53

Анонимен

преди 3 години

дано да е скоро че да мага да си паркирам яхтата пред вилата.

52

Анонимен

преди 3 години

До ГЕОРГИ ЛАМБУРОВМоже да са от някоя стара река,блато, а и планините също се движат, Стара планина е младонагъната планина.В Средновековието,когато описват една от битките на българите при Одрин с кръстоносците , описват как българите правят клопка и натикват кръстоносците в блатата и те се издавят там от тежките си ламарини, днес блата там няма.

51

Анонимен

преди 3 години

До DDТо и в нашия нисък планински район се откриват останки от такива миди,водни охлюви и черупки,дори черупки като на морски обитатели, останки от други водни животни,но в миналото е имало голяма река, сега няма нищо и е сухо, явно преди години в реките са живяли доста по-разнообразни животни от днес, не е задължително да са морски.И реките са били по-пълноводни в миналото.

50

DD

преди 3 години

...Ми врачанско нали е било дъно на море.. дворовете са пълни с каменни късове от молюск и миди...в моя двор има даже... кога е бил отова ..Те другарите са хванали партенката за покачването..понеже се возят на един кадър от историята на земята..и си мислят че никой не разбира..под шапката на глобалното затопляне далавера да има.

49

Анонимен

преди 3 години

Ние сме планинска държава,най-много да станем с бряг на Бяло и Средиземно море,другите да му мислят!

48

До 5678

преди 3 години

Как ще обясниш историческия факт че на Шуменското плато е имало до преди 50 г халки за връзване на кораби? А на самото плато черупки от морски създания? Говорим за 400 м? Пълния потенцил на вдигане на морско равнище е поне 400 м. в световен мащаб.

47

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 49те не палят двигателя, а е като водно колело - пeдали в трюма въртят винта

46

5678

преди 3 години

До 1234 ВангатаДори и всички ледове да се стопят, това ще вдигне водата с 67 метра.Шумен е на 180. Петрич на 165. До тях вода не може да дойде, освен ако не стане някое земетресение 10-та степен.Свиленград е на 60м н.в. Там може да стигне Бяло море.

45

Анонимен

преди 3 години

Парахода вляво на еколозите не изглежда особено екологичен- бръмчът с 40 годишен дизел.

44

Физика

преди 3 години

В момента новото количество вода което идва от ледниците се обир под формата *** силни и обилни валежи на различни места по земята, освен това попива в почвата и пластове, което е и една от причините за честите земеттесения къде ли не вече, почвата омеква. Земята е като гъба. Когато се напои до предела почва да прелива, сиреч нивото ще скача рязко. Наближава този момент

43

1234

преди 3 години

Според Ванга водата стога до Шумен около 2050 г, а Бяло Море до България. Предстоят години на очевадно покачване на равнището. Това са цикли и никакви еко мерки не могат да го спрат. Казано и ще стане.

42

Анонимен

преди 3 години

До МалдивонецЕ те там къщите са на колове във водата.Слагат по-дълъг кол и пак си над водата.

41

Малдивонец

преди 3 години

Малдивите са 2-3 метра над морското ниво. Що не са изчезнали още?

40

Анонимeн

преди 3 години

Нали уж Ванга била казала, че вълните на Черно море, ще се плискат на Сливен.Е айде де !

39

Анонимен

преди 3 години

до 41То не става да си гледаш в краката и да сисмучеш пръста.Свят голям държави бол!А дали аз или ти ще произведем точно ние или друг на теб не може да ти уври тиквата за да разбереш какво казвам.Не е номера да мислиш само с мащабите на твоето село!

38

Анонимен

преди 3 години

Ей, тази планета - рай - Земята я съсипахме. Ние хората наситина сме адски вредни. Каквото хванем и го изконсумираме и съсипваме, като скакалците. И после пишем по книгите, че сме били венецът на живота. Г лупости на търкалета.

37

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 39Какво можеш да произведеш и кой би искал да го купи?

36

Анонимен

преди 3 години

До 34400 милиона бангладешци, 100 милиона виетнамци.Наистина ли си мислиш, че ще те питат дали им разрешаваш?

35

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се всява страх,да ви плашат,да не произвеждате нищо,само те да произвеждат за да си плащате за техните стоки и да слушкате.Това е.И вирусът е пуснат със същата цел-страх и контрол!

34

Анонимен

преди 3 години

тия 20 см средно за 100 години и да са 21 см все тая...