35

Владимир Владимиров

преди 2 години

Много е вероятно тези китайски тестове да са с пъти по-скъпи от другите.Същото го наблюдаваме и с тестовете при децата.13 милиона за 400 000 тестаЦена: 13 000 000 : 400 000 = 32.5Много хора казват, че същите тестове на дребно в аптеките стрували 7 лева.Въпроса сега какво правим.Ще съдим някой за злоупотреба, за кражба и ще го третираме като национален предател???

34

славянин

преди 3 години

Според мен болниците алармират, че няма достатъчно болни за поддържане на ''епидемията''!

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 34Борисовото правителство и ГЕРБ трябва да си ходят заради този изключително безхаберен министър на здравеопазването. Тестове има , но фалшиви, ваксини няма освен за избрани. Една част от хората не искат, ама друга иска! Иска ама НЯМА. НО ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА НИ ЗАЛИВАТ СЪС ЛЪЖИ И ОБЕЩАНИЯ НА КОРЕМ. Те се ваксинираха и сега да става каквото ще.

32

Анонимен

преди 3 години

Къде е министъра да почне да се заклева, че правителството работи за благото на народа. Какво като главния медицински инспектор признава. Нещо да се променя? Правителството е закупило едни бок_ луци и населението да си мисли, че се грижат за него. Аз лично съм изхвърлил два такива теста за антитела - 40 лева на вятъра. Линиите просветват едва след 2-3 часа или на следващия ден. Да изтеглят партидите, ама гледат да ги пробутат на народа. Такава е нашата власт - неграмотна и безотговорна. Позор!

31

PCR

преди 3 години

Всъщност неточни и положително фалшиви са ПСР тестовете - те не показват инфекция, а мултиплицират протеини, което НЕ значи, че човекът е болен.

30

Мехуро, ходя пеша бе

преди 3 години

Значи какво - направиха абсурдни поръчки за ваксините, после направиха и абсурдни поръчки за тестове. А и да - каква изненада, че няма ясни критерии какви тестове може да се поръчват. Все пак тия неизвестни китайски въобще не може да се правят договорки под масата :D :D :D

29

123

преди 3 години

В Германия има 2 антигенни теста, които се купуват от аптека или онлайн. Цените преди НГ бяха 6.50 и 11.5Е приблизително. Немските власти признават при влизане в Германия антигенен тест, ако е с чувствителност над 70%. А на нашите им е малкоооо. Дали щото ПСР скъп и не се харчат поръчаните!?

28

ЦК на ГЕРБ

преди 3 години

Далаверата с ковида е в пълната си сила, време не остана. 4 април не е толкова далеч. Трябва да се правят кинти, много кинти, планини от кинти.

27

Анонимен

преди 3 години

PCR-ите пък са фалшиво положителни, за баланс.

26

Анонимен

преди 3 години

А нещо за фалшивите ПСР-и?

25

Анонимен

преди 3 години

Добре де,ами ако има много фалшиво положителни("болните се чувстват естествено добре,жизнени са,живеят си нормално),какво става с тях - натиквате ги насила в болниците ли?Защо за такива случаи никой не алармира,или фалшиви могат(и трябва) да бъдат САМО отрицателни тестове?!Нещо хептен взехте да я забатачвате с фалшивото нагласяване на нещата!!!Де гьостерица,де!Ама случили сте на оФФчи матрял!

24

Анонимен

преди 3 години

Лошо много фалшиво отрицателни :)) Паниката спада!

23

славянин

преди 3 години

Има един вирус, който убива повече от всеки друг вирус - вирусът на страха! Страхът според езотериката разбива аурата ти, раздрънка връзките между фините ти тела и плътното ти тяло, раздрънква и всичките му системи, а с такива тежки поражения във всичките ти структури ти си с единия крак в гроба! Тъмните сили ОТЛИЧНО знаят каква е силата на страха и го използват максимално откакто свят светува!

22

Анонимен

преди 3 години

Това е основният проблем на антигенните тестове. Голям процент фалшиво-отрицателни, но у нас Баце наду тестването с тях и намали използването на ПСР, които са с по-малък процент на фалшиво отрицателни. Не случайно от Европа ни критикуват, че сме страната, в която се тества съм утро и малко от страна на държавата.За съжаление до две седмици ще видим резултатите от пускането на гимназистите присъствено. Смърта не е евроинституция, на която да замажеш очите.

21

до 24 от славянин

преди 3 години

''До славянин А да ти го набия в простата *** може ли?!''Може, пробвай се!

20

славянин

преди 3 години

Знаете ли колко би ми пукало ако се чувствам супер, а тестът ми показва че съм ''тежко болен''!? Толкова - 0! Не вярвам нито в ''страшната сила'' на вируса, нито в тестовете, нито във ваксините, както много пъти съм писал - работя във фирма с 80 колежки и колеги, миналата година карах три пъти грипоподобни състояния на крак и на работа, както ги карат и колежките ми и колегите ми!

19

Бау

преди 3 години

дебита, ако има повече положителни заради скапани тестове ще има нови мерки. Новината не е никак добра...

18

Анонимен

преди 3 години

И ваксините им са като тестовете.

17

Естествено!

преди 3 години

От Здравното министерство са се нагушили. Затова са купили тестове, които никой друг не иска, но затова пък на висока цена. Естествено, срещу съответната комисионна. Не е ли ясно?

16

Горянин

преди 3 години

Чудно ми е ,защо се чудите че такива работи стават в БГ.Ами че това е нормално за *** с такова крадливо ,корумпирано , лъжливо управление на Гробарите.Те мислят само как да се напълни шкаффчето на Бокича.