119

Анонимен

преди 3 години

Радю,грабвай автомат Калашников и право Странджа-Сакар.там си имаш и землянки и *** ятаци и организирай един освободителен метеж.Да не забравиш да забереш Мая Христо,Арменеца,Професора и Политкомисарката,че без щаб за къде.Успех в метежа.

118

Зозо

преди 3 години

Рундю няма да президент втори път.

117

Анонимен

преди 3 години

Заредете му най хубавия Миг с гориво за една посока до батюшка Путин,той ще го излекува от селяндурската му злоба и мераци за власт.

116

Анонимен

преди 3 години

Пъзльо е Радев! Как го усукваше само от страх да не си тури ваксина!

115

чуруликЧурулик

преди 3 години

след два месеца като спрат тролското кранче на пияния мистик (който е на всяко гърне мерудия. Сам си пише и сам си харесва коментарите през два айфона) ще го видим в трезвото му и гладно амплоа как търси демокрация.

114

пияница мистик

преди 3 години

"Христов подчерта, че диалектиката на демокрацията е в това да има ротация."===На разбираем език това се казва: "Стани да седна"

113

аз

преди 3 години

Гнусен тип е тоя!

112

До сандо

преди 3 години

Е как да прескочи като коня му умря?! Ама той още не знае!

111

Сандо

преди 3 години

Радев, крйно време е да прескочиш умрелият кон. С него езда няма да има

110

Иван Сотиров

преди 3 години

"Радев бе измислен, като контрапункт на Борисов и ще стане непотребен, дори опасен за създателите си при провал на Борисов. На пръв поглед може да звучи парадоксално, но шансовете на Радев за втори мандат минават през изборния провал на Нинова,защото синдромът Гоце в БСП е много силен и за лидера на БСП ще бъде въпрос на оцеляване препъването на Радев за втори мандат."

109

Аз ще си гласувам

преди 3 години

За радко. Едно кило бензин не е вкарал в държавата, поне да зареди самолета. Мързи го повече и от мене.

108

Значи

преди 3 години

Глейте ся, азпък го виждам така... Радко - президент, Славчо - премиер, Корнелка - парламентарен шеф и прима балерина от Большой театр, хаджи Тошко - сив кардинал, Гъмзата политкултурен отговорник, сценаристите - министри....

107

МНЕНИЕ

преди 3 години

Аз Лично Виждам България правилно ТАКА - Радев Президент (Румен Радев , а не крадеца от МВР ГЕРБ) , Станислав Владимиров (кмета на град Перник ) Премиер , Слави Трифонов - Шеф на Парламента .

106

Фигурантът

преди 3 години

ВЪОБЩЕ ТЯМА ПО- ВИСОК РЕЙТИНГ. ТОВА Е ПИАР ОТ БЛИЗКИ ПО ДУХАНЕ СОЦИОЛОГИЧЕСКИ АГЕНЦИИ. НА РАДЕВ КОЛКОТО И ДА МУ ДУ.ХА.ТЕ - НЯМА ДА ГО СЪЖИВИТЕ.

105

До както е тръгнал

преди 3 години

Какво общо има Радев с джендърите

104

До БЪЛГАРКА

преди 3 години

ДА СЕ ЧЕТЕ: РУСКИНЯ.

103

Този

преди 3 години

...излезе точно по методиката на Тръмп. Но там му правят импийчмънт. Това е адекватното поведение на държавата, на Сената. А тук на Радев - за дори по- агресивно поведение - нищо!!! Защо, бе? Толкова ли ви е страх от него? Или от тия, дето стоят зад него??

102

Както е тръгнал

преди 3 години

До АнонименМммм..дааа. Радев нещо много се заиграва със *** и ***. Май тая скокондрила, жена му има пръст в тая работа. Нещо започвам да си мисля, че след като Гочко,Станушко,Пирински и Йончевица не успяха да доведат доброзорно БСП при либерастията...,сега се опитват чрез Радев тоова да стане. Това момче ще си загуби левия електорат както е тръгнал, а БСП ще си я има и след него.

101

решетников

преди 3 години

До нищо ново. Ти си поредният олигоффрен, на който трябва да обясня, че рейтингът на радеф е по-висок,защото нищо не прави, от него нищо не зависи и така не дразни хората. Ако беше премиер или министър рейтингът му щеше да е 2%, защото е пълен некадърник. Много се излъгаха да гласуват за него, понеже не знаеха какво представлява, но вече не - поне 2/3 от тези сега съжаляват и няма да повторят грешката.

100

Анонимен

преди 3 години

Радев, концентрирай се върху доклада на ОЛАФ! Дистанцирай се от всичките си съветници! Те са хора с агентурни имена. Не разбирам защо ти трябват тези ДС ченгета. Няма ли други образовани хора в България? Защо отваряш чадър над съветниците си, които са не само с тежко минало, но и се разследват за търговия с влияние? Защо избра Иванка Иванова за съветник?Тя е за *** политиката и е ученичка на Сорос.Работи за Отворено общество от 2004 до юли 2020.Защо ти е този Узунов? Защо го прикриваш?