33

Анонимен

преди 3 години

Поредните лъжи-в Антарктика се съдържа 90 процента от ледът на Земята. И там той нараства всяка година. Що не кажат конкретно с колко се е повишило морското равнище?То ако беше така островите в Тихият и Индийският океан отдавна да са потънали.Ама още са си там.

32

Анонимен

преди 3 години

Човешкия живот е прекалено кратък, за да осъзнаем процесите които се случват на нашата планета. Отдавна учените са установили, че климата на Земята е цикличен, има периоди на застудяване, има и такива на затопялне, няма вариант в който климата да е константа. Истината е че сега условията за живот на Земята са много добри, много по-притеснително е ако имаша захлаждане, тогава вече щеше да настъпи глад и масови измирания.

31

До 32

преди 3 години

Бангладешци могат да дойдат в ЕС, в частност България, само ако ние им разрешим. Не е наш проблем какво ще правят те, всеки сам да си решава проблемите. Но Бангладеш, никога няма да потъне под вода, всичко това горе са едни спекулации и манипулации. Тези мантри за потоп, ги четем от поне 40 години, кажи речи от хипи ерата.

30

Анонимен

преди 3 години

До гостПритесняваш се, че ти е много малък, или че ти е много голям?

29

Анонимен

преди 3 години

До Печелят и губятТака е.Пряко ние не сме застрашени.Ама нали се сещаш, че тези бангладешци ще трябва да отидат някъде.Да не дойдат при братовчедите си в Столипиново?Това ме притеснява.

28

гост

преди 3 години

УжасТ! Нямам бански ....

27

Анонимен

преди 3 години

Нищо толкова фатално не се случва - климатичните промени са нещо нормално! Но от така нареченото "глобално затопляне" едни хора въртят бизнес за милиарди и имат планове за много пъти повече, а тези планове минават през обществено зомбиране. Дори и нивото на океаните да се повиши, това няма да края на света, просто ще трябва да се приспособим. Ако разбира се климата ни притеснява толкова много е крайно време да измислим механизъм за неговия контрол, вече имаме достатъчно знания по темата.

26

Печелят и губят

преди 3 години

Едни печелят от затоплянето и вдигането на нивото,други губят. Бангладеш и сега половината я зилива вода при мусоните.Виетнам също. По-близо до нас океанът ще нахлуе по Тигър и Ефрат,а делтата на Нил от коята се храни Египет отива под водата. Венеция под водата,Ландън също,Холандия също,Хамбург също, част от Германия,Дания, Полша,прибалтийците на половината,Финландия наполовината,Петерберг целият,Ню Орлиънз целият,Голямята ябълка до 2-ия етаж на небостъргачите......

25

Анонимен

преди 3 години

А Витоша че остаане нема да потаане.

24

АНТИ

преди 3 години

България е преобладаващо полупланинска и планинска страна.Няма да ни потопи...

23

И зат'ва ли?

преди 3 години

Локдаун ли ще има?

22

Анонимен

преди 3 години

до 24Ама пояснявай сега.Какво е пиндостан?Ти си знаеш нещо там в твойта махала и си мислиш,че и ние знаем.

21

Анонимен

преди 3 години

Вижте руския Северен морски път. Работи през зимата. Руски газовози транспортират руско СПГ в посока Източна Азия и създават некомфортна конкуренция на Канада, Австралия и Пиндостан. Край на пиндостанските мечти за хегемония в търговията с енергоносители.

20

Анонимен

преди 3 години

Нейсе, не съм видял плажовете да са залети. Просто рекет за пари.

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 18Тези 400 милиона бангладешци няма да се издавят. Ще тръгнат навътре към континента.Де ще идат?

18

Анонимен

преди 3 години

И кой реши,че човечеството влияе толкова много на климата?Най-много влияят вулканите,ама тях как ще ги глоби даунчето Тунберг?!Това се е случвало и преди.Не случайно са строени пирамиди и други селища високо.Сега ни изглежда високо в планината,но тогава до там е стигало морското равнище.После са опустяли като е слезнало нивото.Със сигурност не са открити древни промишлени зони,които да са замърсявали тогава.Но днес се търгува с вредни емисии,като се втълпява на хората,че промишлеността е виновна

17

Анонимен

преди 3 години

До Митю ОчитеСпоко Митьо. Вместо хотел на 8 етажа, ще имаш хотел на 6 етажа. Ще вдигнеш още 2 етажа отгоре и си екстра.

16

Анонимен

преди 3 години

Бангладеш също е на морския бряг ще изчезне. 400 милиона необразовани скотове, живеещи в адска мръсотия и мизерия като животни. Идват и интересни времена.

15

Анонимен

преди 3 години

Ми тя баба Ванга каза Kурск ке потъне. Никой не мислеше за подводницата и се примисваха че тоя град е далеч от водата. После когато далдиса подводницата, всички разбраха какво е искала да каже.Баба Ванга, също преди около 20 години каза "Канарите ке Потънат". Така че с повишаването на водите в океаните, в частност Атлантикото, най-верояно островитеще бъдат залети и ще останат под вода. Може би е въпрос на време.

14

девойка

преди 3 години

Най добре са си по островите в океана. Топло през цялата година, ходят по организъм и само се чyкат. Кеф на рояци.