45

Нищо ново

преди 3 години

А като ни наложат една глоба от ЕС за това замърсяване, кой ще я плаща? Всички ние. Къде е държавата? Бойко ще направи още една дирекция, а *** - пак там.

44

Анонимен

преди 3 години

Пардон ПРИСТА, клавитурата се издъни

43

Анонимен

преди 3 години

А бе дружеството се казва ПРИСА, а не пристав!

42

Анонимен

преди 3 години

И сега хората като изберат пак Борисов , какво ще правиш бедни ми *** ?Ще се хвърлиш в Дунав ?

41

Анонимен

преди 3 години

Държавата на свлачищата,срутищата и сметищата.Държавата на Б.Борисов.

40

До 37

преди 3 години

Вчера Волгин се изказа че Борисов е виновен за кризата на Виденов?!?!?! Само още не са го обвинили за стрелбата по папата ,или земетресението във Вранча.Наистина има голям проблем с огромна част от днешните млади и умственният им капацитет!Представям си какво има /всъщност няма/в черепната кутия на такива като теб,за които Дунав извира от Русе???Боже пази България!!!

39

До 35

преди 3 години

Да България и Румъния да ,,операт пешкира на Европа че са на финала на реката! За онова огромно задръстване в Искъра, Своге ли трябваше да отговаря???Мозък ползвайте бе пубери !!!Боже какви примитивни същества има!!!

38

до 36

преди 3 години

Писането на коментари в тоа третокачествен жълт сайт нищо няма да помогнеИма си Институции в ЕС където трябва да се съобщи , да де ама проблема е че Борисов не знае друг чужд език освен руски

37

Анонимен

преди 3 години

Пратете тая снимка на Greenpeace и гледайте как ще направят за смях тва Фирмаджийско Правителство

36

ДО35

преди 3 години

Дунав не извира от София бе юнак!!Събира бо лука на цяла Европа!

35

СКАНДАЛ

преди 3 години

Борисов да си подава ОСТАВКАТА

34

Анонимен

преди 3 години

Санкции от ЕС за България и Румъния

33

Анонимен

преди 3 години

А заводи за преработка на рециклиране кога? Ясно е, че нямаме пари къде да ги изпращаме ***, а наличните са много. Трябва някъде и в нещода се влагат. Да направят и завод за рециклиране на дрехи и производството на влакна, от които да се прави нещо.

32

Воднянски

преди 3 години

Ако законът за водите и законът за управление на отпадъците бяха ясни, и категорични кой какви ангажименти има, ситуацията вероятно щеше да е по-различна. Поредното жонглиране с горещия картоф....

31

Анонимен

преди 3 години

До LoykoПроблем на България е и това, че хора, незнаещи как се пише иЗкуство и изобщо имат проблеми с елементарната грамотност дават акъл.:) И колкото по-елементарен е един българин, толкова по-високо дава акъл!

30

Loyko

преди 3 години

До 27 Става въпрос за КУЛТУРА. Култира е средата в която живеем и отношенията между хората. Ние бъркаме КУЛТУРАТА с Искуствата. Ходете на кино и театър е отношение към тези искуста,а не е Култура.В България има Цивилизационен проблем. Замърсена природа,градска среда и съмнително ниво на хигиена, но на повечето хота нивото не им позволява да го осъзнаят,защото нямат престава къде е стигнал света в тази насока.

29

26 до 21

преди 3 години

Не, става въпрос до правила и органи, които стриктно следят за спазването им. В Бг като те глобят на пътя започват едни дълги разправии, обжалвания, а в Германия плащаш веднага и не се разправяш, защото ако го сториш тарифата скача драстично, ако и това не те спре - вечерта си в пандиза с присъда. Та, съзнанието идва заради това и след това.:)

28

До 22

преди 3 години

Живея до Южният парк и редовно се разхождам там! Има кошчета за отпадъци навсякъде и нагъсто със найлонов чувал в тях Вчера около пейка която е на три метра от кошчето беше пълно с празни кенчета от енергиини напитки ХЕЛ,пластмасови бутилки от сокчета,опаковки от чипс и вафли и нито едно в кошчето с чувала! Не ,,калинки" ,а гадинки са били там!?И някой трябва да ходинепрекъснато след тях ли? Е гати поколението о.с.р.аха всичко! Огледайте се ще видите! Но в нета са първи критици,хлапаците!!

27

До 21

преди 3 години

До СофияСтава въпрос за нещо много дефицитно в България - възпитание и съзнание

26

Анонимен

преди 3 години

До СофияДа, така е! По 25 евроцента е бутилката, но ти първо ги плащаш при покупка на стоката, а като върнеш бутилката ти ги връщат. И не важи за всички бутилки, а само за маркираните със специален символ. Но пък да си метнеш *** някъде е изключително скъпо удоволствие, освен това всяка твоя простъпка се регистрира така, че ако има рецидив и отношението е като към рецидивист.:)))