186

Марин

преди 3 години

До АнонименСтига с глупостите- ето ги цените- Астра Зенека 2,5 Модерна 15-20 и Пфайзер 18-25 долара за игла. Или двете игли умножи по 2 !!!!

185

Анонимен

преди 3 години

Русия първа в света създаде ваксина срещу COVID-19. Разработените ваксиниСпутник V, "ЕпиВакКорона" на "Вектор" и института "Чумаков" са високоефективени ибезопасни.

184

Анонимен

преди 3 години

Защо ваксината Спитник се превръща във фаворит?Защо ли наистина, особено като се има предвид, че не се.

183

Анонимен

преди 3 години

До Боби11 милиона дози на месец "мощен завод" АХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАААМежду другото, като се има предвид, че руснаците са 145 милиона, и че в момента иамт мижави производствени мощности, значи тепърва ще строят завод за ВЪТРЕШНАТА консумация, щото тая ваксинация ще се прави всяка година.Къде отидоха 20те държави дето се "редят на опашка", или те ще получават по 5000 бройки за пропагандата?Лелелелелелелее. То бива жалки ...

182

Анонимен

преди 3 години

Всички ваксини не са тествани достатъчно и не се знае какви ефекти ще имат в дългосрочно. Дефицитът е огромен, всяка ваксина ще има купувач, докато пазарът не се насити. Защо се купували и руските? По същите причини, по които навремето хората караха Трабанти и Москвичи-просто нямаше какво друго. Спутниколюбиет си дращят по форумите, но се съмнявам някой да предпочете за детето си, например, руската ваксина - чудо, вместо немска или американска, т.е. да бъде лекуван със западна или рушка медицина

181

Петърчо 2

преди 3 години

До 200 А теб никой не те кара да се ваксинираш. И още по-малко с "отровата". Предполагам отрова е защото е руска а не защото е ваксина нали? Така че да те питам... Ако хората които починаха от ковид имаха избор руската ваксина или това да починат кое щяха според теб да изберат? Теб виждам този избор не те притеснява защото нямаше с такава лекота да говориш за отрови. Такива като теб първи щяха да се наредят да ги инжектират с отровата ако животът им зависеше от това. Смешно нали? Или лицемерно?

180

Петърчо 1

преди 3 години

До 200А ти не разбра ли че Македония никога не е регистрирала, поръчвала или получавала руската ваксина? Те даже отказвали да разговарят с представители на руското посолство защото нали са големите партньори на САЩ, НАТО и ЕУ (точно в този ред). Ама понеже нали тези партньори се видяха колко големи приятели са им и затова там не са получили до сега нито една ваксина. Но затова сега са си поръчали 200000 дози от Китайската. Нищо че както за руската и тази отказвали да поръчват.

179

Хмммм...

преди 3 години

Ще видим, ще видим...

178

Анонимен

преди 3 години

Още преди Коледа си сложихме, много сме доволни. Как? Ем ... С връзки и пари кво ли не става!

177

Анонимен

преди 3 години

Пак ли с рекламата?Абе, не разбрахте ли: в Западна Европа някой няма да се ваксинира с руската отрова.Не разбрахте ли, че тия 20 страни "на опашка", са същите, които бяха и когато я "регистрираха": Иран, Бразилия, Аржентина, Венецуела, Беларус, Турция, Молдова, Сърбия, СМакедония и тям подобни сателити и разни автократични режими?

176

Анонимен

преди 3 години

Как искам да си купя един камион Краз, и една лада Патриот. Ама няма пари. Имам изгнил Голф внос от Германия.

175

Анонимен

преди 3 години

Спутник V.Шах и Мат.

174

молчать не разсуждат

преди 3 години

1 Русия създава КОВИД-19 като биологично оръжие преди около 3 години2 създават антивирус (антидот) за да го контролират3 изпускат го в Китай4 изчакват докато обхване света и след 3 няколко месеца (още през май 2020) Рудсия обявява че открила антивирус5 изкарват антитода на пазара още през август 2020, много преди най-мощните фирми в света6 Путин и олигарсите прибират милиарди от далаверата, а народа да го дхуха (традиционно)7 руската опозиция в кауша за да не буни пролетарските маси

173

защо руските троли

преди 3 години

не реват срещу ваксината от руските лаборатории за биологично оръжие създаден като КОВИД антидод още през 2018 г. две години преди руската агентура да го 'изпусне' в Китай и сега Путин го продава на пазара, а ревяха като побеснели магарета срещу ваксините изобщо, да не споменем Бил Гейтс?Защо бе руски *** не ривете срещу путинския антидот сега, нали ваксините били вредни за човека... *** щото е руски може, а?

172

Няма ваксини

преди 3 години

сега рзбрахте ли ще ни *** бе ваксина. Няма гаранция за ваксини няма гаранция и от лекарите и на края закован ковчег.

171

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупости. Руската ваксина била фаворит !!!За това кой е фаворит говорят цените на ваксините на свободният пазар в арабският свят.Цената на западните ваксини варира между 350 до 500 долара а руската се продава от 35 до 50 долара.

170

dmx

преди 3 години

Едни хора създават ваксина срещу коронавирус, други взимат пари от американското посолство да пишат по форумите

169

Анонимен

преди 3 години

Русия се изправи на крака.Затова е преломен момент.Почна да гони дипломати, скоро ще се търкалят и бидони.

168

Анонимен

преди 3 години

Аман от *** про-руска пропаганда !Ваксината им е точно толкова добра колкото колите, телевизорите и другите руски недоделки.

167

Анонимен

преди 3 години

Целта на Запада беше първо да напълни джобовете на американските фармацевтични компании, затова до последно отричаха руската ваксина.