17

пияница мистик

преди 3 години

"Като няма хляб, яжте пасти" - още Мария-Антоанета ви го е казала, селяни проcти! Аз съм роден в Пловдив, квартал Смирненски! Там бай Тошо, идола на комунистите строи 30 години болницата на Пещерско шосе, накрая дойде демокрацията и "лошите" демократи я довършиха и пуснаха да работи. "Великият" соц нищо не направи за толкова години, вътре играехме на фунийки. Та лично аз напуснах Пловдив на 30 години и сега живея в центъра на София в къща с камина и барплот. Който няма пари да си стои в панела

16

Ами

преди 3 години

Навремето каруците минавха отвсякъде, кой ви кара да купувате коли !

15

Анонимен

преди 3 години

София ГЕРБ не се интересува от другите градове.

14

Човека паяк

преди 3 години

Всеки втори коментар във всеки е сайт е троладжийски.. Хора какво ш ги праите тея пари в тая мизерия навсякъде? Ш си ги гледате ли? А до Майната. С кво Пловдив стана по як? Че не мое се диша вече ли? Баси якото честно...Тоя дет ни "обади" брат верно данъците са ниски ама и заплатите на населението са. Не сравнявай Бг с Европа няма как

13

аз да ви обадя

преди 3 години

Смятам че последните години градовете са по-добре, след 10 години посетих Варна с колата и "отпушването" на бул "Васил Левски " е голямо удобство , основните булеварди ги видях добре асфалтирани , движението беше без задръствания , за 15 мин си от "Чайка " до изчислителния, елпром или на изхода на града. Автобусите ги обновили. За българските стандарти - чистичко. Все пак сравнете данъците които плащате с тези в западна европа и ще си дадете сметка че не сте толкова зле.

12

Анонимен

преди 3 години

Някой в кома като го прекарат по тая улица и току виж излязал от кома от друсането

11

Анонимен

преди 3 години

ааа верно ли бре ами че то това не е от вчераоня банкянския комунист с джипката къде се е сврял

10

Анонимен

преди 3 години

До те душите ни с дупкиКласическа тролска tvar. След 30 години евроатлантизъм Бъглария е като след ядрена бомабридровка, онзи почнал да говори за Альоша, за да провокира спор в коментарите.

9

Майна

преди 3 години

Пловдивчани знаят колко дръпна напред града през последните години. За другите препоръчвам да посетят града ! Дръпна не само икономически, като инфраструктура а и като самочувствие на пловдивчани. Не случайно града беше европейска столица на културата. И като пускате статия за една лоша улица не можете да промените нищо !

8

Анонимен

преди 3 години

И в София е същото .Сега има нова мода-да купят някакъв огромен джип на старо и да го паркират върху тревните площи.След това почва да върти гуми на едно място за да направи коловози.Не е ясно защо предполагам че са някакви хора с психични отклонения.Или някаква мода.Интересното е че така наречените институции не желаят да реагират.И на тия ще им мине времето-луди,луди след няколко ходини ще ходят на социални помощи в чужбина с джипките и така.Лошото е че трупат отпадъци крещят и правят лошо.

7

Мила Родино...беше..

преди 3 години

а можеше ... можешеее....

6

Анонимен

преди 3 години

До СкатоффНали не ядяхте асфалт?

5

Анонимен

преди 3 години

Борисов и Радев ви "изнасилват" да си хвърляте бооклуука в реките и езерата, нали!?

4

A3

преди 3 години

twa e bolnicata na ariman maala. bai mangau da si chisti

3

Анонимен

преди 3 години

Така "управлява" мафията ГЕРБ!

2

Анонимен

преди 3 години

Извикайте Тиквата на инспекция бе, какво чакате? Направо да прокара от там магистрала Струма, за по-на пряко.. Малко ПР, дежурните оплювки срещу опозицията, срещу Радев и ще ви осигури парите

1

1

преди 3 години

За Пловдив специално, това е част от втория етап за изграждане на бул. "Северен". На снимката са двете платна/едното е старото, а другото е пред ромските къщи/. Първия етап е открит,но кога ще започне строителството на втория не зная.