация а другата слагам във фризера.Няма да чакам безплатната (Мутафчийска) ваксина, като не знам кога ще ми дойде реда.

137

...

преди 3 години

За 1 месец в Русия се произвеждат 1,5 милиона дози . За един човек са необходими 2 броя...Говорете си няма лошо...

136

Анонимен

преди 3 години

Анализите на Bloomberg не са за подценяване, но изнесеното в The Wall Street Journal е по-интересно, защото касае финансовия аспект. Задокеанският встник съобщи, че сумарният портфейл поръчки на руската ваксина "Sputnik V" достигна 2.4 млрд дози на обща стойност плътно доближаваща $24 млрд. По актуалното състояние на нещата Pfizer/BioNTech гълта пушека от изгорелите газове на руската наука и фармацефтична индустрия.

135

Кари

преди 3 години

До Пешо ЧукаПравилно си избрал името си, браво! Желязна тиква, без биоматерия, мозък в случая. Ама няма значение, от такива като теб Русия няма да стане по-малък фактор и в наука, и в света изобщо. И понеже има и други като теб, които не се грижат за националния интерес, а за политическата пропаганда нямаме достатъчно ваксини дори и от "Запада".

134

До ХА ХА

преди 3 години

До ха ха 145Правилно казваш... БЯХМЕ БЯХМЕ ПРОТИВ ДОКАТО НЕ ПРИЗНАХА ИСТИНСКАТА ВАКСИНА НАЙ ДОБРАТА ВАКСИНА ДОЙДЕ SPUTNIK VSPUTNIK VSPUTNIK VЕ ВЕЧЕ ТУК НЯМА ВЕЧЕ СТРАХ ОТ ВИРУС ТОИ Е ПОБЕДЕН. СЕГА БЪРЗО РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА SPUTNIK V И ДА ПРОДЪБЖАВА ЖИВОТА ОТ КОИТО НИ ЛИШИ ЗАПАДА ЗА ДА СИ РАЗПРЕДЕЛИ ТРИЛИОНИ ЗА СМЕТКА НА ЗДРАВЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

133

Бузов

преди 3 години

Не преувеличавайте ролята на руската ваксина.Те дори нямат производствени мощности да произведат достатъчно за себе си така че всички който се надяват на тях трябва да го имат в предвид.

132

Анонимен

преди 3 години

"С тази ваксина Русия доказала че може да произвежда нещо което се търси в цял свят... "Русия няма нужда от доказване. Русия е доказана завинаги Доказана въпреки западните корумпирани медии, политици.. Вия дупелизкоофци ще търсите Русия винаги когато сте на тясно за да спасите жалкия си животец. Пълнете шкафчетата си с пачки но когато дойде часът на справедливостта и спасяване на живота ще се гърчите пред краката на Путин ....... ЗАВИНАГИ

131

хаха

преди 3 години

как обърнаха пак палачинката рубладжиите!Абе големи ваксъри станахте днес бе! След цяла година лаене срещу васкините...

130

Пешо Чука

преди 3 години

МЕНЕ РУСКИ ИЗМИШЛЬОТИНИ МИ НЕ ТРЕБВАТ.ОТДАВНА СЪМ ПРИКЛЮЧИЛ С ТАЯ СТОКА. ИМА ДОСТАТЪЧНО ДОБРИ ФИРМИ НА ЗАПАД. ТОВА МЕ ЗАДОВОЛЯВА!!!!

129

Анонимен

преди 3 години

До SpecterТочно. Каккво значение има къде са създадени ваксините на Бионтех и Модерна. Важното е, че са ефикасни. Ясно е, че срещу болни мозъци на тема САЩ и Русия все още няма ваксина!

128

Specter

преди 3 години

Никакво значение няма в коя точка на земното кълбо е създадена ваксината Sputnik 5! Важното е да е ефикасна. Ясно е, че срещу болни мозъци на тема САЩ и Русия все още няма ваксина!

127

Анонимен

преди 3 години

Няма нужда от статия.Хубавите ваксини бяха изкупени от САЩ и Европа. Бедните държави няма как да ги купят и за това на купуват от Китай или Просотия...опс, имам предвид Русия...