56

Анонимен

преди 3 години

Шлемовете трябва да бъдат разрешени за моловете, точно там ги носеха хората, малка но устойчива група редовни клиенти

55

Депутата

преди 3 години

Короната удари непроизводствените сектори, ама ти нне става само търговия бе, трябва да има кой да произвежда.Всички да фалирате дано! Бизнесмени го раздавате, утре кво ще ядете бе , пижами в моловете ли?

54

Депутата

преди 3 години

Дано фалирате търгашчета.Само препродажба, това ли ви е приноса бе?Хората блъскат за 40 лева цял ден! Всичко да фалира, кеф ми е!

53

Анонимен

преди 3 години

Отменяйте всички мерки, престъпници!Ще оставите половината народ без работа.

52

До 53

преди 3 години

"КупОвачите"???Ти май не си от най-умните във вашата махала.

51

1280

преди 3 години

До АнонименМечтата на всеки жител на факултетО е да не работи в чужбина и някой да му дава 500 евро на месец.И какво ще направиш с тях бе Асане? Наема ли ще платиш? На мОЛ ли ще идеш? На ресторант ли ще идеш с по 20 евро порцията и то на евтинка кръчма? Като толкова жалиш пали и отивай, ама да не ревеш после, че нямало работа в строителството вече, аман от мрънкачи дето все някой друг име виновен.

50

Анонимен

преди 3 години

Бизнеса с магазините в МОЛовете е достътъчно труден и без пандемия.Направо ги сисипват с цените за наем, данъчни и т.н. и естествено това води до високи цени на стоките. Договорите за наем са за години напред и с гаранции. Направо се чуда как някои магизини оцеляват като никой не влиза а след затварянето им е цяло чудо че има някой който не е фалирал.

49

Анонимен

преди 3 години

Продавачите са десетократно повече от куповачите днес видях с очите си ФАЛИТИ .ФАЛИТИ. това очаква повечето търговци държавата в този момент играе ролята на НИ ЛУК ЯЛ НИ ЛУК МИРИСАЛ айде спасявайте се поеденично и по най бързият начин ВЪН ОТ БГ там поне дават да кажем 500 евро работиш не работиш това се казва социална политика а тук ако има чалъм държавата ще ти смъкне и потника от раменете

48

Радев

преди 3 години

Деса не ме пуска на мил, имали ковид. *** аз не вярвам. Няма такъв вирос, само Бойко си измисля

47

Селяндур

преди 3 години

Ся, я на моло съм бил, сеги съм и пак че идем. На мол е добре. Топличко, става за по анцунг и чехли, дяцата търчат, а жината мери там некви парцали. Колата на сухо, музичка, народ.Има кой да та види, мацорани яко, можеш и да ги ощипеш по гАзо на електрическите стълби.Само дюнера не работи, *** жината загънала два ляба и буркан йютеница за из път. Добре, че работят молите, че и аз да изляза малко.

46

Миле

преди 3 години

До "цъкащия минуси" извинявай че на ти но не мога да се стърпя- Не си ли чувал че със закон може да си върнеш стоката закупена онлайн? И най-малкото наложеният платеж ти позволява да се "набуташ" само едни транспортни разходи....

45

Анонимен

преди 3 години

Аз пък днес видях доста групички подивели тинейджъри да отиват в МОЛ-а. И не е проблемът, че отиваха там, а в поведението им. това, че преди това се возеха в градския транспорт. Всички до един без маски, пееха, крещяха и се блъскаха в останалите хора.

44

Анонимен

преди 3 години

Аз не мога да разбера какво ревете против ттези молове. Някой от вас влизал ли е в метрото в час пик?! Във вагончетата има ли дистанция?! Не сте наред!

43

Анонимен

преди 3 години

Ако децата не са виновни, кой е виновен тогава. Това означава, че пандемия няма

42

Анонимен

преди 3 години

До аз-ътЗащо пишеш глупости! Ако децата Ви бяха виновни досега в училището на дъшеря ми всички учители щяха да са болни+ 600 родителя! *** не мислите като говорите бе! Ползвайте ги тия глави! Само тъпотии ръсите!

41

Анонимен

преди 3 години

Катастрофичния капитализъм на д-р Клейн- няма я на български книгата- там е разкрита схемата- използват с екризи , за да фалират малите и да се нагушат още повече големите...

40

Анонимен

преди 3 години

както каза кмета на Ню Йорк, скоро няма да има какво да отваряме....

39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 42Просто много хора пазаруват онлайн.Отделно и повечето градове са заляти от магазини продаващи разни парцали втора употреба.

38

Анонимен

преди 3 години

Нали безопасната дистанция, препоръчвана от СЗО е 2 метра?Защо мутрите от моловете намалиха това на 1.5 метра?Иначе, колкото и да ви е мъчно големите магазини и моловете останаха в миналото.Така е в САЩ, тренда няма как да не дойде в България рано или късно. Така или иначе стоките са едни и същи в целия свят.А който ми говори за качество - еми Амазон просто изхвърля търговец, който не приема върнати стоки. До края на 2021 ще има световна регулация.

37

Анонимен

преди 3 години

И какви клиенти очаквате по никое време.Аз като студен редовно ходех по моловете сутринта по време на лекции да пия кафе и нямаше по това време много хора.