Снимка: Pixabay
Открадната детска количка в столичния квартал "Хаджи Димитър". Потърпевши са младо семейство, чиято бебешка количка е била отмъкната от жена посред бял ден. Лицето й е запечатано от видеокамерите в блока. 
 
Росен Стоянов разбира от съпругата си, че количката на детето им липсва от мястото, на което обичайно я държат в блока.
 
"Жена ми помисли, че някой от съседите си прави майтап с нас. Обади ми се и ми каза, че количката я няма, а аз й отвърнах, че сутринта е била там. Реших, че някой съсед се е разсърдил, защото я държим отвън и му пречи", разказа пред Нова ТВ потърпевшият.
 
Минути по-късно семейството разбира, че не е шега. На охранителните камери виждат непозната млада жена, която се промъква във входа.
 
"Вижда се как наш съсед пуска въпросната жена. Тя го е подвела доста умело, като му е казала, че отива на гости. Поседял е известно време да види дали ще се случи нещо нередно. Влязъл е и е казал „Внимавай какво ще правиш, да не изчезне нещо, защото има камери. Не съм подал сигнал в полицията, защото ще се наложи да ходя няколко пъти да давам показания. Ако има някакъв начин те да се самосезират, защото на клипа всичко се вижда ясно", каза още Стоян.
 
Още същият ден семейството си купува нова количка. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase