28

Паднал

преди 3 години

е почти 2км надолу... Тялото ли му откриха или части от тялото???

27

Che

преди 3 години

Освен всичко защо плюете веганството?? Стотици пъти Атанас е доказал, че веганството увеличава силата и енергията, а не я намаля!!! Вижте му успехите, как е тръгнал! За кого го е направил това?! Вдъхновил е хиляди хора!

26

Tonita-7

преди 3 години

Искал е да стане известен,но се е надценил!

25

за храната

преди 3 години

Кравата яде трева следователно пържолата е концентрирана растителна хранаки млекото и производните . няма нито научни нито религиоздни аргументи оправдаващи веганизма. Христос еи бил флекситарианец- ядел и месо и постил отвреме навреме .Маймуните също ядат месо -дори ловеват за месо. никакъв героизъм е да се правиш на заяк.

24

До 24 Калинка

преди 3 години

Калинке, синът му остана сирак, какво да говорим. Каква смелост, какви пет лева, синът му ще кукува сам на земята, без баща. По-добре панелна мишка, но жива, а не умрял лъв. Паднал е на слизане, защото е бил изморен, не си е преценил шансовете, безръзсъдно и глупаво от негова страна. Кому е нужно.Айде нема нужда от такива герои.

23

Калина

преди 3 години

Шерпите са расли и порасли там, една част ги могат като малки, другите не оцеляват. една част от шерпите също са вегани, колкот и невероятно да вие, защото живеят там. Атанас наистина направи нещо силно и смело, а това е К2 през зимата. Липсата на уважение и отношение към него може да се обясни, че никой от пишещите няма този пламък и стремеж към това да успееш в трудностите. За всички тези хора ще останат удобните столове,"знанието и моженето" във всичко. Бог да го прости! Светлина на духа му!

22

До n 10

преди 3 години

"Няма друг, който само с растителна храна да е постигнал толкова в алпинизма." - значи сама знаеш, че растителната храна е непълноценна, и въпреки това, героизираш постигнатото от приемащите я, и то именно тоава, когато те трябва да приемат пълноценна храна. Все едно аз да предприема рисково изпреварване с таралясник със спукана гума, и от това според теб да следва, че съм герой! А от това че си приела "Обратната индукция" за вярна, следва единствено че си проста, нищо друго!

21

Банско

преди 3 години

Във високата планина, над 7000м случайно попаднали хора няма!Това е осъзнат риск от всички които се занимават с височинен алпинизъм!Всеки сам преценява как да води своят живот. Екстремно и кратко или скучно и дълго (пак не е гаранция за дългото).Да почива в мир! Съболезнования на близките!

20

човека доказа

преди 3 години

Че пържолата си е пържпола , особено по баирите ! Веганите губят със убедително доказателство....без допълнителен кислород може , без пържолка НЕ !

19

бай

преди 3 години

Мир на душата му. Ама къв алпинизъм е това да се качиш на връх, при предварително подготвено от шерпите трасе и с екипировка пак домъкната от шерпите до последния лагер. Намирисва ми на мерак за самодоказване и жажда за публичност. А шерпите си се качват, когато знаят, че могат, траят си, и подготвят за следващия "герой"- те на тоя връх са били вече безброй пъти...

18

Анонимен

преди 3 години

Ако беше си зел замразено шкембе да плющи сутрин, обед, вечер шкЕмбе-чОрба, шерпите щяха да го уважават и през ум немаше да им мине да го бутнат. Представяте ли си как изглежда в очите на бедните *** един баровец с пачка долари, който може постоянно да поръчва мешани скари, а наместо това пасе трева като крава...

17

Ky40

преди 3 години

Всички знаем зависимостите как свършват, особенно за ония с БМВ тата.

16

Че то от

преди 3 години

Ония върхове всеки мераклия за самодоказване започне да носи проби скоро ще се изравнят с морското равнище

15

Колов.

преди 3 години

Ранъта прай борбъта!

14

До n

преди 3 години

Щом му е било нужно значи всичко е наред. Сдобил се е с каквото му е нужно.Пито, платено.Всички трябва да са доволни.

13

Колов.

преди 3 години

Ранъта прай борбъта!

12

До 15

преди 3 години

Боян правеше такива неща . Все пак той преди всичко беше учен в природонаучния музей

11

Анонимен

преди 3 години

Как не видяхме, един от нашите алпинисти, да донесе проби от почвата, фауната, флората. А, няма ли? Тогава, какво правите там?

10

Анонимен

преди 3 години

Не ги разбирам тези хора. Защо трябва задължително да се докараш до ръба на бръснача и до пределите на изтощението, заради единия адреналин. В крайна сметка, в края на деня кое е по - важно, алпинизмът, или да се прибереш жив и здрав и да прегърнеш жена си и децата си ??

9

УТРЕ

преди 3 години

Почерни близките си, егоиста самовлюбен... Нулев респект.