24

ясновидец

преди 3 години

До АнонименТе са атестирани политически!

23

Анонимен

преди 3 години

Като не искате ваксини , ще си получите атестирането.

22

Анонимен

преди 3 години

До сащДа учиш от сайта на Уча.се, е все едно по цял ден да гледаш телевизията на Пайнер.

21

сащ

преди 3 години

омръзнаха ни тези учители.с най големи заплати с най малко работни дни(часове)в годината.само мрънкащи за нещо.пуснете още два сайта като УЧА.СЕ и закриите всички училища в държавата.

20

Лили

преди 3 години

Министерство на образованието да се преименува на Министерство на разболяването. Няма да пусна детето си на училище посред зима, когато всяка година има грипни и дървени ваканции. Що за безумие!

19

Мария- Магдалена

преди 3 години

Мили Учители ! Дълбок поклон пред Вас и това , което правите ! Това е героизъм и подвиг !Стискайте юмруци !А "онова " което го дадоха на видеото за " оня " / знаете за какво става реч/ е позор за родителя му и глупаво от страна на медиите , че го публикуват ! Възмутително ! Жалко за ...... за .. не знам как да го нарека дете ли , тинейджър ли или просто *** ! И той е много жалък !Благодаря Ви Учители за труда и търпението !

18

Анонимен

преди 3 години

*ни

17

Анонимен

преди 3 години

На нас не не дадоха пари за интернет. От Плевен съм.

16

Анонимен

преди 3 години

До 14 И в нашето у-ще е така! Ако си приближен на шефа и особено на зам.-директорката( тя е в комисията)- вземаш повече!

15

Ели

преди 3 години

Ясно е кои ще минат с "отличен" атестирането-естествено партийно-зависимите ,а за останалите -"слаб"

14

Анонимен

преди 3 години

Наясно съм как ще става това атестиране на учителите. То е същото като при определяне на диференцираното заплащане. И в двата случая уж се прави от комисия, която е избрана с гласуване на педагогически съвет. Но при диференцираното заплащане навсякъде директорите определят кои да са хората в комисиите. Няма яснота дори кой колко точки е получил защото директорите с устна заповед забраняват на учителите да си казват точките.Традиция е вътрешни хора до директора да получават максимален брой точки.

13

Анонимен

преди 3 години

На нас ни дадоха по 30 лв. за домашния интернет, не бих се учудила, ако поискат да ги връщаме.За атестирането - по принцип трябваше да изберем и да гласуваме за членовете на училищната комисия, но в крайна сметка хората бяха посочени от директора. Май-май под предлог атестиране ще гонят неудобните.

12

Анонимен

преди 3 години

Ха ха.Значи пари за декември за интернет няма да им дадат!

11

Анонимен

преди 3 години

До до 4Доколкото знам все още е председател на СБУ а и на още не знам още колко си организации.Имаше писание за нея в днеса,мисля че беше вчера. Тя е вечната Амбър на образованието и доколкото разбрах хич не си стои в къщи да плете чорапи за внуците а пак се изказваше по някакъв въпрос.Трябва да намеря новината

10

Анонимен

преди 3 години

И накрая те атестират шефовете - разбирай нашите хора ще са с по-висока оценка. Като че ли не сте наясно....

9

Анонимен

преди 3 години

Атестирането на педагогическите специалисти се осъществява на два етапа-самооценка наатестираното лице и оценка от атестационната комисия в атестационна карта по образец според длъжността, която заема.Чрез професионалното портфолио се показва възможно най-пълна информация за професионалния опит и квалификацията на учителя. Информация и доказателства за работата с учениците техните учебни постижения, самостоятелна работа,резултати от оценяване постиженията на учениците и др.Онлайн е възможно.

8

до 4

преди 3 години

Янка Такева е родена на 30 септември 1947 г. (възраст 73 години). Тя е персионерка отдавна. :DНо като цяло много точно го описахте всичко. Отдавна трябваше да се оттегли.

7

Анонимен

преди 3 години

А в МОН кога ще ги атестират?

6

Запознат

преди 3 години

МОН да провери защо в Икономически Университет - Варна (ВИНСА) ръководството не се атестира. Там има много какво да се проверява, но явно ще остане за следващото управление. Трябва да се правят редовни проверки и да се осъществява реален контрол.

5

Анонимен

преди 3 години

Имаше стария за една "учителка"която казваше,че земята е плоска.Сигурно тя е и то тези,които вярват че чрез ваксината Бил Гейтс ще иска да и постави чип