31

Ватман

преди 3 години

Да, карам трамвая понякога с кафенце в ръка, но не го карам онлайн от къщи. А умниците и по-точно тарикатите като тебе, които имитират някаква работа, но реално НИЩО не правят, никой не е длъжен да търпи.

30

Totenkopf

преди 3 години

Ще видим кокаинов вампир дали не може, до скоро дрънкаше как училищата били най стерилната среда и други алабализми..

29

Бай Пешо

преди 3 години

Калинке, мерките са само в канцеларията ти. Проблема е, че ти намаляха приходите покрай училищата, защото големите са затворени. А ти понеже си една малка нищо неможеща Калинка, те е страх за службицата ти, и правиш всичко това което БиБи-тко каже. На твоята глава, лежи смъртта на поне 100 учителя. Нещо да кажеш? Или не те интересува, важното е да вали в чекмеджето. Образованието отдавна е само и едниствено касичка, за обиране парите на родителите. То не са частни уроци, то не е чудо.

28

Ричи Алибегов

преди 3 години

Колкото и да се упражняваме в празнословие истината е, че нито Ковид е чак толкова заразен, нито пък толкова тежък като симптоми, колкото обществото ни се превърна в заложник на проваленото здравеопазване в България. Болни лекари, лекари, които открито отказват да работят в Ковид отделенията, повсеместно бездушие и безчовечност, измами с тестове за точене на здравната каса, болни хора умиращи по линейки, пейки и стъпала на болниците, злоупотреби с експериментални лекарство и т.н

27

Анонимен

преди 3 години

Нали за онлайн обучението щяхте да осигурите условия за всеки? Е как пък не го измислиха за една година, по дупките май са си бъркали...

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 30прав си - върнете и дискутеките и кръчмите, за да могат учениците да ходят да се забавляват, не да ходят да се събират по градинките и изоставените сгради

25

Анонимен

преди 3 години

Прав е! Дистанционното може да е решение за мец/два,но да лишиш подрастващите и бъдещето (в тяхно лице) от нормите им на развитие,социалната им среда и образованието им с години би било пагубно.Пандемията от К19 не е достатъчно аргументирана за затварянето на толкова мащабни бизнеси,сфери и дейности.Съболезнования към близките на починалите!Спор няма-отне животи,но си мисля,че с малко повече дисциплина,съвест и отговорност човечеството може да се справи и без ограничения .

24

м,да

преди 3 години

Всички ученици в час! Стига сте ги тормозили!

23

Може ли

преди 3 години

Този човек да си намери някаква друга работа? Крайно време е.

22

Ватман

преди 3 години

Ако някой даскал го е страх от корона и не иска да се връща на работа, или да се ваксинира или да подава предизвестие за напускане. Така като гледам много от тях хем ги е страх от короната, хем ги е страх и от ваксината. Като те е страх от мечки, недей да ходиш в гората. Учил си за да работиш с хора, а не да се изтягаш в къщи на дивана с кафенце в ръка, пък заплатката да си върви.

21

Анонимен

преди 3 години

Отворени или затворени - все сте недоволни. Все мрънкате. Разединението прави силата.

20

Анонимен

преди 3 години

Пишете им по една шестица на всички. Те и без туй са неграмотни отличници. Всичкото човек -висшист с диплома.

19

Анонимен

преди 3 години

не ме еня за учениците, мойто пешлеме и онлайн може да завърши, най ме е еня да отворят кръчмите и дискутекити

18

Мозък в болничен

преди 3 години

Да, за това пак случаите скочиха, откакто пуснаха училища и градини. Не разбраха, че децата трябва да си стоят по къщите и това е.

17

Анонимен

преди 3 години

Садистът от Банкя иска разрастване на пандемията, за да подплаши хората да не отидат до урните. Чиновниците, милиционерите и блондините от гетото ще отидат обаче под строй, ако ще с 40 градуса температура да са. Всичко се прави умишлено , герб 5 пари не дават за децата.

16

Анонимен

преди 3 години

Този защо още не е осъден от роднините на загиналите учители, заедно с Менгеле, пардон Мангъров, Чорбанов и прочие?

15

Чико от Порто Рико

преди 3 години

Борбата с ковид доби безумни размери, власти и лекари изпаднаха във фашизоидни уклони в преследване на целта, без да ги е еня за вредите, които нанасят в дългосрочен план. Има поколенчески конфликт в световен мащаб- възрастните се подплашиха яко, и са готови на всякаква мерзост, да стъпват по главите на внуците си /метафорично казано/ за да поживеят още малко.

14

до 12

преди 3 години

И какво от това? Аз завърших 12 клас на 20 години ( една година се наложи да повторя поради дълъг престой в чужбина и съответно невъзможност да присъствам редовно ) и какво от това? Станах студент веднага в СУ по първо желание на първо класиране!

13

Анонимен

преди 3 години

Никога не забравяйте как ни обясняваха, че ще затворим за две седмици, най-много месец, за да се ограничи заразата и тя ще отмине до лятото на 2020. Сега говорят как щяла да продължи до края на 2022 и как не можели да затворят училищата за повече от година и половина, въпреки че трябвало.От началото на коронавируса, хората живеещи в крайна бедност са се увеличили със 124 МИЛИОНА - не заради пандемията, а заради мерките.Фалшива пандемия!

12

Елемаг

преди 3 години

Отворени-затворени,все тая.Отидете в произволен клас и питайте за думата "ракитак",да речем?Но и една диктовка на цяла страница ,да направят,те пак ще са с една дузина грешки.Можемд а се обзалагаме за бройката само.Думите ги пишат дори грешно.Те всъшност,никъде не пишат извън училище!!!