Снимка: Helpbook

Общ преглед
Тези дни в платформата на Helpbook.info получихме притеснителен сигнал от град Пловдив относно положението, в което се намира пътят до голямо здравно заведение: “Състоянието на пътната настилка на бул. „Северен“ в района на болница "Св. Иван Рилски“ е изключително лошо. Така е от години и се чудя кога ще се вземат мерки и как може да има толкова лошо състояние на инфраструктурата и то около голяма болница. Има огромни, дълбоки и големи дупки в асфалта, а там, където има павета, те са пропаднали и пътят е на вълни. Това затруднява движението на колите и се налага да карат в насрещната лента. Изключително мръсно и кално е целогодишно и това се разнася из целия град. Този булевард не се почиства. Всичко описано се отнася и за пространството между МБАЛ "Св. Иван Рилски“ и ДКЦ 3 отстрани. Този булевард е за основен ремонт“. Молбата е за спешно взимане на мерки.

За затруднено придвижване ни съобщи друг наш потребител от район „Триадица“ в столицата: „Поради десетките неправилно паркирали коли по цялата ул. „Васил Стефанов“, и особено в частта към комплекс Елизиум, разминаването на коли е невъзможно. Ежедневно стават скандали между шофьорите и е въпрос на време някой да пострада. Няма да е зле да вземете мерки преди да има сериозен инцидент и да се стига до медийно отразяване и чак тогава да се задействате. Отговори от типа, че е направена проверка и нарушители не са установени са смехотворни, тъй като ежедневно и по всяко време нарушителите са десетки“, твърди нашият възмутен потребител.

Изпратиха ни снимки от нерегламентиран паркинг и пораженията върху настилката на общински терен в район „Младост“. Площите са предвидени за парк, намиращи се зад Военно общежитие, където са паркирани множество автомобили. Поради честото си движение, същите са създали коловози и разкопавания в настилката, което възпрепятства преминаването на граждани до близкия хранителен магазин и поща. Молбата е за проверка на статута на площта и ограниченете влизането наППС.

Получихме и снимки на тротоар в район „Лозенец“, завършващ с канализационна шахта, която е без предпазна решетка и е в непосредствена близост до инвалидно паркомясто. Авторът на сигнала твърди, че често е запълнена с боклуци, клони или други строителни материали, за да не падне някой вътре.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформатана Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар