40

Анонимен

преди 3 години

СЗО да провери първо био лабораторията в англииския град Солзбъри дето правят опити с фалшив "новичок" и в същото време да провери военните биолаборатории на пентагона в Украйна,Полша и Грузия. В всеки случай там не произвеждат аналгин , нали ?

39

Анонимен

преди 3 години

СЗО са объркали държавата, в която се намира лабораторията. Подсказка- една свръх демократична държава, с орел на знамето.

38

До кл

преди 3 години

Не се знае дали е само дотолкоз вината им, по-скоро мисля, че е повече, но за останалото си прав !

37

Аз вече

преди 3 години

Каквото кажат тия, смятам за истина обратното !

36

Анонимен

преди 3 години

Матрицата - СЗО лекари и фармация.Само парите ,които печелят от заблудения народ са истина.

35

Анонимен

преди 3 години

Да, разбутайте пещерите сега... Що па да няма още 30-тина пандемии накуп, така и така сме в 3-та глуха.................

34

Анонимен

преди 3 години

Тоя вирус на светло не държи, на здрач мутира, а на тъмно си живее живота. Затова досега се е вихрил по прилепите. Сега се прехвърли по нощните птици от барове и дискотеки и бърдаци.

33

John Smit

преди 3 години

и един Мармонт завива шоколад

32

В пещерата

преди 3 години

И един прилеп завиваше ваксини в станиол ...

31

кл

преди 3 години

Всъщност учените не знаят какво точно предизвиква задаващите се пандемии но са постигнали консенсус засега да обвиняват климатичните промени.

30

кл

преди 3 години

Китай има вина само дотолкова, че по стар тоталитарен обичай не призна за пандемия нито предупреди за опасностите и мащабите на проблема с Covid 19.Но никога няма да си го признаят.Комунист грешки не признава, винаги ги приписва на американците.

29

кл

преди 3 години

Човечеството все още няма открити техники за геномна манипулация за да създаде вирус като Covid 19.Повечето страни по света, вкл. СЗО са изучавали и наблюдавали развитието на няколко мутации на Covid 18, които са започнали да се размножават по земята предходните 8-9 години.

28

Верно бе

преди 3 години

Бах, тия летящи мишки!

27

Т.Шак

преди 3 години

Китай е богата държава, а Питър Дашак изглежда се е оказал практичен човек.А СЗО вече е толкова дискредитирана, че вече няма накъде.

26

Анонимен

преди 3 години

Който е пуснал вируса най-добре знае къде да прати хората за зелен хайвер.

25

Анонимен

преди 3 години

Всички прехванаха от тов. Лавров любимата му фраза "няма доказателства". Срещу Русия никога няма досказателства ето че сега и срещу китайския вирус също няма доказателства от къде е тръгнал. Съвсем случайно през октомври 2019 попаднах на един китайски клип на улични танцьори и много се зачудих защо танцьорите бяха с маски. Едва в края на януари 2020 се разбра защо. А иначе няма доказателства за нищо, когато не искаш да ги търсиш.

24

Kontrapunkt

преди 3 години

Едно прилепче е виновно за сриването на икономиките и избиването на целия свят, да да, вярваме ви :D

23

Пф моля ви

преди 3 години

И ние трябва да им вярваме, защото?

22

квоимазачудене

преди 3 години

всичко е лъжа с цел,да шашнат човечеството,24 часа бълват к.вирус та к.вирус.едно нещо повтаряно постоянно,намирисва на лъжа

21

Мухахаха

преди 3 години

Ама разбира се . Чи как иначИ. Батман е виновен . Дори и Пореазяващата уста - Тръмп замлъкна и спря да обвинява Китай и да иска компенсации ..... щото излезе наяве че всички лаборанти от Лабораторията в Ухан са сертифицирани за безопасност в американски биологични лаборатории и че изследванията на коронавирус са СПОНСОРИРАНИ от САЩ . Както и в други подобни лаборатории в Англия , Франция , Индия .....Някак си неудобно се получава САЩ да съди самите себе си,затова прилепчетата ще си изпатят..