19

Life или жизнь

преди 3 години

Крадлата е от селото на "кмета" фъндъкова. И тя много краде, а тази е още начинаеща в занаята.

18

забележете

преди 3 години

Съседът, който я пуснал я предупредил да не изчезне нещо. Тоест, била е от убавия eтнос - иначе не си представям някой да предупреждава всеки влизащ във входа, сякаш е престъпник.

17

Анонимен

преди 3 години

Оф , *** все на улицата е оставяла детската количка, Друг е въпросът че на Запад си имат изисквания за достъпност , а много от старите се включват в проекти и не се налага да правиш мускули разнасяйки колички

16

Анонимен

преди 3 години

"Трябва да е вързана количката иначе спасение няма."И вързана да е, те хората се разхождат с клещи за рязане на вериги в раниците.

15

Майка щангистка

преди 3 години

"и е невъзможно за сама майка с малко бебе да качва и сваля количката всеки път когато трябва да излезе"Чак пък невъзможно не е. Но определено е трудно.

14

Анонимен

преди 3 години

Трябва да е вързана количката иначе спасение няма.

13

Рашко

преди 3 години

До чудещ сеЗащото до асансьора има 15 стъпала, и е невъзможно за сама майка с малко бебе да качва и сваля количката всеки път когато трябва да излезе, а бащата е на работа. Вие бездетниците, не разбирам защо въобще коментирате?!!

12

Анонимен

преди 3 години

Имаме един съсед който смята ,че ние трябва да му миришем вмирисаните обувки и ги оставя пред входната си врата. Няма ли кой да ги вземе ? Всякакви *** държат във входа.

11

ЦИНИК

преди 3 години

Таа като я фанат бой по ръцете с тънка дрянова шибучица ,и да стой връзана с прангите за парното два часа.

10

Анонимен

преди 3 години

Не искал да се обади в полицията, че трябвало да ходи да дава показания, та те да се самосезират. Е като се самосезират те, пак ще ходи да дава показания. Няма как без пострадал да има кражба. И ако не му се ходи, защо вдига целия този шум. Сега иска или не ще дава показания.

9

Програмист

преди 3 години

До Анонимен 6За 2000 лв можеш да си купиш стар дизелов гълъбарник, но не и лек автомобил. Ниска ти е летвата, но не се тревожи - скоро всички такива ще ги спрат от движение за винаги.

8

Анонимен

преди 3 години

Това лято придружих една позната да оглежда ново строителство и още от входната врата започваш да се сблъскваш с велосипеди, колички , стари дивани, СМЕШНОТО(тъжно) беше че се оказа че коридорът на мазите беше същия , по етажите тоже ... Мега зле.

7

глас от тъдява

преди 3 години

Стига бе , омръзна ми . Всички апартаменти в БГ имат балкони , спокойно можеш да си оставиш количката , вмирисаните обувки или велосипед , НО българинът е тарикат на дребно- първото което прави е да приобщи терасите към хола или кухнята и после заема общите части с натуриите си. Малко ви е - селяци.

6

бай онзи

преди 3 години

Тези селянджъри , кога ще се научат да не оставят мизериите си навън ? като нямаш място в апартамента за количка, не си правиш дете...На един съсед редовно му я бутам по етажите надолу ,човек не може да се размине от *** по етажите..

5

Анонимен

преди 3 години

Някой си купуват колички за по 2000 лева. Колкото един лек автомобил. А е много по-лесна за крадене от автомобила.

4

чудещ се

преди 3 години

А защо аджеба, тази откраднатата количка беше паркирана във входа до пощенските кутии?!

3

За съжаление

преди 3 години

не оставяйте нищо по междуетажните пространства.

2

Момо

преди 3 години

Дано се научат, че етажната собственост не е направена за използване като личен склад!

1

Анонимен

преди 3 години

Абе на младата жена и е требвала количката щото е многодетна без мъж а трябва да вози децата.