32

АМАН от Терористи

преди 3 години

МЕДИЦИНСКАТА МАФИЯ провежда ПОРЕДНА ИСКЛЮчиТЕЛНО НАГЛА ДИВЕРСИЯ с използване на тежко терористични дигитално холограмни оръжия вкл КОВИД генератори..Играчи спонсориращи терора вече забогатяха с трилиони долари...Цели държави се тероризират жестоко вкл СЛОВАКИЯ И ГЪРЦИЯ...Други са ударени през 5 G Black death and cancer "дигитализация" вкл ЛОНДОН...

31

абе яяяя

преди 3 години

МИ БАЦЕ ДА КАЖЕ КЪДЕ

30

Веско

преди 3 години

Абе хората ви спасяват живота, вие им броите милиардите!

29

Не само ние,

преди 3 години

а и внуците ни, които няма да са ползвали и лев от тези заеми. Само заради това мутрата трябва да изгние в затвора. Взема заеми и ги дава на краварите, а нащите деца ще изплащат!? МУТРИ ВЪН!

28

Анонимен

преди 3 години

Всички няма да го плащаме. Сервитьорите със заплати в плик няма да платят нищо, например. Ще плащаме заможните и богатите хора с добри заплати много над прага.

27

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Гърция има окол 230 милиарда дълг, и това не тревожи много.Не виждам да са по-зле от нас.Япония, още повече, за САЩ да не говорим, всички вземат заеми, и много не мислят завръщането им.А защо ние да не вземаме?

26

Анонимен

преди 3 години

Ай сиктир, с вашата пандемия!

25

преди 3 години

Пълни глупости. Ама така е, като имаме професори, дето са прочели три книжки. Инвестициите водят до растеж, елементарно е (друг е въпросът, че нашите крадат). да не говорим, че само при споменаването на инфлация повечето икономисти биха му се изсмели на тоя, дето е зациклил на неолиберални теории от 1975 г.

24

Анонимен

преди 3 години

Що, изтребителите няма ли да ги плащаме пак ние?А като ги поръчваха и криза нямаше още.Да ви имам и експертите.

23

всички ще умрем

преди 3 години

за да спасим юдо-масонкия долар и западната финансова система базирана на негожалкия цирк с маските беше за да напулним гишите на евреите и да закрепим банките им

22

Анонимен

преди 3 години

Спомням си много ясно,преди няколко години по медиите,включително и Борисов ни предупреди,че се очаква нова,невиждана до сега Световна криза,по-тежка от онази през 2008 г!Предполагам,че е имал предвид именно кризата"Корона вирус"!

21

Ицо

преди 3 години

То това е и целта на цялата шумотевица.

20

ИБ

преди 3 години

Хайде да идват по- скоро триото, Слави, Мая и Корнелия и заедно с Радев да почват, че скоро няма да се оправим. Само в тях ми е надеждата

19

Lan

преди 3 години

Това е цената, която ще платим за "МЕРКИТЕ", не за вируса! И няма да е само тази цена. Ще платитим със свободата, познанията, развитието на децата, социалната структура...и още и още много по-високи цени! От страх...

18

Анонимен

преди 3 години

СТАГФЛАЦИЯ! Стагнация на икономиката,масова безработица,придружена с инфлация! Това е възможно най лошата комбинация,тя Унищожава всичко,изходът от нея е един - Война!

17

8

преди 3 години

До До 8Млакни йеее! Аз сам най-големия уеее!

16

До 8

преди 3 години

Мутрите и хунтата от президентството ли визираш ,А ?! И кои сте вие ,дето не искате " никакви ваксини" ?! Кой те е упълномощил да говориш от името на хората, А?! Я не ни натрисай своите възгледи, жалко безполезно парвеню .

15

Тарикат!

преди 3 години

За вас не зна, ама аз и една стотинка няма да дам ;)

14

Анонимен

преди 3 години

Костов е виновен.

13

Анонимен

преди 3 години

Да плащат тия дето крадат и пълнят чекмеджетата