6

Анонимен

преди 3 години

Аз не знам що за матреал сме? Някаква"самотна"майка зарязала съпруга си, забравила е, че има 9-годишно дете и се мотае по нощите по рокерски барове. Има закони в тази държава! Има застрахователни полици с общи условия които важат за всички! Ами след употреба на алкохол посреднощ я намират видно от снимките по средта на пътното платно. Ако се самоубиеш, самонараниш, ако нарушиш закона, ако след употреба на алкохол участваш в ПТП грубо казано застраховката не важи. Ти си предизвикал застр.събитие!

5

*

преди 3 години

Защо е била в бар, вместо да работи на 2 места, за да си изплати кредита, по съвета на другаря Борисов ?!Сигурно е търсила бaлък некъф, да захлеби покрай него.Ако беше майка за пример, нямаше да е разведена...

4

Mhm

преди 3 години

До Няма такава държава...Експертизата показа че кръвта по бронята на колата съвпада с тази на жертвата, бяха открити и снимки на жертвата разпръснати на предната седалка...Но липсата на повече доказателства не позволи повдигане на обвинение

3

бг

преди 3 години

Банка ДСК масово лъжат пенсионери да се набутат с потребителски кредити. Казват им, че имат застраховка "живот" и ако се споминат, наследниците нищо няма да плащат. Да, но не ! Застраховката се оказва "злополука", мигар пенсионерите загиват от скокове с бънджи ?!? Не, те загиват от заболявания, а това не се покрива от "застраховката" ! И после банка ДСК започва брутален рекет на наследниците в комбина с корумпирани съдии !

2

Няма такава държава

преди 3 години

От МВР бързо откриха снимка от пътна камера на колата, която я е ударила. Шофьорът обаче се криеше. След няколкомесечно разследване той бе открит и дори задържан за 24 часа, но пуснат без никакви обвинения заради липса на доказателства.

1

Анонимен

преди 3 години

Абе кипи безсмислен труд и така е от 44 година.