20

Не!

преди 3 години

Ще Ви кажа какво следва, горките прилепчета ще се окажат невинни, а на прицел ще са климатичните промени. Следва извънредно климатично положение! Докато сте с маска по-малко въглероден диоксид. Ако може и да си стоите вкъщи. Никакви пътувания, никакви бизнеси! Я сега си представете, че всички настоящи мерки бяха наложени за да спасим планетата от самите себе си? Щеше да има революция, нали? А сега всички са се и з п о н а * а л и от "страшния вирус и слушкат...

19

Праведен

преди 3 години

И, изобщо няма никакви доказателства, разбрахте ли !

18

Анонимен

преди 3 години

1 година по-късно какви доказателства очаква да намери?

17

Mangal'orian

преди 3 години

Като знам методите на китайците, прилепите като нищо ще дадат фира, барабар с пещерите.Очаквам в най-скоро време, компактно подразделение от няколко милиона войници на китайската армия да щурмува де що пещера има в Поднебесната империя.По-добре е Батман да се скрие в родният си град Прилеп в Северна Македония...

16

Изследовател-пещери

преди 3 години

пълни глупости

15

Барселона

преди 3 години

И да има...риби сме...СЗО...

14

Анонимен

преди 3 години

Този вирус е не само изкуствено създаден,но и продължава да се модифицира в лабораторни условия и дистрибутира по предварително планирана схема по света!Елементарно доказателство за това е,че са му пришити характеристики за всеобхватност -заразява навсякъде и всички,нещо непознато в Природата за милиони години!Забележете,всички други вируси имат стеснен обхват на въздействие върху отделни органи,само този разрушава всичко и повсеместно,нещо което е създадено от извратения "човешки" "ум"!

13

o/o

преди 3 години

Ще повярвам на тея от сзо ,че прилепите са виновни когато докажат, че щъркелите донасят бебетата.Тея вече си помислиха че сме тотално изглупели и са ни зомбирали.И-ди-о -ти.

12

Анонимен

преди 3 години

Тази планета отдавна е един психодиспансер за душевно болни..

11

СРАМ И ПОЗОР

преди 3 години

Подигравката с интелекта на всеки човек на планетата е безжалостна и колосална.

10

Umbrella corp.

преди 3 години

"Заразата" тръгна от СЗО и големите фармацевтични компании, чиито печалби напоследък бяха спаднали драстично.

9

Муахаха

преди 3 години

Дадохме 1 година на Другарите Комунисти от Пекин да прикрият следите и сега нямало доказателства! Дано някога се роди велик Лидер, който да изравни Комунистически Китай с морското равнище!!

8

ТОШО

преди 3 години

Дрън, дрън...кой им вярва, то от години имат пазари за диви животни , имат ги и сега, ядат всакакви гадинки , ноооо Ковид тръгна точно от Ухан, точно там е една от 5 те в света свърх модерни лаборатории , изследващи биологични оръжия - вируси ! Много съвпадения .....въобще не се сещаме какво е станало....като СПИН както някога го изпуснаха в Африка....жалки са СЗО

7

Анонимен

преди 3 години

Сиреч този вирус си го има от много време, но глобалистите ни проглушиха ушите с цел да имат по-голям контрол над м=населението.

6

ОСА

преди 3 години

Ха ха ха, никакви данни няма да има след 1г, да бяха търсили и след 2 г ???? Цирк за милиарди...жалко за починалите с Ковид ...2 милиона народ и за над 100 милиона болни с последствия - съсипано здраве !!! СЗО мафиотска структора, която размахва пръст и контролира света, прав беше Тръм, че ги отряза от финанси !

5

Анонимен

преди 3 години

Това оня с вид на гласуващ за герб, ли го каза.

4

Анонимен

преди 3 години

СЗО Ко става бря ..къде е вируса в Танзания )

3

Анонимен

преди 3 години

А за какво има?Ако я нямаше Тръмп печелеше втори мандат!

2

Анонимен

преди 3 години

След целия панаир е напълно възможно да е от лаборатория

1

Handel

преди 3 години

Не бе, ей сега китайците всичко ще си признаят!Гнyсни подкупени мошеници!