19

Р. Радев

преди 3 години

"ПРЪСТЪТ МИ Е ГОТОВ НА СПУСЪКА, НО ЕКРАНА НА ЛОКАТОРА МИ Е ПРАЗЕН"

18

Диана

преди 3 години

До ИстинатаИстината е конкретна, мила, не общи приказки! Твоята истина е само празни дяволски думи - т.е. пълна лъжа, освен ако не е шега или подобаваща ирония от човек, нямащ чувство за хумор...

17

.Истината

преди 3 години

Герберунгелски,виете ли,виете ли?

16

Анонимен

преди 3 години

Пощальона Радев се строява за последен път.Старото се уволнява, мини партийки реват.А кога ли ще дойде денят да се върнеш у дома,а кога ли ще дойде денят да те уволнят?Няма вече пощальона вечно да крещи,пощи равнис, пощи мирно, пощи остави!Няма вече консултациики, мрънкане и вето,има само мацки млади, гаджета безброй.И ето идва Пауър Пойнт програматас презентация - уволнениеее!

15

антисоросоид

преди 3 години

До 13 ЧебурашкаС коя българия какво ще стане , че несхващам ? Да не е с герберосоросоСедераската част ? Мразя ги толкова много , че желая смърта им до девето поколения и на техните ***

14

Васил Божков

преди 3 години

"Като го направим фигурант като президента, к"во ще ни навреди Гешев?"

13

Анонимен

преди 3 години

До 11 ИстинатаПодкрепям те и аз ще гласувам за Радев. Мразя всички останали

12

Иво

преди 3 години

Този Иво Христов като критикува всеки и всичко в крайна сметка какво предлага? Що не си дойде тука да "оправи" нещата.

11

Чебуражка

преди 3 години

Записвам се в опозиционната армия на Радев.Е теляк, ще съм, но армеец горд!

10

Истината

преди 3 години

Г-н Радев ще бъде подкрепен от всички честни хора и всички демократични сили,защото е най-честния и принципен президентj.

9

Диана

преди 3 години

Достойно бил постъпил президента като заявил открито позициите си, защото така партиите можели да се позиционират, значи! Браво, браво! Последната идиотщина на БСП! Недостойното му позициониране, противоречащо на президентските му задължения, БСП обявяват за "достойно"! А ние да си мислим каквото си искаме...Долни манипулатори! Отвръщавам се от тях, просто са гнусни вече...

8

Анонимен

преди 3 години

Политическите ходове на К. Нинова са на светлинни години от тези на недоразумението Румен Радев.

7

Нане

преди 3 години

Как сте герберастията...Тоя пилота, ще Ви треби с триста... Ааа ха ха хахххх...

6

Анонимен

преди 3 години

Герб били монополизирали властта. Червените престъпници искат да се редуват във власта с герб, както по времето на сдс, за да може и те да крадат. Обаче немогат да спечелят избори и искат служебни правителства.

5

Анонимен

преди 3 години

Поне в почивните дни ни оставете на спокойствие, без да ни натрапвате това злобно и съскащо същество! В САЩ искат да съдят Тръмп за призиви за бунт, които не могат да ги докажат! Радев трябва да бъде съден за вдигнатия юмрук, призивите за бунт, разделението на народа!

4

Мда

преди 3 години

Другарят Радев е експерт по двусмислици и недомислици !

3

Гешев е на ход

преди 3 години

Ушатото мюре на Решетников и КГБ, тотално се провали и окончателно обезсмисли цялата тази съвсем ненужна , но прескъпо струваща ни държавна институция - Президенството. За какво хрантутим и дондуркаме един доказал се некадърен и злобен безделник както и антуража му от безполезни, но oгромен брой чиновници, баджанаци и доносници на ДС?

2

Щирлиц

преди 3 години

Радев.Румен Радев.

1

Анонимен

преди 3 години

Тия са свикнали с електорат от баби и зомбирани русофили и мислят че нормалните хора ще им се вържат на игрите че фигуранта не е кукла на БСП и Москва ами е велик независим лидер.