25

Бунгар

преди 3 години

Това е истината за Велика България и Великите българи.Всичко друго е лъжи и заблуди.

24

ГосТ

преди 3 години

Ами да,де. Чудесно!

23

До 21

преди 3 години

Да, нямаше найлонови торбички имаше мрежички с които носехме старите буркани от кисело мляко за да ги върнем и да вземем пълни:)))

22

ДоКалинка до Калинка

преди 3 години

Областният управител да си поддържа ?! А ти ще продължаваш да оставяш бок.ци след себе си,нали.Трябва да си много * за да мислиш че чистотата и бъдещето на държавата не зависи от теб,а от останалите ,а ти си идеален и с неоценими способности! Щом си написал това явно не виждаш причината ,а търсиш следствието-някой ??? да ви оправя делата от липса на мозък!!!

21

ГосТ

преди 3 години

По време на Комунизма такива сметища не е имало ! Нали ве ? Освен бананите, друго достижение на демокрацията са найлоновите торбички и пластмасовите бутилки.

20

София

преди 3 години

А колкото до пластмасовите бутилки в Германия с любопитство наблюдавах как много млади хора( не пенсионери) образуваха опашки пред някакви пунктове с чували в ръка. Впоследствие разбрах, че връщат пластмасови бутилки и кенчета кола, бира и др. Връщаш примерно Х броя шишета и ти дават бележка на стойност 7,5? например. С тази бележка отиваш на касата с предварително закупени др. продукти и ти приспадат 7,5? от цялата сметка. Може би затова нямат плаващи сметища.

19

Я

преди 3 години

Странно, когато плавах с кораб по рейн и Дунав от Амстердам към Русе забелязах, че такива сметища започват да се наблюдават след като се мине Унгария. Няколко пъти съм виждал и близо до Будапеща. Но като се връщам след 7 дни вече са изчистени. Та, мисълта ми е, че пак в нашите ширини стават такива сметища. Също и около Филипините, Индонезия.

18

Търсете Боко

преди 3 години

Но побързайте, след 5 април няма да го има където го търсите:)))))))))

17

Асан Белкантото

преди 3 години

Путин е виновен!!Ако беше вдигнал цената на петрола разните пластмасови шишета щеха да са доста по скъпи и хората щяха да ги предават във пунктовете за вторични суровини!!Санкций требе!1

16

Анонимен

преди 3 години

Водните течения са изключителна държавна собственост. За държавните имоти отговаря ОБЛАСТНИЯТ управител. Мецду другото кадастъра вече е достъпен онлайн, веднага може да се види кой точно е собственик на даден имот. РИОСВ няма какво да се назландисват.

15

Калинка до калинка

преди 3 години

Тия какво се правят на дръж ми шапката? Не знаели били кой отговаря! РИОСВто да прасне едно предписание на областното управителе, да си поддържа държавната собственост чиста и безопасна. На кого са си дали собствеността под наем от областната администрация за понтони РИОСВто хич няма какво да разсъждава.

14

русенец

преди 3 години

Нормално е да не могат да се разберат, прекалено много чиновници "отговарят" за реката. Същото както и във всяка друга сфера. За безопасността по пътищата се "грижат" КАТ, ДАИ, СБА, няколко института и няколко комисии. В резултат нито пътища имаме, нито безопасност и контрол по тях. Прекалено много са ни чиновниците в Бг!

13

Анонимен

преди 3 години

Незнам но бях в Италия по селата им с бял костюм да се търкаляш по улиците ще си остане бял а тук дупки и прахоляк като завали колите чак по тавана кал за бок... уци да не говорим с тонове

12

анонимен

преди 3 години

Да се готви Черно море.

11

Почистването

преди 3 години

На Искър дава резултати

10

Анонимен

преди 3 години

Борисов и Костов са виновни!

9

Анонимен

преди 3 години

Институциите ли пак са ви виновни, че манталитета ви е селски?

8

555

преди 3 години

Институциите ги търсете само като има пари за лапане

7

Анонимен

преди 3 години

'Опасност има дотолкова, доколкото в отпадъците има вредни вещества.'Знаменитото гербаво мислене.

6

Смрад и мизерия

преди 3 години

Дунав ми е като Ганг !