13

Анонимен

преди 3 години

Качването на килограми обикновенно човек оправдава с това, че и така си е добре и неговия партньор го харесва щом не му прави забележки - да ама не е точно така.

12

Анонимен

преди 3 години

До Стара ЗагораТи пробва ли са й помагаш повече с детето и задълженията вкъщи? Да пътувате, да я разведриш или поне я прати на часовепри терапевт. Депресията е коварна болест.

11

МЪЖ

преди 3 години

Е, как така ако имам здравословен проблем, той да е поликистозни яйчници???Ненормална работа!!!

10

Хахаха

преди 3 години

Всеки понеделник съм на плодове и без алкохол ...Като се стопли, веднъж седмично карам колело по 5-6 часа, 50-60 км с денивелация в маршрута над 1000 м.Не съм отслабнал ... В краката даже увеличих мускулатурата, но шкембето все си стои.Лицеви опори ... гирички ...И се примирих ...хляб спрях, бирата намалих, проядох риба ... тцъ да се махне шкембето

9

Анонимен

преди 3 години

и друг път съм го казвал човешкият организъм е толкова икономичен че ако беше автомобил щеше да гори три на сто .Просто яжте колкото е нужно а не приемаите храната за удоволствие и тогава няма да имате проблеми с напълняването ДА ама НЕ много трудна битка която в повечето случай завършва с поражение

8

Анонимен

преди 3 години

До 6 От както спрях сладкто ми е много добре. Най-малкото го няма онзи ефкет, да ти дойде силицата за 20-30 минути, а след час да си един такъв бавен-бавен.

7

Анонимен

преди 3 години

До Стара ЗагораНямаше да качи, ако и натялкваше постоянно, да я стресираш и не и купуваше сладки ***!

6

Анонимен

преди 3 години

Трябва да почна пак да карам яко колелото. Тва да изядеш 5000 калории и да не ти стигат, особено преди състезанията, беше върлата лудница :D

5

До 4:

преди 3 години

Абе, не е така както пишеш. Аз съм мъж и според часовника ми при моите килограми горя по около 1000 кал при 12км бягане. Само два големи шоколада дават много повече от тези калории.При момичетата се наблюдава следното - пробягват около 3км, което отнема да речем 200кал и след това се надумкват здраво с тортички. На следващият ден почиват за възстановяване, но пак думкат тортички защото "били спортували активно".Ето за този ефект пишат в статията.

4

Хах

преди 3 години

Нема такова нещо като напълняване при спорт :)) Редовно кардио + добра диета = резултати. Оправдания за хормонални и здравословни проблеми са част от ниската мотивация.

3

Тренер

преди 3 години

объркали сте гирите с бирите

2

MaйMyнaтa

преди 3 години

Аэ кльощави не аресвам, колкото и дeбeли, Теди

1

Анонимен

преди 3 години

Заложете на зелени ябълки, грейпфрут, нар и ананас, които съдържат най-малко калории.Точно ананасът е един от плодовете с най-много захар и изобщо не е препоръчителен за отслабване.