28

А

преди 3 години

СЛЕД КАТО НЕ СТИГАТ МЕСТАТА ЗА ПАРКИРАНЕ ХВАНЕТЕ И ОСЪДЕТЕ ВСИЧКИ ГЛАВНИ АРХИТЕКТИ И КМЕТОВЕ УПРАВЛЯВАЛИ ГРАДОВЕТЕ ДОСЕГА.

27

Анонимен

преди 3 години

До GanjoНе става с такъв народ, просто е обезверен и обезкървен :) Но пък има и хубава страна, ****овците винаги ще си мислят, че са нъмбър уан :))

26

Бунгар

преди 3 години

Великите българи...

25

Анонимен

преди 3 години

Това не е неправилно паркирала кола, а съоръжение за игра на стрелички и целене с камъни и павета.

24

Бунгар

преди 3 години

Липсва Култура. Определението за Културата е средата в която живеем и отнощенията между хората. Ходенето на театър и кино е отнощение към Искуствата,а не е Култура.Вандализъм и простотия на всяка крачка.

23

Ganjo

преди 3 години

Нищо не става с такъв народ. И Господ да дойде да ни упръвлява резултата ще е същия.Сбирщина от вандали и цър вули. Не остана нищо непотрошено и неразбито.Една фиданка да видят посадена задължително трябва да се унищожи. Улиците бъкани с бездомни кучета и котки.Мръсотията по улици и градинки е нещо нормално.Прасе то си обича кочи ната.

22

До 26-ти

преди 3 години

тия дни да не би самолетите отново да са те напръскали с кукумицин? Виж кажи на доктора да ти смени хапчетата, та дано спрът смс-ите от господа , дето получаваш

21

Анонимна

преди 3 години

Еми друснете му глоба 500 лева и ще се оправи

20

Между другото

преди 3 години

А затова,че МВР,ДАНС и мутри на Борисов изтезават и преследват хора нито дума!След 20-30 години като се отворят досиетата ще разберете службите как са убивали и тероризирали хора през 2020-2021 година!

19

Анонимен

преди 3 години

Добре бе паяк няма ли?Или поне някой с остро ножче?

18

В Илинден няма ред

преди 3 години

До 12 - Благородно завиждам. В кв. Света Троица е пълно безхаберие - изоставени коли, презастрояване, ***, унищожаване на зелени площи. И никакви сигнали и жалби не помагат...

17

Краси

преди 3 години

Съдебната с-*** не може и не иска с крадците и убийците да се справи,та с уличните гамени.....

16

Анонимен

преди 3 години

Хахах в район Витоша било по добре.... Преди седмица някакъв *** тръгна в насрещното, след него всички бяха напаркирали след знак "забранен престоя и паркирането" в тези квартали е някаква паралелна вселена!

15

Анонимен

преди 3 години

отиваш и му режеш 4-те вентила и да се оправя...

14

1234

преди 3 години

В Шврйцария тази снимка не отива в сайт на празните надежди, а в общината. На следващия ден собственика дължи 300 франка на общината и тя си ги събира през данъците. Така е и с *** и незаконните сметища. Никой не ти се обяснява, действа се.

13

Анонимен

преди 3 години

Наскоро имаше случай в шопското метро, дето един пиян си запалил цигара там, жената която му е направила забележка е пострадала :)) Какъв е извода....на никой не му дреме :))

12

Край

преди 3 години

Колчетата против паркираане са изражение на нежеланието на българската власт да НАЛАГА РЕД. В нормална държава никакви колчета няма да ти слагат а ще ти вземат месечната заплата за такова паркиране.Нежеланието на властта да налага ред се нарича див популизъм. Идеята на властта е - аз да ви харча бюджета па вие ако искате и на главите си се ре те.

11

Хахахахахахахаха

преди 3 години

Много интересно какви хора живеят около тая площадка? Близо до мен ако се случи такова нещо минавам покрай колата с 1 пирон и решавам проблема. Ако не разбере от 1я път, от 3я или от 5я със сигурност ще схване.

10

Анонимен

преди 3 години

Трошете веПа нека пак да спира

9

до 10

преди 3 години

Грешиш. Живея в Район Витоша. Районните зам. кметове реагират светкавично и отговарят по Viber, Facebook и където се сетиш. В Район Средец е подобно.