6

Анонимен

преди 3 години

Ами сега ще се финансирате и умиращите бг тв канали с тези проекти.Очаква се един сериал да продължава поне 10 сезона независимо дали има зрители или не.

5

Любо питен

преди 3 години

До анонимен коментатор две: като например четирикрилия шестохуй на другия край на градинката пред НДК? След като ценителите не го оценяват защо аз трябва да плащам за него? Изкуството не е самоцел. Не е ли то предназначено за публиката?

4

Анонимен

преди 3 години

Петя, казва се и се пише прЯко нарушение, а не прЕко нарушение!

3

Ванката

преди 3 години

Изобщо не трябва да има субсидии за филми и сериали - нека пазарът ги прецени. Нима холивудската индустрия чака субсидии от сената!? Само документални, научни и образователни филми трябва да се субсидират!

2

Анонимен

преди 3 години

До Любо питенХората са загубени и не разбират изкуството ...

1

Любо питен

преди 3 години

Чакай сега. Телевизионните сериали някакви други творци ли ги правят? И не е ли поправката допълнитерно условие, ограничаващо тези творци до такива, които ще правят сериал, който ще се излъчи от мощна медия? И как това пречи на творците от филмовата индустрия в България (!?!?!? не ме и смешно, не ми е смешно, не ми е смешно...)? Мирише ми, че някой неразбран творец просто се притесни рязко от задаваща се по-къдърна конкуренция...