9

земеделец

преди 4 месеца

Като падне роса не може да се пръска . Като падне температурата някои препарати нямат ефект . Относно хляба боклуците не идват от полето а от подобрителите при хлебарите . И накрая как преди 15 години се пръскаше спокойно и нямаше натравяния на пчели с по вредни пестициди .

8

До 7

преди 4 месеца

Жито няма как в оранжерия. За насъщният говоря, че е ..фуражен+пестициден+почвата е натровена завинаги.

7

Анонимен

преди 4 месеца

До чулСега изпозват оранжерии на етажи,с изкуствена светлина за зеленчуци

6

Анонимен

преди 4 месеца

Това е защото храната е превърната в поредната индустрия която се интересува само от печалбите и от нищо друго. Съответно използват всички методи за увеличение.Всичко започва от там че човека не си е на мястото и отдавна е откъснат от природата и от истинските неща. Цялата ни цивилизация е обърната наопаки. Абсолютно всичко което правим е грешно и вредно не само за нас ами и за цялата планета и целия космос. И затова съвсем правилно и закономерно тази наша цивилизация ще бъде унищожена.

5

чул

преди 4 месеца

Сееш Софийско жито на Монсанто, имаш 4 ри пъти по голям добив. Пръскаш /ториш царевицата с ххх (ако не е ГМО за да създава пестицидите сама) ..имаш 4 ри пъти по-голям добив. Всички ти казват Браво, ко те интересува кой ще ги яде тези неща пълни с отрова?! Парата се гледа. Плащаш яки пари всички те уважават, "горе " ти целуват ръка като стъпиш...ти летиш не стъпваш, пардон. Това е реалността с жито, овес, царевица.. Самите продукти са ***, но има количество.

4

боколандия

преди 4 месеца

в боколандия и тиквостан никой никакви закони не спазва.най-малко боко

3

Анонимен

преди 4 месеца

За боклуците внесени отвън отговорност носи бай ви Бойко ,който се прави на ощипан , чистката трябва да започне от властта, опозицията и да живее Революцията

2

Specter

преди 4 месеца

Крайно време е да почнат да ги сурвакат тий търгаши дето са на принципа "Нали на мен ми е добре, боли ма фара за другите"

1

Анонимен

преди 4 месеца

Трябва да спрете всякакви замърсявания и химични и внос на смет и всякакви,ще отровите и водата,почвата,въздуха!Без затвор и глоби няма да мине тази работа,когато няма наказания за големите,те превръщат престъпленията си в рецедив,защото знаят,че няма кой да ги накаже,само затвора ще ги оправи!