34

пияница мистик

преди 3 години

И по времето на бай Тошо правешкия *** беше така. Като в Северна Корея. Бях малко дете, но помня как вуйчо ми, за да замине за Италия и да види сестра си, моята леля го накараха да остави дъщеря си тук, моята братовчедка като гаранция, че няма да избяга. А тя толкова искаше да види една истинска държава, шарена, а не сивотата на соца

33

Shark

преди 3 години

Все бях чел неграмотно написани статии тук, но подобно нещо досега не бях виждал. Който го е подготвил този материал е бил абсолютно неграмотен, некадърен и мързелив. Превеждано е с Гугъл, то е ясно, ами то дори не е прочетено да оправят безсмислиците. Ставате все по-долнопробен псевдоновинарски - клюкарски сайт. И да ме изтриете, знаете, че това е вярно, нали???

32

Анонимен

преди 3 години

Е как пък никой не избяга от Велика С. Корея във Велика русия. Тц тц....

31

ЦИТАТ

преди 3 години

"Преди година Рю Хьон У - бившият дипломат на Северна Корея в Кувейт вярва, избяга от КНДР..."Чудя се, българи ли списват тоя неприятен и глуповат сайт?

30

До 31

преди 3 години

Така е, като не се знаят езици и се ползва гугъл транслейт например

29

..

преди 3 години

"Преди година Рю Хьон У - бившият дипломат на Северна Корея в Кувейт вярва, избяга от КНДР и заживя на Юг." ?!?!?!Славова пак ли е на работа дрогирана?

28

Бай Петко

преди 3 години

При положение че ще отрепат майка му и братята, какъв човек трябва да си за да избягаш

27

Гаро

преди 3 години

Ким питал Борисов,дали да не си поръча и той 8 Ф-16 Ами да отговорила му Тиквата таман ще си засилиш отбраната...

26

Лили Барута

преди 3 години

Не си гледаме нашия хал,тръгнали сме да се занимаваме с проблемите на други държави. Или на всяка манджа мирудия!

25

Добре де

преди 3 години

Велмазов, отговори на въпроса ми, моля те!

24

Добре де

преди 3 години

Северна Корея е велика държава и нация , а Маршал Ким Чен Ун най-великият държавник...Тогава ,ЗАЩО НЕ ПОЗВОЛЯВАТ НА ХОРАТА ДА ПЪТУВАТ СВОБОДНО В ЧУЖБИНА, ЗАЩО ДЪРЖАТ ЗАЛОЖНИЦИ ОТ ВСЯКО СЕМЕЙСТВО, което излиза навън???Ако Северна Корея наистина е толкова велика нация и държава и като е толкова велик ръководител това пpace, хората като излязат навън, сами ще се върнат във великата си държава при своето Велико пpace. Защо не ги пускат свободно навън, отговорете ми, моля!

23

полковник Петров

преди 3 години

....за да не ме разбират някои хора неправилно: По отношение на предателите,имах превид Народ и Родина но не каквото и да било правителство!!! С уважение полк.Петров

22

Атанас Велмазов

преди 3 години

Северна Корея е велика държава и нация , а Маршал Ким Чен Ун най-великият държавник и ръководител на всички времена !!! Да живее Маршала !

21

Анонимен

преди 3 години

До полковник Петров 22Можеш да предадеш единствено родината си. Правителството която я управлява не е родината, нито може да претендира за сляпо подчинение. То е производно от суверена - народа живеещ там. Когато правителството престане да бъде избираемо, то не може да претендира за представителна власт. То става мракобесна криминална организация. Не е само право, но дълг на хората да го отстранят. Северна Корея е такава, Русия също, като гледам и САЩ са тръгнали натам.

20

полковник Петров

преди 3 години

Предатели е имало винаги,има и днес,ще има ив бъдеще....Нищо ново под слънцето.

19

Умопомрачен

преди 3 години

Долни лъжи. В другарската червена Северна Корея обществото има висок морал, и ежедневно работи за благоденствието на комунистическия идеал. Светлото бъдеще е гарантирано и никой не бяга от пълното щастие, което цари навсякъде. Венсеремос, другари! Хвала на другарска червена Северна Корея и лично на другаря Ким!

18

Анонимен

преди 3 години

Рю Хьон У явно е русофоб и предател затова е избягал в Южна Корея. Ако беше избягал в Русия нямаше да е предател и щеше да е русофил (последната дума звучи гордо).

17

JACKO

преди 3 години

Повече от 20 години контактувам с хора от целият свят! Колумбиици, индонезиици, монголци и китайци! В Индонезия са чували за Стоичков, а в Монголия Котоошу е на почит! Но..., нито аз, нито някой от мойте колеги е засичал севернокореец, защо ли? За тях това е равно на смърт, по лошият вариант, техният Гулаг!

16

4epa

преди 3 години

ТО4НО КАТО ПРИ КОМУНИЗМА-СОЦИАЛИЗМА В БЪЛГАРИЯ- РАБОТЕХА БЪЛГАРИ В ЛИБИЯ, КУВЕЙТ ЗА ДОЛАРИ А ТЕ ОТИВАХА ПРИ ВОЖДОВЕТЕ НА БКП- БСП А ТЕ ПОЛУ4АВАХА ХАРТИИКИ- ДА ПАЗАРУВАТ В КОРЕКОМ !!!!!!!!! ТЕЗИ ХОРА СЪЩО БЯХА РОБИ !!!!!!!!!!!!

15

мдаа

преди 3 години

До болкапозната политика на любимата комунистическа партия.Държавен н тероризъм - членовете на семействто се държат като заложници , за да се прибере обратно концлагериста нопеснол вриминнож соц.лагера