41

anonimen

преди 3 години

vinnagi immai svoya glednna tocka i neka ne krieem nykoi nesta i da se opitvane drugi nesta

40

anonimen

преди 3 години

izborat e golem na koi mu otarva

39

9879

преди 3 години

До АнонименЯвно не си чел "Ромео и Жулиета ", но ти харесва да изглежда така, сякаш си.Е, не ти се получават нещата, ама ти си пиши, явно няма какво друго да правиш.

38

реално

преди 3 години

До АнонименВсеки ден едно и също, пишеш по сто коментара, чуждото мнение явно не ти понася, това е форум все пак.Ти си този, който не разбира колко е далеч от истината, но някои хора цял живот не могат да вдигнат летвата. Дано да си разбрал- а дано, ама надали.

37

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да не им харесва на някои, силни жени няма. Има хора водени от друга сила, нивата са за най-възрастните, които гледат чеиза, имота, нивото и т.н., а тяханат отдавна е играна и отсвирена. Описано е в Ромео и Жулиета.

36

Анонимен

преди 3 години

Няма, как една истинска жена на място, да хареса мъж под нивото и. Същото важи и за мъжете. Да може да залитнеш по нечия външност, излъчване или моментна тръпка, но за сериозни отношения, обикновенно се ориентираш към някой със сходни на твоите качества. В тази графа на силни жени, не включвам разни подути и имплантирани с протези фльорци, нито вчершни първенюта с пари, а говоря за истински качества. Който разбрал разбрал.

35

всъщност

преди 3 години

До АнонименТова, че си научил как са пише дефиниция, не ме впечатлява особено.Научи се как се ползва въпросната дума в контекста на определена теза.Физическата сила няма нищо общо със силата на характера и ума.Явно е, че силните, интелигентни и успели жени не са за теб. Там нямаш шанс.Продължавай да си философстваш, не ми перчиш, но аз имам по-смислени неща за правене и нямам излишно време за губене.

34

Анонимен

преди 3 години

Жените са слаби не само физически, но и по дефиниция. За това разчитат на мъжете и на общественото мнение. Второто е следствие от първото. Мъжете сами се дават и създават илюзията че жената е силна.

33

в резюме

преди 3 години

До АнонименКаква помощ хахаха, единственият, който има нужда от помощ си ти очевидно.Излез навън, подишай свеж въздух, имаш нужда.Може да срещнеш някоя силна жена, много по-образована и успяла от теб, но такива жени са за силните мъже, с характер и интелект. Но разбира се монтьорите например няма откъде да знаят това.

32

де факто

преди 3 години

До АнонименДо 38Ти тролищ, защото явно нямаш реален живот и те измъчват зверски комплексиНаучи се, че има хора с мнение, различно от твоето, за щастие.

31

Анонимен

преди 3 години

Нормалният човек като види някоя фльорца да се прави на "силна и независима" му става ясно. Това като се почне още от баща и, слабия с меката китка, че до критическата с котките и кучетата. Живот като на кино 5 екскурзии занасяне и нищо друго. Някои мъже го виждат това и предлагат помощ.

30

Анонимен

преди 3 години

де юре *** комплекси не създава, колкото и да се въртиш върху човешките мнения. тролиш защото си слаб.

29

1234789

преди 3 години

До АнонименДо 35Много грешиш, майстора си намират слабите мъже, които стават за смях пред всички, тъй като силната жена ги поставя на мястото им с лекота, финес, класа и ирония.Явно не ти върви с жените, при този начин на мислене не е учудващо въобще.Майстор, майстор, колко да си майстор.Обикновено слабите мъже и слабите нереализирани жени завиждат на силните, независими и успели жени.Завистта няма почивен ден, особено по нашите географски ширини.

28

де факто

преди 3 години

До АнонименЯвно силните жени ти създават комплекси, личи си по коментара ти.Силни жени има и въобще не са самотни, но те харесват силни мъже, а не такива, които имат само комплекси и претенции без покритие.Спенс не ми е критерий в живота. Почети книжки, оттам ще понатрупаш малко мъдрост, евентуално, ако можеш.Започни с "Укротяване на опърничавата", явно не си я чел, продължи с класиците, ако знаеш кои са те, разбира се. Не е лесно да си монтьор, а отчаяно да ти се иска да си интелектуалец.

27

Анонимен

преди 3 години

Точно в реалният живот такива уж силни жени си намират майстора. Затова е статията. Оказва се, че надувките имитиращи енергийни вампири са излкючително самотни, арогантни и прости и глупави под опаковката. Чакали, били уж силни, затова не правели и те крачка напред. Сигурно и Спенс трябва да ти го изпее, че и вдигаш рейтинга до полюлея. И после уж страдат като им отвърнат със същото. Проблем е че се правят на начетени. 5000 цитата от тук от там. Само че никой не е чел Укротяване на опърничавата.

26

Всъщност

преди 3 години

Силна жена не е еквивалент задължително на феминистка. Силната жена е независима, образована, с добра професия и знае стойността си. Силните мъже уважават и ценят това и не се страхуват от такива жени, напротив - те прекрасно се допълват.Слабите мъже се комплексират от силните жени и избиват комплексите си, плюейки ги по форумите, тъй като в реалния живот не смеят да го направят, защото силната жена ще ги постави на място за секунди.

25

Авокадо

преди 3 години

Кои жени са силни?Дайте дефиниция.Мъжете им лукови глави ли са?

24

Анонимен

преди 3 години

Поредната статия за феминистки - Аз съм перфектна и успяла, ама не случих на мъж... такива като станат на 45 и са с 3 котки вкъщи, карат го на вибратор и целта на живота им е да си намерят донор на сперрма с IQ 147, че да родят едно на 47.

23

Анонимен

преди 3 години

Ако са му слаби ангелите, заглежда се по чужди жени, бийте му шута.

22

Анонимен

преди 3 години

Няма да ми казвате и да решавате как ще живея, нагледала съм се и съм се начакала на такива егоисти, мърльовци, манекени и всякакви женкари, все едно да чакаш да падне тавана от такива. Аз съм програмиста в моя живот. Като не ставате, не ставате и толкова, подвивате опашка и забравяте.