Снимка: Istock

Те са уверени, но и привлекателни, излъчването им е на жени, които са преминали през редица изпитания, но са успели да се съхранят и да станат още по-мотивирани да постигат успехи, да се справят с живота. Силните жени, които невинаги намират достойните за тях партньори в любовта. Защо се случва това?

Защото са даващи

Силните и уверени в себе си жени са добре организирани, знаят как да се грижат за себе си и за другите. Те са даряващи грижа, обич и всичко това им се случва много естествено. Грешката им обаче е, че са щедри без значение колко им дава отсрещната страна и именно затова привличат грешните мъже към себе си.

Състрадателни са и се стремят да поправят нещата

Силните жени могат добре да преценяват в какви мъже се влюбват. Колко са успешни те, кои са слабите им страни. Обичат ги въпреки техните недостатъци, които понякога могат да са сериозен индикатор, че този човек не е подходящ за стабилна връзка, като злоупотреба с алкохол, хазарт, наркотици, изневяра, физически тормоз, мързел.

Тогава силните жени решават да се заемат с това да поправят недостатъците, вместо да окажат онзи вид подкрепа, който да „събуди“ партньора им и той да се осъзнае, че е дошло време за промяна. Рядко успяват, влагат много енергия, време и любов за партньор, на когото си му е добре така.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase